CemYılmaz bombayı patlatıyor!

su perisi

Kullanıcı
25927.jpg

CemYılmaz bombayı patlatıyor!Yeni filmi Temmuz'da başlıyor...
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni film çekimlerine Temmuz ayının sonlarına doğru başlayacağı söyledi.
Yılmaz'ın yönetmen ve oyuncu olarak çektiği GORA ve devamı niteliğindeki AROG filmleri başkent Londra'da düzenlenen bilim kurgu film festivali SCI-FI London'da gösterime girdi. Apollo Piccadialy Circus adlı sinemadaki film gösterisi öncesi CİHAN'a konuşan Yılmaz, GORA filminin SCI-FI tarafından izlenilip beğenildiği ve bu yüzden davet edildiklerini söyledi. SCI-FI London Film Festivali'nin bu işi 8 yıldır yaptığını söyleyen Yılmaz, "GORA filmini de biz 2003 yılında çektik ve 2004 yılında vizyona girdi. Bu süreç içinde bu festivali düzenleyenler bizim hem GORA hem AROG filmimizi takip etmişler ve ilgilerini çekmiş. Bunu burada göstermek istediler ev bu yüzden bizi davet ettiler. Biz de seve seve geldik." dedi. Yılmaz ayrıca yeni film çekimlerine de Temmuz ayının sonlarına doğru başlayacağı haberini verdi.

Filmlerinin bu tür bir festivalde gösterilecek ilk Türk filmi olduğunu söyleyen Yılmaz, film gösterimi öncesi sahneye çıkarak gelen seyircilere İngilizce yaptığı konuşmada espriler yaptı.

Süperonline

Bu adam sadece stand up yapmalı... filmlerde o havayı bulamıyoruz...

Cem Yılmaz yine kendinden sıkça söz ettirecek bir film ile karşımızda "Yahşi Batı"

Yahşi Batının ilk görüntüleri ortaya çıkmaya başladı..İşte O resimler:

bati1.jpg

bati2.jpg

bati3.jpg

bati4.jpg

bati5.jpg

bati6.jpg

bati7.jpg

bati8.jpg

bati10.jpg

bati11.jpg

bati12.jpg

bati13.jpg

bati14.jpg

bati15.jpg

bati16.jpg

bati18.jpg

bati19.jpg

bati20.jpg

bati21.jpg

bati23.jpg

bati24.jpg

bati25.jpg

bati26.jpg

bati27.jpg

bati28.jpg

bati29.jpg

bati30.jpg

bati31.jpg

bati32.jpg

bati33.jpg

bati34.jpg

Ben bu adamı bi türlü sevemıyorum yaptığı esprilerde komık değil.. Beyazdan başka tanımıyorum ben.. :) :)

Bu adam her kareye yakıştırmasını biliyor...Bneden bekleyenlerinin arasında ilk sıradayım (:

Harun' Alıntı:
hahhaha  ;D ;D

yahşi batı filminin ışıklandırmaları ve kostümleri süper olmuş. merakla bekliyorum. renkler harika.

Beyaz la onu bir tutamayız...Her ikiside farklı kulvarda yol alıyor...Beyazı da görmek isterim beyaz perde de...Talk showlardaki gibi başarılı olacak mı acaba...

Evet tabi ki ama bi fark oldugunu düşünmüyorum..Beyaz da iyi iş çıkarıyo :) :) Sadece şunu söylemek istedim.İtici geliyo bana cmylmz=)söylediklerinde komık bişey bulamıyorum

Geri