çocuk her yerde güzel ama bu kareler insanın içini acıtıyor özellikle yıkıntıların arasından çıkan emzikli bebek resmini ilk gördüğümde etkisinden kurtulamamıştım günlerce... İnsanlara zulmedip ufacık çocukların canını yakan zihniyeti kınıyorum...
Bu işler dua etmekle olmuyor bu kesin.. Yeterli olsada olmasada karşı çıkılması ve gücü olanların somut yardımlarda bulunması lazım.. Onlara yapılan maddi yardımların yetersiz olduğu zavallı çocukların savaş alanında çekilen fotoğraflarından belli.. Lütfen savaş çocuklarına yapılan bütün yardımlara destekte bulunalım..
bu dünyaya çocuk getirmek büyük bir sorumluluk çünkü bazen iş sizin yetiştirme iyi ahlaklı hale getirme topluma kazandırma durumunuzdan çıkıyor ve elinizde olmayan olağandışı yollara sürükleniyor ve bu sorumluluğu taşıyabilirmiyim bilmiyorum bu tür şeyleri düşünmek için erken ama benim bile resimlere bakarken içim cız ediyor o çocuklar o topraklarda nasıl yaşayabilirler :'(
YA ONLAR NE KADAR MASUM NE KADAR ADALETSİZ Bİ DÜNYA BAZI ÇOCUKLAR NE KADAR DA ŞANSLI BU ÇOCUKLARIN GÜNAHI NE NE BİÇİM İNSANLIK BU UFACIK ÇOCUĞUN BAŞINA SİLAH DAYAMIŞLAR ÇOK ACI ALLAHIM SEN HERKESE AKIL VER ÇOCUKLAR AĞLAMASIN ÜZÜLMESİN ... ÇOK KÖTÜ OLDUM YA
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.