BÜYÜK KAYIP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murat60

Kullanıcı
arkadaşlar şöle bi düşünün sadece 1 dakika şu an bu ekrana bakıyor ve bu yazıyı okuyabiliyorsanız... bilgisayarın başında en az 1 saat geçireceksiniz demektir bu geçen bir saat size sizde hayatızdan giden 1 saati kazandırabilecekmı yada bu geçen bir saate değecekmi ben hep busoruyu kendıme sordum ama cevabı bulucam diye bu teknoloji harikası aletın karşısında ikinci bir saatimi harcadımmmmm.... :)

Murat60

bir saati nasl değerlendireceğine bağlı.herşey kendinde bitiyor. İstersen çok şeyde öğrenebilirsin, istersen nette sörf yapıp boşa zamanda geçirebilirsin

Saygılar

BENCE BILGISAYARI NASIL KULLANIRSAK KULLANALIM ETRAFTAKILERI IHMAL ETTIGIMIZI DUSUNUYORUM HERSEY BELLI PLANLI OLMALI HERSEYE ZAMAN AYIRMALIYIZ

Zaman çok değerli..
Zaman zaman bende boşa harcıyorum ömrümün en güzel yaşında en güzel günlerimi..

Zaman öyle bir bir servet ki kaybedince bir daha asla geri gelmeyecek...Asıl zaman kaybımız uyku bence...Çünkü farkına varılmasa da algıladığımız her an yine zamanımızı değerlendiriyoruz iyi veya kötü...

:(elden çıkınca kazanılmayan tek semaye ZAMAN ve sağlığımızdır....zamanınımızı en iyi şekilde kullanmak bizim elimizde ;) şuanda geçen 2 saniyeyi bile geri getiremeyiz..inş. her saniyenin hakkını verebiliyoruzdur ve zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruzdur..

ZAMAN çok değerli..
elimizden su gibi akıp gidiyor..
her dakikamızı sanki son dakikamız gibi kullanabilsek keşke...

nehir' Alıntı:
bir saati nasl değerlendireceğine bağlı.herşey kendinde bitiyor. İstersen çok şeyde öğrenebilirsin, istersen nette sörf yapıp boşa zamanda geçirebilirsin

Saygılar

eevet kesinlikle herşey insanda bitiyor....eğer herşeyi planlı yapabilirsek,zamanı en güzel şekilde değerlendirebililiriz....sonuçta bilgisayara da ihtiyacımız var,tamamen bırakmak yada boşa vakit plarak değerlendirmek yanlış olur bence.....

Zaman değerli zaman değerli.. nesi değerli zamanın. Eğer değerli olsaydı geçip gitmezdi zaten.

Bilgisayar başında otursak ne farkeder. Dağlarda kırlarda gezsek ne farkeder. Sonuçta zaman geçiyor ve bizim elimizde değil. İnsan hoşuna giden şeyleri yapsın. İsteyen bilgisayar başında oturur isteyen sokakta gezer.

Kişiye göre değişen bir soru bence " zaman kaybı"
Çünkü internet ve bilgisayar doğru kullanıldığında çok faydalı bir teknoloji  :)
Zamanı kullanmak,değerlendirmek kişinin elindedir.

zamanı kaybettiğini düşünüyorsan o gün içinde yapmak istediklerini yapamadığın anlamına gelir, çözüm kendinde; yapmak istediklerini + yapmak zorunda olduklarını zamanı dilimlere ayırarak gerçekleştirebilirsin oturup kara kara düşünerek zaman boşa geçiyor demek te bir zaman kaybıdır nihayetinde. Dimi ama  :)

Murat60' Alıntı:
arkadaşlar şöle bi düşünün sadece 1 dakika şu an bu ekrana bakıyor ve bu yazıyı okuyabiliyorsanız... bilgisayarın başında en az 1 saat geçireceksiniz demektir bu geçen bir saat size sizde hayatızdan giden 1 saati kazandırabilecekmı yada bu geçen bir saate değecekmi ben hep busoruyu kendıme sordum ama cevabı bulucam diye bu teknoloji harikası aletın karşısında ikinci bir saatimi harcadımmmmm.... :)

Murat 60 hakikaten atmışsın bişeler abi.
Tutanda olmuş vesselam.

Yani zamanın önemini anlatan bir yazı böle olur heralde ne bilim ben:d
Artık örneklemelerimiz bile bir tuhaf.

Gitti bir saatim yandımki yandım valla.

interneti kullanıyorum ama gün boyu faydalı bilgilerde öğreniyorum
bu bi saati ne amaç için harcadığınada bağlı,

Bu sorunun cevabı için 2 saat geçirdiğine inanmıyorum... aylar belki yıllar  :)

Türkiyede internetin kullanım amacı düşünüldüğünde belki diyebiliriz... haklı olabilirsin evet insanlarımız internette gereksiz işler peşindeler... Bence internet kullanımı için insanlarımız eğitime tabi tutulmalı...

Ben ders notlarımı elektronik ortamdan alıyorum ve internet benim için engin bir bilgi denizi... zamanınızı ve kullanım dengenizi tutturabilirseniz oldukça faydalı bir teknoloji... 

Chat yapıp arkadaşlık sitelerinde zaman öldürüyorsanız evet büyük zaman kaybı ancak artık günümüzde sınavlarınızı bile internet ortamından veriyorken zaman kaybı olarak düşünülmesi anlamsız...

Geri