Dünya erkeksiz kalacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bloodelf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkiyedeki son nüfus sayımı bunu doğrular gibi ::)..
90 yaşının (eğerki nüfusta doğum tarihleri yanlış yazılmadıysa)üzerinde 70 bin kadın varmış ve erkeklerden daha uzun yaşıyorlarmış,bazı yörelerimizde ise kadın sayısı erkekten fazla imiş..

arkadaşlar daha bugün kıyametin alametlerini okudum tam da rast geldi :) orda da bu yzıyor kıyametin alametlerinden biri ise errkek sayısının azalmasıymıs...  yazk :-[

Hanımlar
2238’de dünyadaki son erkek ölecek ve tüm dünya kadın olacak.
Bu zamana kadar bize katlanıcaksınbız vesselam.

Şaka bir yana ben bu durumu gerçekçi bulmuyorum valla.

Bilim adamları onunda çaresini bulur o zamana dek kopyalama yöntemi gelişir.
Şöyle ideal erkek standardını oluşturup onlara uygun bir kaçını şimdiden saklasalarda o zaman kopyalayıp dağıtırlar  :)

Özlem' Alıntı:
Bilim adamları onunda çaresini bulur o zamana dek kopyalama yöntemi gelişir.
Şöyle ideal erkek standardını oluşturup onlara uygun bir kaçını şimdiden saklasalarda o zaman kopyalayıp dağıtırlar  :)
Bencede bulurlar.

Heheeh valla fenaolmaz da ideal olana kim karar vericek hanımlarmı :D Aman aman aman :)

İyiki gelecekte yaşamayacağım o zaman.
Yan o denli anti feminist değilim ama kriterleri hanımlar tarafındanan belirlenmiş bir kopya olmayıda istemem valla.
Yaşasın kriter dışı erkekler  kahrolsun kadın egemen  2238’ yılı hehehe

Özlem' Alıntı:
Seni kopyalama içine dahil edeceğimizi kim söylediki :)

Öyle deme abi düşünsene tüm erkeklerin aynı kriterde oldugunu,ne kadar kötü bir durum :)
Aldatmaya kesin çözüm.Kimle aldatıcak kadın hepsi aynı hehehheaynısı erkek içinde geçerli hehe
Gece gece yav,abi hayat farklılıkları ile güzel.
Keza aynı durum kadınlar içinde olsa düşüncem değişmez.
Sanırım oldu.

herkesin ideal erkeği farklıdır o yüzden bilim adamlarıda onu düşünüp çeşit sunarlar sanırım
neyse yav dediğin gibi gece gece konuyuda saptırmadan noktalayalım en iyisi  :)

1-Bunlarıda baba vanga söylemiş olmasın :D kehanet gibi
2-Daha 100 sene var kendimi mutlu hissedebilirim :D
3-
tutankhamon' Alıntı:
2238de ölen erkek ben olsam keşke düşünsenize 6 milyar belkide daha fazla kadın ve tek erkek ben.

süper olurdu.

kadınların ihtiyacı kalmayınca tek erkek olsa ne olur :D :D

focus sanki benim aklımdan geçenlerimi okuyor nee.
kadın nufusunun çogaldıgı kesin ama erkek neslinin tükeneceginide zannetmiyorum.

efsane_18' Alıntı:
Diye diye erkekleri yok edeceğiz yanı cenemızle sonunda yaw tükenmezınler yine yaa kadınlarla cekılmezkı hayat kavga gürültü olar hep cok sıkıcı olur heralde :D :D :D :D
Evet baya sıkıcı olur  ;D ;D

Geri