Büyük Laf Edip, Tarihe Geçiyoruz! [ Katılım Şart! ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Sevgidir duyguların en yücesi ..
Kahrolsun kötülükler unutulsun savaşların tarihçesi..!

crt

Tarihe olmasada  en azından güne bari damgasını vursun istedim.(:

"İşte gidiyorum..
Nefreti,kini cehennem ateşine bıraktım.
Kendi cennetimi kendim yarattım.."

Crt

"Ömür dediğin ..
Kimine göre bu dünyada bir sınav ..
Kimine göre de yaşarken ödediğn ağır bedellerin karşılığında 'cennneti' ödül vadeden  hüzünlü bir bekleyiştir .."

crt

"Hayat zamanla yarıştığınız bir maratondur..
Kaybedeceğinize asla inanmak istemezsiniz ama bu gerçeği ancak kalbiniz teklediğinde anlarsınız.."

crt

"Zenginin sürdüğü konforlu lüks yaşamı..
İşçinin-emekçinin  (zorla) gasbedilmiş haklarında gizlidir"

Crt

Her ne kadar düşünür vede filozof falan olmasak bile(:
Yaşamın öğrettiği acı-tatlı deneyimlerimize dayanaraktan bir söz daha söylemek isterim..

"İnsanları anlayıp çözmeye çalışmak,karanlıkta batağa saplanmak gibidir..
Her defasında pişman olur hayalkırıklıkları yaşarsınız.."

crt

Bir büyük sözde benden buyursun bakaılm haddim olmadan:    
Zenginlik sadece iyilerin olsaydı,dünyada kötü kalmazdı.Çünkü bütün kötüler zengin olmak için iyi olmak zorunda kalırdı...  (TURTUR)

Özdemir Asaf.. "Çok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey haddimdir.." demişya hani..
Haddimi fazlaca aşmadan nacizane bir söz de ben söyleyeyim bari(:  

"Yaşamın ta kendisi ..Acı demek keder demek
Dayanmak için yürek .. Yaşamak için direnmek gerek..!"
crt

Bu sözümüzde insani değerlerini yitirerek hırs ve ihtişamın esiri olanlara gitsin(:

"Baskı ve zulümden haz duyanlarak gücüne güç katanlar yok olup gitselerde,lanetlenmiş ruhları hala içimizde dolaşıyor..
Kimdir bunlar diye sormayın adları sayfalara sığmaz,kalem kırılır da yazamaz..!"

crt(A.K.)

Crt diyorki (:
"Kin-nefret sarmışsa benliğini ..Zorlama kendini yüreğin zaten sevgiye dayanmaz.."

Karadelikler; dünyadan trilyon kadar büyük bir yıldızın bile ,patlaması sonucu sönüp büzülerek sonsuz yoğunlukta yok denecek kadar küçülüp ışığı bile yutacak kadar olağanüstü bir çekim yaratmalarıdır.Ve eğer şu an böyle bir imkan olsaydı,dünyanın bir kum tanesi kadar sıkıştırılıp küçülmesi mümkün olurdu..
Bunlar aklımda kalan bilgiler.Bu bilgilere dayanarak :
İnsanoğlu,büyük ihtimal bizim göremeyeceğimiz bir gelecekte ,küçük çaplı 'karadelik deneyleri yaparken,küçük bir hesaplama hatasıyla deney yaptıkları alanları yokederek çöküş devrinin başlatmış olacaklar. Bu süreç en fazla 3 sene olacak,Türkiye deneyden sadece 6 gün sonra yutulmuş olacak;çünkü deney türkiyede yapılacak.Çünkü benim soyumdan olacak,aynı genden aynı kafadan olacak...Torunlarıma buradan duyuruyorum,o hesabı iyi yapsınlar..

Geri