Dan Brown .."Kayıp Sembol"..

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde crt tarafından oluşturulan Dan Brown ..\"Kayıp Sembol\".. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,647 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Dan Brown ..\"Kayıp Sembol\"..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan doğa
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Okumadan böyle düşüncede,okuduktan sonra seni kim tutaki :)
Artık şurası niye böyle burasında yerme :)

En iyisi sen okuma ben okudum ne olduki bak,6 yıl bekle,Dawinci benzeri bir kitap artı kendi dinlerini övme,diğer dinleri yerme..Tek beğendiğim okurken heyecanlandığım yer,sorgulama tekniginde uyguladıkları bölümdü...Onun dışında diğer romanlarından vasattı diyebilirim..Bir "Dijital kalesi" yahut "İhanet noktası" nin yerini tutamaz..
Bakalım bundan sonraki romanında nasıl bir yol izleyecek merak ediyorum,aynı türden çıkabileceginide sanmıyorum,eğer beni yanıltırda farklı bir tarzda yazarsa ömür billah hayranı olurum!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Okumadan böyle düşüncede,okuduktan sonra seni kim tutaki :)
Artık şurası niye böyle burasında yerme :)
SuPerisi : )
Ne söylesen haklısın  artık yazarın diğer kitabı çıktığında konuşmak üzere (karar değiştirmesem eğer şimdilik sustum: (

A

AlperenArslan

Kullanıcı
18 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kitaptan anladiğim masonlar aslında iyi insanlarmişta biz bilmiyormusuz:) Öylemi yoksa benmi yanliş anlamişim :)Kültürümüz sömürülüyor  Dikkat!!! Ayrica O kadar güvenlikli bir binaya elini kolunu sallaya sallaya nasil giriyosun ya Allah aşkına:)Bizim kadir inanırla Türkan soray bir filmde oynasa,kadir inanırın oglu junior kadir sekil değiştirip babasina karsi dursa cvok sacma olur ama onlar yapinca guzel oluyor.İstanbulun eleştilidiğini gormussunuzdur umarim.! Ayrica ne piramitmiş bee:)

S

Superbia

Kullanıcı
31 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevmem ben Dan Brown'u da kitaplarını da. Popülerlik kokuyor, imaj kokuyor, editör kokuyor, kurgudan çok araştırma, öykücülükten çok derlemecilik kokuyor. Üslup görmüyorum ben zeka pırıltısı görmüyorum. Gördüğüm bilgiden, iddialardan ibaret.
Kitabı okudum ama beğenmedim, edebiyat kokmuyor.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu konuda ben çok konuştuğumu düşünüp susmuştum ama ..
Yorumlarınız kitap hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımı doğruluyor (gibi)..
Teşekkürler..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
AlperenArslan' Alıntı:
Kitaptan anladiğim masonlar aslında iyi insanlarmişta biz bilmiyormusuz:) Öylemi yoksa benmi yanliş anlamişim :)Kültürümüz sömürülüyor  Dikkat!!! Ayrica O kadar güvenlikli bir binaya elini kolunu sallaya sallaya nasil giriyosun ya Allah aşkına:)Bizim kadir inanırla Türkan soray bir filmde oynasa,kadir inanırın oglu junior kadir sekil değiştirip babasina karsi dursa cvok sacma olur ama onlar yapinca guzel oluyor.İstanbulun eleştilidiğini gormussunuzdur umarim.! Ayrica ne piramitmiş bee:)
Roman olduğunu unutuyporsunuz heralde,olsun o kadar elini kolunu sallayarak girme :)

HAKLISINIZ "NE PİRAMİTMİŞ BE" :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Superbia' Alıntı:
Sevmem ben Dan Brown'u da kitaplarını da. Popülerlik kokuyor, imaj kokuyor, editör kokuyor, kurgudan çok araştırma, öykücülükten çok derlemecilik kokuyor. Üslup görmüyorum ben zeka pırıltısı görmüyorum. Gördüğüm bilgiden, iddialardan ibaret.
Kitabı okudum ama beğenmedim, edebiyat kokmuyor.
Populerlik kokuyor demişsiniz ama popüler kültürün yazarlarını okumaktan geri durmamışınız ..
bkn:Elif ŞAFAK
Ayrıca edebi bir kitap değil bu yüzden edebiyat kokusu almamanızdan doğal bir şey yoktur..
edebiyat kokan kitap istiyorsanız Sabaattin ALİ,Oguz ATAY,Yaşar KEMAL,Sait Faik ABASIYANIK tavsiye edebilirim...

