B
Bülent
"da" ayrı olacaktı.bıldırcın' Alıntı:varsada
"da" ayrı olacaktı.bıldırcın' Alıntı:varsada
Susmanız için söylemedim ki...bıldırcın' Alıntı:Tamam Tamam iyice batmadan :-X :-X
:-[Zynep' Alıntı:Korkutmasana Bülent
Güzel bir yöntem.Zynep' Alıntı:Tanıdığım yazarlardan birisi, ki kendisi çok iyi yazardır, şöyle demişti; "Ben çok kitap filan okumadım. Hep yazdım. Dünya Klasikleri'ni bana sormayın, yanıtlayamam. Hatta bir yarışma programında, benden bir branş seçmemi isteseler asla Edebiyat seçemem, çünkü yanıt veremeyebilirim. Ben yazarak kendimi geliştirdim, yazdım, kendi yazdıklarımı okudum, imla kuralları kılavuzum hep başucumdadır, kendi kendimi eğittim."
Bu da bir yöntem...
Gerçekten de öyle biraz fazla dikkat istiyor. Hele de basında kelimelerin anlamları çok farklı oluyor. Ufacık bir yazıda bir çok şey anlatılabiliyor.Bülent' Alıntı:Aslında zor bir şey değil. Sadece dikkatsizlik.
Ama yanlış kullanım anlatımı çok kötü etkiliyor.
Cümlelere büyük harf ile başlamak gerektiği ihmali dışında yok.esranur' Alıntı:İmla kuralları acısından cok hassas davranıyosun zaten Bülent, iyi ki bu yazıyı yazdın, tebrik ederim.. Ben de cok sinir olurum ekleri yanlış kullananlara, çünkü anlam çok değişiyor... Yanlış yok değil mi bende?
Rica ederim Kardelen.Kardelen' Alıntı:Bu yararlı paylaşım için teşekkürler Bülent Bey...
Estağfurullah.Zynep' Alıntı:Bu sayfaya girince, "Çıkarın kağıdı, kalemi! Yazılı yapacağım!", diyen bir öğretmen beni bekliyor sanıyorum Bülent.
Yazılıya yakalanmadan...
Olumlu yaklaşılması ve dikkate alınması beni de mutlu etti.Zynep' Alıntı:Bu konunun bu kadar ilgi çekmesine çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Bir kez daha çok teşekkürler sevgili Bülent.
Aynı şekilde...Başka bir platforda ben çok kavgalar yaptım düzgün Türkçe ve imla için... Bu yüzden hakaret de işittim, tehdit de aldım.
Burada daha ılımlı yaklaşıyorum.
Kesinlikle.Zynep' Alıntı:Ama hiç yılmadım. Söz konusu benim/bizim en değerli hazinemiz; ana dilimiz!
Ama dün de demiştim KG dilimizi kullanma yönünden başarılı bir Site.
GulsahToptas' Alıntı:gerçekten bazen hızlı yazarken atladığımız bir ektir bahsedilen oysa ki yerinde kullanıldığında anlamı ne kadar etkiliyor paylaşım için teşekkürler bülent
Rica ederim.arayış' Alıntı:teşekkürler