çekirdek aile:=)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sehla

Kullanıcı
tn.jpg

semya_34.jpg

semya_37.jpg

semya_43.jpg

semya_47.jpg

semya_50.jpg

semya_54.jpg

semya_65.jpg

semya_76.jpg

ooo  :o aslında çok acayip değil bizim gebzede otururken bi komsumuz vardı 18 kardeştiler  ;D acaba pansiyon tarzı evler yaygın ya hani yurt dışında öyle bir yer olabilir mi orası ?

bende öyle...
ama çocuk sorumluluktur.
Hayırlı olmasıda hayırsız olması da anne babanın elinde
olduğu için ben maksimum dört çocuklu bir aileyi tercih
ederimm. ::)

diptnot:Bu aile zengn bir aile olduğu için herşey güzel
gözüküyor...Fakir aileleri düşünmek lazım bir de  ???

Uğur söylediğin her düşünceye ben de katılıyorum. Yoksul bir aile olsaydı bu kadar çocuk ne yapardı, ne içerdi, giyerdi. Herşey o kadar basit değil...

Ülkemizde bu kadar kalabalık ailelerde var ama farkı yaşam standartları daha düşük seviyede...

arkadaşların dediği gibi bunlar zengin olduğu için rahat görünüyorlar herşey halledilmiş yoksa durum bu kadar iyi görünmezdi eminim

o evde yaşamak ne kadar keyiflidir ya anne baba olmak değilde o evin çocuklarından biri olmak isterdim

:) ne çekirdek aile bea.. demekten kendimi alamadım..

Daha öncede gördüğüm karelerdi.. Yeniden görmek güzeldi.. Teşekkürler.

Ayben' Alıntı:
Uğur söylediğin her düşünceye ben de katılıyorum. Yoksul bir aile olsaydı bu kadar çocuk ne yapardı, ne içerdi, giyerdi. Herşey o kadar basit değil...

her ne kadar aile maddi olarak ihtiyaclarını karsılasa bile, manevi olarak onlara tek tek karsılık verebiliyo mu acaba? Türkiye de durum daha vahim, ama gecen gün tv de cıkmıstı, 12 cocugu var ve halinden gayet memnun :-X, daha cocuk istemedğini söylemiştii adam :), cok ilginc..
:-\  cocuk sorumluluktur, basit bi olay değil cocuk yetiştirmek..hele ki bu zamanda... :-[ :(

Geri