evet birde çok meraklı ve araştırmacıdırlar,işlerini çok özen göstererek yaparlar.Başak burçlarına şöyle bi baktığımda bazıları çok çılgın,bazıları da tam tersi çok sessiz sakin oluyorlar.Yardım etmeyi seviyorlar,yardım edilmekten hoşlanmıyorlar.(çok iii bilirim burçları )
Kova arkadaşlarım çevremde çoktur.Kova burcunu temsil eden söz "BİLİYORUMDUR".Özgürlüklerine oldukça düşkündürlerdir,dik kafalıdırlar ve kendi bildiklerini yaparlar.Değişken bir yapıya sahiptirler ve süprizlerle doludurlar.aklıma geldikçe yazarım Safari..
Hıh sonra kişisel özellikleri onlar için o denli önemlidir ki bu yüzden en yakın kişilerini kesip atabileceği gibi, bunu uğruna her türlü özveride bulunabilirler. Basmakalıp düşünen insanlar anlaşılmaz davranışları yüzünden kovalarla çatışabilirler. Belki ilkeleri sonuna dek savunmaları yüzünde onları sevimsiz bulabilirsiniz. Bu tavırları onları hiç rahatsız etmez, dahası hoşnut bile olabilirler. Özgün olma tutkuları nedeni ile bilimsel sanat yetenekleri olabilir. Kovalar başkalarının düşündükleri ile ilgilenir fakat yine de kendi görüşlerini kolay değiştirmezler. Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları çağın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Bilimsel bir beyne sahiplerdir...
ayrıca kovaların en büyük özelliği kişisel sevgiye değil evrensel sevgiye önem vermeleridir. bir kovayı her zaman yardım faaliyetlerinde görebilirsiniz. bu yüzden iyi bir eş olmaktansa iyi bir yardımsever olmayı tercih ederler... (aynı ben)
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.