Bu yorumumu yıkıcı bir eleştiri olarak algılamayın her kitap edebiyat kokmaz bazen çerez kitapalr okurken film izler hissi veren adrenelin tavan yaptıran kitaplar okumak gerek..
saygılarımla..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Bu konuda ben çok konuştuğumu düşünüp susmuştum ama ..
Yorumlarınız kitap hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımı doğruluyor (gibi)..
Teşekkürler..
Sana bir şey demiyorum ctr cim  :) istersen bir ara yine konuşabiliriz-msnden- :)

S

Superbia

Kullanıcı
31 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Populerlik kokuyor demişsiniz ama popüler kültürün yazarlarını okumaktan geri durmamışınız ..
bkn:Elif ŞAFAK
Ayrıca edebi bir kitap değil bu yüzden edebiyat kokusu almamanızdan doğal bir şey yoktur..
edebiyat kokan kitap istiyorsanız Sabaattin ALİ,Oguz ATAY,Yaşar KEMAL,Sait Faik ABASIYANIK tavsiye edebilirim...
Bu yorumumu yıkıcı bir eleştiri olarak algılamayın her kitap edebiyat kokmaz bazen çerez kitapalr okurken film izler hissi veren adrenelin tavan yaptıran kitaplar okumak gerek..
saygılarımla..
İlk kez bir Elif Şafak kitabı okuyorum, bir okuyup görmek istedim..
Edebiyat kokmasından kasıt bir zeka ürünü olarak görmüyorum kitaplarını örneğin bir Agatha Christie kitabı da edebi yönden zayıftır ancak şahsi düşüncem değerli kitaplar oldukları yönündedir. Dan Brown'a  gelirsek bir kesimin tepkisini veya ilgisini çeken konuları ele alıp daha önce belirttiğim gibi iddiaları, teorileri biraraya topluyor, daha çok araştırmacılık görüyorum..
Velhasılı kelam hoşlanmam kitaplarından...

O bahsettiğiniz "çerez kitaplar"dan da okumuşluğum vardır. Polisiye, macera severdim, bir zamanlar..

Bilmukabele :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Sana bir şey demiyorum ctr cim  :) istersen bir ara yine konuşabiliriz-msnden- :)
Tamam canım konuşalım: )
Kayıp  Sembol'ü hala almadım cimrilikten değil  inatlaştım bir kez  korsanı çıkıp üç-beş milyona düşene kadar bekleyeceğim.
Ve aldığım gün üzerine ..SuPerisi ve Crt diye imza atacağım: (
Belli olmaz belkide hemen okur froman hakkındaki düşüncelerimi yine sizlerle paylaşırım..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
:)
Bende bazen kitaplarımın köşesine bana tavsiye eden arkadaşlarımın ismini düşerim:) yalnız3,5 şe zoe düşer gel şunu 6dan yukarı alalım yoksa bu gidişle okudugunu hiç göremeyeceğim  ;D
"Yoksunluk tankı" bölümünü mutlak okumanı isterim,digerleri bilindik kaçma-kovalamaca işte :)
Eklemek siterim.Yazarın diğer kitapalrı son kitabından daha güzel-di..Özellikle "Dijital kale ve melekler ve şeytanlar" mutlak okumanı isterim:) Kayıp sembolu okumasanda çok bir şey kaybetmessin ben sana anlatırım:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Bende bazen kitaplarımın köşesine bana tavsiye eden arkadaşlarımın ismini düşerim:) yalnız3,5 şe zoe düşer gel şunu 6dan yukarı alalım yoksa bu gidişle okudugunu hiç göremeyeceğim

Kayıp sembolu okumasanda çok bir şey kaybetmessin ben sana anlatırım:)
Bak bu mükemmel olur .
Ama kararlıyım okusamda okumasamda o kitabı alıp
Deniz'lerin vazgeçilmezi "SuPerisi" ve muhalif fikirlerin yalnız kahramanı [size=10pt]"Crt"[/size] diye imza atıp kitaplığımın en baş köşesine yerleştireceğim .
Okumak için isteyenlere ise  olmazzz (paranıza kıyıp sizde alın) diyeceğim : ((

D

doğa

Kullanıcı
15 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
paylaşım için teşekkürler