Çay kaşığı tarih oluyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilenay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilenay

Kullanıcı
İki Fransız mucit tarafından dizayn edilen "Kendi kendini karıştıran çay bardağı" çay kaşığını yok edecek.
60721.jpg

İki Fransız mucit tarafından dizayn edilen "Kendi kendini karıştıran çay bardağı" çay kaşıklarını tarihe gömecek gibi görünüyor.

Tasarımın sahiplerinden 23 yaşındaki Florian Dussopt amaçlarının çay kaşığını ortadan kaldırmak değil sadece alternatif bir yol sunmak olduğunu söyledi.

İŞTE BARDAĞIN SIRRI

Bardağın sırrı ise düşünüldüğünde kulağa çok basit gibi geliyor. Su doldurulurken bardağın dibine konulan bir top kendine özel dizayn edilen alanda bekliyor. Çay doldurulduktan sonra, şeker ve eğer ilave edilmek istenen başka bir madde varsa bardağa ekleniyor.

Ve bardaktaki topun görevi burda başlıyor. Bardağı hafifçe sallamaya başlıyorsunuz ve "yeni çay kaşığınız" cam tabanda hareket ederek şekeri karıştırıyor.

Çayınızı içerkense yerçekiminin etkisiyle tabandaki top kendine ayrılan yerde sıkışarak sizi rahatsız etmiyor.

Çayı,kahveyi karıştırmaya üşenenler için güzel bir çözüm,
ayrıca çay kaşığını bardaktan çıkarmayarak,gözüne,burnuna,yanağına batıranlar ve çay kaşığının tersiyle kulağını karıştıranlar için de güzel bir alternatif :)
teşekkürler paylaşım için

bence çok güzel ve pratik bir çözüm... ayrıca öğrenci evlerinde hep eksik olan kaşık sıkıntısına da bi çözüm olmuş... teşekkürler ilenay....

işleri güçleri yokmuymuş başka :D:D dünya elden gidio herifler bardak icat ediyoo yakıtsız  araba icat edinde dünyamiz kurtulsun

MEDİHA' Alıntı:
bence çok güzel ve pratik bir çözüm... ayrıca öğrenci evlerinde hep eksik olan kaşık sıkıntısına da bi çözüm olmuş... teşekkürler ilenay....
MEDİHA' Alıntı:
işte en güzel yorum....herkes kendini düşünüyo tabi

En sevdiğim hatta wazgeçilmezimdir çay..
Zaten şeker kulanmıyorum farkentmez .
Ama ben çayı soğutmayacak o süper fincanı bulup alabilmenin derdine düştüm: (
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,15997.msg217242.html#msg217242

gp528015.jpg

Ebru' Alıntı:
ayrıca çay kaşığını bardaktan çıkarmayarak,gözüne,burnuna,yanağına batıranlar ve çay kaşığının tersiyle kulağını karıştıranlar için de güzel bir alternatif :)
teşekkürler paylaşım için
Ebru bu nasıl bir yorum ya off insanda çay içme zevki bırakmadın yani  ;D

author=Ebru link=topic=12990.msg169365#msg169365 date=1228060720]

[/quote]

İnanmıyorum ya ..
Çaykaşığının bukadar  çok fonksiyonlu olduğunu biilmiyordum.
Öyleya öğrenmenin sınırı yoktur!
Allahtan çay kaşışı kullanmıyorum
Neyse..

Çok pardon konu için teşekkür etmeyi yine unutmuşum
İşte güne damdasını vuran enn büyük olay : )
  " çaykaşığının önemini " iyice anlamış vede kavramış  bulunmaktayım  ..
Ne mutlu bana : (

Geri