Doğum Tarihinize göre....

• Konbuyu başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde esranur tarafından oluşturulan Doğum Tarihinize göre.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,139 kez görüntülenmiş, 256 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Doğum Tarihinize göre....
Konbuyu başlatan esranur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı.cadı
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Köfte
Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız
;)

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Kokareç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.

bu sadece bir bölümü  :p ama doğru yani nasıl yapıyorlar böyle şeyler tebrik ediyorum:)

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Musakka
çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz.

::)

A

aysunaslan

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kuru üstü Pilav
Sessiz sakin ama çok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz

yemeği sevmem ama özellikleri tam beni anlatıyor.

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
İşkembe
Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne çok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz

:)

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Suşi
Yerinde duramayan birisiniz.Çok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız çok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.

??? ???

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
lysteel' Alıntı:
sizi tanımayı çok isterdim hiç bu kadar açık sözlü bi arkadaşım olmamıştı...
ya şimdi yannış anlayacaklar siteden hani herkes özelden asılıyor bu açık açık yapıyor diyecekler ama yok öle birşey arkadaşlar... yanlış anlamayın :cool:
Çekerim kulaklarını! :)

Ben de suşiyim, ıykk hiç sevmem.

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
imam bayıldı
idare eder hani kötüde sayılmaz
pek aram yok ama :) ;)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
-Köfte-
Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız

severim _ hem  bana da uydu  :)

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Suşi
Yerinde duramayan birisiniz.Çok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız çok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.
:)

M

mybest__

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kokareç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.  ;D ;D

ya ben okadar diyorum benden ancak yahni olur diye kimse dinlemiyor  ;D ;D

R

roze

Musakka
çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz.
Gerçekten de doğru. Paylaşımın için teşekürler ;)

R

roze

mybest__' Alıntı:
Kokareç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.  ;D ;D

ya ben okadar diyorum benden ancak yahni olur diye kimse dinlemiyor  ;D ;D
;D ;D ;D

S

selda

Musakka

heh he biraz öyleyimdir .Gururlanmak gibi olmasın :D

P

Pitoxil

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Benimle çok alakasız bir kombinasyon ortaya çıkmış.  :( Suşiye alerjim var..

Suşi

Ç

çiLingiR

Kullanıcı
13 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbuL
İmam Bayıldı çıktı banada..

çok liderci bi kişiliğimde yok ama..:D

P

Paradoks

İşkembe
Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne çok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz.
BİRİ GALİPA BENDEN BAHSETMİS... :)