Çocukluğumuzda Yaptıklarımız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
''''''''''-Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak.''''''''''

:o  bunu yapan bir çocuk çok psikopat olsa gerek  :-X

:-\

-Demir parmaklığı olan  evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek.

bunu yabdm die kadının biri bni kovalamıştı   :ahah

- Mahalleden arkadaşlarla çekirge avına çıkar,topladığımız çekirgeleri ağzı kapalı kavanozlara tıkar,onları seyrederdik.
Daha sonra da bırakırdık.

Şİmdi düşünüyorum da evet bazı şeyler küçükken yapılıyor. Şİmdi desen yap diye aslaaaaaaaaaa :) :D

Benim kardeşim bir keresinde bahçeden örümcek bulup benim yatağama koymuştu >:(
Korkunçtu :( :(

ağaçların tepesine çıkıp karanlık olunca seni aramalarını yukardan seyretmek annenin akşam için elceğizleriyle sardığı bir tencere sarmayı sokoğa çıkarıp arkadaşlarınla dibine kadar yemek daha yazımmi .............

bayram ziyaretinde büyüklerin yanlarına gitiğimde hepsi küçükken yaptığım yaramazlıkları anlatıyo hemde bzizm oğlanların yanında hele bir tanesi o afacandan böle bir insan olacağını hiç düşünmezdim demezmi

ya bende cocukken cok yaramazdim yemek yemedigim icin annem cikolatalari saklardi bende onlari bulmak icin evi altust ederdim bulurdum ve annem farkedinceye kadar gizli gizli yerdim  :D  hatta abim sen buyuyunce cok cadi olucan derdi ama sukur oyle olmadim  ::)

bıldırcın' Alıntı:
-Demir parmaklığı olna evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek.

komşumuzun balkon demirlerine yapardım.

Geri