Dizilerde mantık hataları olması Türkiyedeki acı gerçeklerden biri maalesef.Yabancı dizilere bakın abartılı bulduğumuz bazı sahnelerde bile mantıık dışı olaylara pek fazla tanık olmuyoruz.Şimdilerde bazı kanallarda yayına giren dizilerin konusunun genelde birbirine yakın olduğunu farketmişsinizdir.Bir zaman ayrı kanallarda yayınlanan Ihlamurlar Altında ve Acı Hayat dizilerinin senaryo kurgusunda birçok benzerlikler göze çarpmıştı.Bunu sıkı izleyiciler hemen farkedebiliyor.Şu andan belki de Türkiyede izlenen en çok dizi olan Yaprak Dökümünde bile çoğunuzun gözünden kaçmamıştır,aile maddi anlamda sıkışık olmasına karşın bazı sahnelerini abartılı bir biçimde farkedebiliyoruz:Aile fertlerinin gidecekleri yere taksiyle gitmesi,evin tüm ışıklarının yanık olması..Ya Allah aşkına siz bu milleti saf mı sandınız,kimi kandırıyorsunuz Allah aşkına!!!Yeni bir heyecan şart,dizi sektörü senaryo bulmakta güçlük çekiyor,her kanalda ünlü bir yazarın derlenmiş bir romanının senaryolaşmış halini görüyoruz.Bu tamamen şunun göstergesi artık üretilemiyor,sektör bazı kalıplaşmış kişilerin tekelinde istedikleri gibi hareket ediyorlar.Ben ve benim gibi düşünen senaristler bu tekeli sona erdiremesek de biraz sallamayı düşünüyoruz.Ben çok iddalıyım,bir gün mutlaka kendime bir yer edinip,kendimi sunucam buna yürekten inanıyorum..