B
bıldırcın
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DBülent' Alıntı:Peki tamam.selda' Alıntı:ortaya kendinizi sunun teraziyle falan gelmeyin karşımıza ;D ;D
nabersiniz
Başak burcu kötü.
Selda canım biz kazandık 1-0 mı diyelim
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DBülent' Alıntı:Peki tamam.selda' Alıntı:ortaya kendinizi sunun teraziyle falan gelmeyin karşımıza ;D ;D
nabersiniz
Başak burcu kötü.
aslı_umut' Alıntı:AKREP:
Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip
konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
benim olduğu nerden belli yaaww :
Biz Terazi'den yardım alırken bize laf söyleyenler nerede şimdi?kamuran' Alıntı:Eh biraz Kova'dan katıştırıp idare ederim artık.
Kimseyle çatışmak istemem, elde değil durumuna düşünce de Kova yanımdan bir yardım alırız artık.
Selda istersen sana eşinle burç uyumun hakkında bir analiz yapabilirimselda' Alıntı:kızlar bende ikizlerin bütün özelliğini taşıyorum
eşim boğa burcu
tabiki sormaya bile gerek yokbıldırcın' Alıntı:Selda istersen sana eşinle burç uyumun hakkında bir analiz yapabilirimselda' Alıntı:kızlar bende ikizlerin bütün özelliğini taşıyorum
eşim boğa burcu
Eğer akrep kadınını hayalindeki erkeksen seni etkilemek için elinden geleni yapar ve bunu başarır Akrep kadınları herşeyi çok ciddiye alır Buna karşılık yay'ın alaycı tavrı onu oldukça rahatsız eder.Eğer bir beraberlik sözkonusu ise mucizeyle ayakta duruyor demektir...cooldeath' Alıntı:istersen sana eşinle burç uyumun hakkında bir analiz yapabilirim ?
ben yay yükselenim yay eşim akreppp?
Şansımı denedim. :-[kamuran' Alıntı:Ne yani şimdi gelip bana mı laf yetiştirsinler ve Başaklar kurtulsunun çaresi bu mu olsun?
Yok, olur mu öyle şey.kamuran' Alıntı:Sahi bu arada "millet" mi olduk yani?
Je vous en prie.kamuran' Alıntı:Mersi, bu cevaptan emindim ve ben de şansımı denedim desek?