Canınız mı sıkkın? En iyisi tabak kırın!

  • Konbuyu başlatan emosin
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde emosin tarafından oluşturulan Canınız mı sıkkın? En iyisi tabak kırın! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,761 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Canınız mı sıkkın? En iyisi tabak kırın!
Konbuyu başlatan emosin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ibrahim58
E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Ekonomik kriz nedeniyle artan strese karşı, herkes farklı yönteme başvuruyor. Bu formüllerden biri de İsviçre'de ortaya atıldı. "Coup de pouce" isimli marketler zinciri, stresli kişilerin evlerinde rahatlaması için "kırma amaçlı" tabaklar satmaya başladı. Aynı tavernalardaki gibi kırılabilecek bu özel tabakları satma fikriyse, firmanın pazarlama müdürü Jean Cotting (64) tarafından ortaya atıldı. Sabah'taki habere göre İsviçre'de yayımlanan Le Matin gazetesine konuşan Cotting, "Biz firma olarak içinde bulunduğumuz sosyal ve psikolojik durumlara karşı duyarlıyız. Tüm dünya büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya. Biz de bu durumda herkesin rahatlamaya ihtiyacı olduğunu düşünmeye başladık ve kırmalık tabaklar satma fikri ortaya çıktı" diye konuştu.

SATIŞLAR PATLAMA YAPTI
Her bir kırmalık tabak paketinin fiyatı 3 İsviçre frankı. Bu ürünü, ayrı bölümde sunan market zincirinde ise, satışlar kısa sürede adeta patladı. Ekonomik krizle başa çıkmak için tabak kırma fikrini Japonlar da tuttu. Başkent Tokyo'da bir grup terapist, hastalarını tabak, çanak kırdırarak rahatlatmaya çalışıyor. Gergin kişiler, gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra tabak, çanak, bardak gibi objeleri veya beton plakaları duvara atıp kırarak rahatlıyor. Bu anti-stres projesinin başkanı Katsuya Hara da, terapinin etkisinin bilimsel olarak kanıtlandığını ve giderek yaygınlaştığını belirterek, "Bir şeyleri kırmak çok coşturucu ve sinirlerin de rahatlamasını sağlıyor" dedi.


(Habertürk)
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hahahaha müdür acaba eşine izin veriyor mu tabak kırması için,
o tabaklar sinirlendiğiniz kişinin kafasında kırılmadıkça rahatlamazsınız 
şaka tabii ki ;D
 
S

spiritualsigns

planlanmış bir stress önleme uygulaması beni bozar... ben sinirlendiğim yada stresin en doruk noktasında olduğum anlarda bunu yapabilirsem amacını bulmuş olur... öyle üstünü başını korumalı bir kıyafetle bir odada hababam tabak kır olacak iş değil... ne zorum var ki bunu yapmak için... basket maçına veya futbol maçına gider bir güzel sıralarım aklıma gelen tüm güzel nadide cümle ve laf öbeklerini....  bişiycik kalmaz...  8)
 
S

(süreyya)

Kullanıcı
8 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
Batman
o kırdığım tabaklar için de para ödiyeceksem daha çok sinirlenirim :(((
 
I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
Kampanya yı tüm kalbimle destekliyorum. (tabi stokta biriken tabakların tükenmesi için) :D :D
 
Üst