Dünya bu yaratığı konuşuyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebruliyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ebruliyn

Kullanıcı
Katılım
29 Nis 2008
Puanları
0
yaratik191.jpg


farkl.jpg


Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi.
Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı.

Ne var ki şimdilerde bir ikinci "yaratıktan" daha söz ediliyor.

Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor.

İşçi Francisco Garcia:"Yaşayan ikinci bir yaratık gördüm. Gördüğüm 70 cm. boyunda bir insancıktı. Onu çiftlik kapısından çıkarken gördüm, sonra hızlıca oradan uzaklaştı" dedi. İlk yaratık, Meksika'da 2007 yılında bulunduğunda büyük bir şok yaşanmıştı.

Çeşitli incelemeler sonunda bazı UFO uzmanları bu yaratığı 'uzaylı' olarak nitelendirirken, bazı uzmanlarsa yaratığın henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü olabileceğini savunuyor: Yakalanan ilk yaratık üzerine yapılan DNA testlerinden herhangi bir sonuç çıkmadı.
Msn Yaşam (Hürriyet)
 
Dünyadan bihaber olduğum ortaya çıktı.
Keza ben ilk defa tesadüf ediyorum bu olaya. Tuhaf bir yaratık. Tabi gerçekse.
 
gerçekten çok ilginç..bende ilk defa gördüm..

UFO önceden tam bir bilinmezken günümüzde onlarla ilgili okadar çok haber,foto görüyoruzki inanmamak elde olmuyor bazen..
 
ovulkayaalp' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Belkide liliput denen bir yer gerçekten vardır :d

hmm..bunuda ilk defa duydum... :-[

oo asıl uzaydan gelen benmişim arkadaşlar...uzaklarda aramayın...  :)

Ya liliput cüceler ülkesi olarak bilinir. :d Bir çocuk kitabında vardır vede meşhurdur. Guliverin gezileri diye. Çok ama çok eskiden trt de dizi olarakta oynamıştı.
Ah çocukluğum ah.
Hani yaratığa baktımmı o geldi aklıma :d
 
bende bugün haberlerde okumustum cok sasirdim ya :o
dünyanin 3/7 si kesfedilmemis zaten daha neler neler vardir kimbilir
 
benimde aklıma direk Gülliver geldi ::) bence hayvan türü ya böyle çok değişik tür var ama tabi DNA sı olmaması ilginçç ???
 
Ya böyle şeyler çıkınca ortaya nedense gerçek değildir diye düşünüyorum. Haksız da sayılmam. Gerçek olsa ve uzaydan geldiğini düşünseler bunu hemen medyayla paylaşmazlar bence.
Neyse dur bakalım, çıkar yakında..
 
Ürkütücü....Tvde görmedim yada denk gelmedim..Emin degilim gerçekligi konusunda.. :-X
 
YARATIĞIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ!!


Sonunda İspanyol bilimadamı yaratığın DNA'sı çözdü. Ona göre yaratık kesinlikle hayvan değil, yüzde 99,99 dünya dışı bir varlık...

Sirius UFO Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan Saba Tümer'in CNN TÜRK'te yayınlanan programına katıldı ve Metepec yaratığıyla ilgili son gelişmeleri anlattı.

YARATIK SUDA SAATLERCE ÖLMÜYOR
"Bu yaratık Meksika'nın Metepec bölgesinde ele geçirildi. Bir çiftçi bunu buluyor ve korkuyor ve öldürüyor" diyen Akdoğan yaratığın öldürülme hikayesinin de ilginç olduğunu söyledi: " Öldürmesi de çok enteresan. Varlığı suda saatlerce tutuyor. Normalde solungaçları olmayan bir varlık suda yaşayamaz ama bu yaratık suda birkaç saat yaşabiliyor ve sonra ölüyor.

DNA'SI ÇÖZÜLDÜ
Fare kapanına yakalanan yaratığın büyüklüğünün 15-20 santimetre olduğunu söyleyen Akdoğan hücrelerinde nükleosit olduğunu, yani kesinlikle bir DNA'ya sahip olduğunu belirtti.

Yaratığın DNA'sının da bulunduğunu izleyicilere şu sözlerle aktardı: "İlk başta DNA için Meksika Devlet üniversitesine, ardından Kanada Devlet üniversitesine parça gönderildi. İkisi de DNA'sını bulamadık dedi. Sonunda İspanya'nın en önemli bilim adamı Hose Antonio DNA'ya ulaştı. Sonuç bir 'homosapiens'e ait. Yani bir insanımsı yaratık... Bunun bir hayvan değil. Zeki bir varlığa ait olduğu kanıtlandı."

YÜZDE 99,99 UZAYLI
Akdoğan yaratıkla ilgili şu bilgilere verdi: "Göz yapısı ve kulakları incelendi. Müthiş bir duyma yeteneği var. Bizim duyacağımız frekansların çok üstünde frekansları duyuyor. Ben Antonio'ya sordum daha sonra "nedir bu?" diye. "Yüzde 99,99 dünya dışı bir varlık" dedi. Şimdi ikinci testi yapacaklar. Kasım ortasında da bir basın toplantısı yapacaklar."

BÖLGEDE UFOLAR SIKÇA GÖRÜLÜYOR
Akdoğan yaratığın uzaylı olduğuna kendisinin de inandığını çünkü o bölgenin yoğun UFO ziyaretine maruz kaldığını da belirtti.

ÇİFTÇİ ERİMİŞ HALDE BULUNDU
Peki onu bulan çiftçiye ne oldu. Bu sorunun cevabını da Akdoğan şöyle verdi: "Çiftçi de ilginç bir şekilde ölü bulunuyor. Otobanın kenarında arabası park edilmiş ve yanmış bir şekilde ölü bulunuyor. Ama normal bir yanma değil, metali eritecek kadar bir sıcağa maruz kalmış."

İNTERNETHABER
 
Artık yavaştan açıklamalar yapmaya başlıyorlar. İnsanları alıştırmaya başlıyorlar. Herhalde uzaya taşınacaklar, dünya bitiyorya..
 
Geri
Üst