Murky' Alıntı:Haklısın 2. sorumda çaresiz kalınacak bi durum yok. Ozaman ilk soruya cevap alalım![]()
manas' Alıntı:Aşk acısının en güzel acı olduğuna katılmıyorum katılamıyorum benden ırak olsun. Diğer durumlarda aklım mantığım ve sağduyum devrede. Bütün güçlerim azalmışken bir de bu acıyla boğuşmak zor. En nefret ettiğim şey aşk.
manas' Alıntı:Aşk acısının en güzel acı olduğuna katılmıyorum katılamıyorum benden ırak olsun. Diğer durumlarda aklım mantığım ve sağduyum devrede. Bütün güçlerim azalmışken bir de bu acıyla boğuşmak zor. En nefret ettiğim şey aşk.
manas' Alıntı:Teşekkür ederim efendim tezahürata gerek yok.![]()
Korsan' Alıntı:manas' Alıntı:Teşekkür ederim efendim tezahürata gerek yok.![]()
Nefret ettiğiniz olgu hoşuma gittide. O anlamda bir mesajdır![]()
manas' Alıntı:Zynep ben korsanın ne yaşadığını bilemem zaten sizleri yeni tanıyorum. Açıklmayı o yapsın.
Ama kendimle ilgili olarak konuşabilirim evet konuyla ilgili yaşanmışlığım var. Onun için söz edebiliyorum. Benim aşka itirazım şu, aklımla duygumu tezat içinde bırakması, bu yaşa kadar oluşturduğum kişiliğimin sağlam kalemi sallaması zorlaması.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.