Doğum Tarihinize göre....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kokareç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.

bu sadece bir bölümü  :P ama doğru yani nasıl yapıyorlar böyle şeyler tebrik ediyorum:)

Musakka
çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz.

::)

Kuru üstü Pilav
Sessiz sakin ama çok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz

yemeği sevmem ama özellikleri tam beni anlatıyor.

İşkembe
Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne çok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz

:)

Suşi
Yerinde duramayan birisiniz.Çok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız çok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.

??? ???

lysteel' Alıntı:
sizi tanımayı çok isterdim hiç bu kadar açık sözlü bi arkadaşım olmamıştı...
ya şimdi yannış anlayacaklar siteden hani herkes özelden asılıyor bu açık açık yapıyor diyecekler ama yok öle birşey arkadaşlar... yanlış anlamayın :cool:

Çekerim kulaklarını! :)

Ben de suşiyim, ıykk hiç sevmem.

-Köfte-
Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız

severim _ hem  bana da uydu  (:

Suşi
Yerinde duramayan birisiniz.Çok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız çok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.
:)

Kokareç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.  ;D ;D

ya ben okadar diyorum benden ancak yahni olur diye kimse dinlemiyor  ;D ;D

Musakka
çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz.
Gerçekten de doğru. Paylaşımın için teşekürler ;)

mybest__' Alıntı:
Kokareç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.  ;D ;D

ya ben okadar diyorum benden ancak yahni olur diye kimse dinlemiyor  ;D ;D
;D ;D ;D

Musakka

heh he biraz öyleyimdir .Gururlanmak gibi olmasın :D

Benimle çok alakasız bir kombinasyon ortaya çıkmış.  :( Suşiye alerjim var..

Suşi

İşkembe
Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne çok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz.
BİRİ GALİPA BENDEN BAHSETMİS... :)

Geri