Depresyonda mısınız ?

• Konbuyu başlatan saricadi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde saricadi tarafından oluşturulan Depresyonda mısınız ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,727 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Depresyonda mısınız ?
Konbuyu başlatan saricadi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
herkese bilgileri ve yorumları için teşekkür ederim ...
bu konu benide yakından ilgilendiriyor , çünkü zaman zaman bende depresyonda olduğumu hissediyorum..
öncelikle sorunu kabul edip çözümlemeye çalışmalıyız bence ..
gerçi yukarda yazanları yapıpta çözüm alamayanlardanım ama neyse :-\
scorpion un da dediği gibi yine herşey insanın kendi içinde bitiyor ben de buna inanıyorum ..

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
en önemlisi bu cümlede gizli bence,başkaa yolu yokk arkadaşlar...

Beyninizi olumsuzluktan kurtarıp, olumlu şeyleri ön plana çıkarın. ;)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
çok üzücü bi durumdur ki Türkiyede insanların büyük çoğunluğu psikolojik bakımından zayıf durumda ve depresyona yakın ruh halinde yaşamakta.. :( çevremdeki bi çok insnın bu sorunla karşı karşıya olduğunu gözlemliyorum ve bu da gerçekten ülkemiz adına büyük bi problem oluşturduğunu düşünüyorum... :-\

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ruh halini kabul edip buraya cesaretle yazan arkadaşları - kendimde dahil - tebrik ederim..
en azından ilk adımı atmış oluyoruz  ;)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
::) evet okyanusya bu doğru olabilir..bende tebrik etmek isterim. ;).insan, içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulması için öncelikle duygularını tanımlamalı ve sonra çözüm yolu aramalı ..evet bu çözüm için iyi bi başlangıç ama şunuda belirtmek isterim ki çoğu insan yaşamın getirisi olarak bazen bunalımda gibi hissedebilir kendini ama bu gibi durumlarda hemen depresyon havasına girilmezse insan bu bunalımlı durumlardan rahatlıkla kurtulabileceği de bi gerçektir ..

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
doğru söylüyorsun tabi de ..
sanki herkes çok mutlu gibi yazmışta ben onun için böyle yazdım ..
kötü bişey dğil sonuçta ..

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
tabiki herkesin kendi içinde yaşadığı mutsuzlukları olabilir ve belki kimse mutlu değil ama....buna çaba gösterenlerden biri de belki de bnim.yersiz mutsuzluklar(ım) içinde sebepsiz yere boğulmalar(ım) ve sebepsiz yere yaşanan bunalımlardan bi çare gelmez kimseye..benim üzüldüğüm nokta da bu zaten..yakın çevrem ve gözlemlediğim insan topluluğu günden güne yersiz mutsuzluklar içine sürükleniyor kendini -çoğu zaman  bende dahilim bu gruba çünkü çevremdeki herkes mutsuz ama bellirli ve mantıklı bi sebebi yok insanların mutsuz olmaları için.örneğin hafta başı otobüsü kaçırıp derse geç kalan biri,tüm hafta boyunca bunalıma girebiliyo bu küçücük bi şey onun için sorun teşkil edip bunalıma sürükleyebiliyor..yani insanların psikolojisi kötüye gidiyo hiç olmayacak şeylerden yersiz üzüntüler içinde sebepsiz yere boğuyolar kendilerini..bundan ve doğal olarak bnde etkileniyorum bnde çoğu zamn mutsuzum belki ama mutlu olmak gibi bi seçeneğim varken mutlu olmaya çalışmaya öncelik tanıyorum mutsuzluğun içindeki mutluluğu yakalama çabasındayım....ama bn bu duruma üzülüyorum.benim üzüntüm yersiz mutsuzluk içinde olan gruba.kendini gereksiz yere bunalıma sokan toplumlara...

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
umarım bende öyle değilimdir bunu zaman gösterecek teşekkür ederim ilgine re - member  ::)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
::) asıl bn teşekkür ederim okyanusya..inş. içinde bulunduğun olumsuz duygular(ın)dan her zaman için kolayca sıyrılırsın..mutlu bi hayat seni bekliyo olur ve ve hep mutlu olursun. :)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
inş canım ..
olumlu düşüneyim olumlu olsun  ;)
saol ..

S

scorpion

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Migreniniz olmamasına sevindim greta, geçen yıl ben çok çektim, yani aslında uzun zamandır çekiyordum ama geçen yıl daha da şiddetli ağrılar, migde bulantıları, parfümden ve özellikle kardeşimin traş losyonlarından çok rahatsız oluyordm. Parfüm ve losyonlar ağrıları tetikleyebilir, bir kısmı da yemek kokularından hoşlanmazmış, benimkisi parfüm ağırlıklıydı. :D :), Allah kimseye vermesin.
Evet hayatımızı tercihlerimize göre şekillendiriyoruz. Sabah uyanma olayı bir örnekti yani uyandığımızda günü nasıl geçireceğimizi belirliyoruz, ya iyi ya kötü. İyi başlamış olsanda kötü olmasının nedeni yine sensindir; çünkü bakış açında kötü görme eğilimi sonradan oluşur bu da günün geri kalanını maffeder, ama bir engelle karşılaştığında engellendim yerine bu engeli şunlarla aşacağım dersen günün yine güzelleşecektir.Yani bunu deprem gibi düşün.Ya büyük sarsıntı ve sonuç yıkım ya artçı sarsıntı sadece sallanırsın.Sorunu büyük sarsıntı olarak görmemek lazım.Küçük bir sarsıntı gibi görürsen gücün yerine gelecek ve yıkılmayacaksın.Aslında bu depresyon bana çok şey öğretti. :D ;D en azından gözlerimi yönlendirebildiğimi öğrendim. ;)
Dediğim gibi sorunlar da bizler için, ödüller de bizler için her şey insanlar için dünyada olan her şey bizler için.Önemli olan yaşamayı bilmekte.Gerisi çok kolay ayrıntılardır.
bds54 ders alman çok güzel, bunu her yerde uygularsan, deneyimler ve tecrübelerden faydalanırsan yaşamın değerini anlarsın.Hayatta ya olay olursun, ya olaylardan ders alırsın.Bu insanların elinde tek sorun seçmekte.
Umarım artık herkez olaylardan ders alan olur.
Sevgi ve saygılarımla, hoş v e neşeli kalın.

Z

zozer

Kullanıcı
8 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
www.naturwash.com
Yani şu önemli konuda dahi sorumsuzca ve ukalaca mesaj yazanlar ne yapmak istiyorlar anlamıyorum.Konu sizi ilgilendirmiyorsa birşeyler yazmak zorundamısınız.Ben de depresyondayım ve çıkamıyorum,olumlu birşeyler okumayı beklerken geyikleri gördüm

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
zozer' Alıntı:
Yani şu önemli konuda dahi sorumsuzca ve ukalaca mesaj yazanlar ne yapmak istiyorlar anlamıyorum.Konu sizi ilgilendirmiyorsa birşeyler yazmak zorundamısınız.Ben de depresyondayım ve çıkamıyorum,olumlu birşeyler okumayı beklerken geyikleri gördüm
Bencede depresyondasınız ..
Malesef ki konunun sadece sohbet edilen tarafını görmüşsünüz size tavsiyem tamamını tekrar okuyunuz ...
Teşekkürler ..

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
Paylaşım için teşekürler. Gerçekten depresyonda olduğunuzu düşünüyorsanız tedavi olmak için zaman kaybetmeyin