BURÇLAR

• Konbuyu başlatan prenses_o6
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde prenses_o6 tarafından oluşturulan BURÇLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72,910 kez görüntülenmiş, 437 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı BURÇLAR
Konbuyu başlatan prenses_o6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rock_girl
A

aslı_umut

Kullanıcı
18 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
lüleburgaz
AKREP:
Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip
konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

benim olduğu nerden belli yaaww   ::)

S

selda

aslı_umut' Alıntı:
AKREP:
Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip
konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

benim olduğu nerden belli yaaww   ::)
:eek: :eek: :eek:

B

Bülent

kamuran' Alıntı:
Eh biraz Kova'dan katıştırıp idare ederim artık.  ;)
Kimseyle çatışmak istemem, elde değil durumuna düşünce de Kova yanımdan bir yardım alırız artık.
Biz Terazi'den yardım alırken bize laf söyleyenler nerede şimdi?  :(
Millet her burçtan karışım yapıyor, kimse ses çıkarmıyor...  :(

K

kamuran

Ne yani şimdi gelip bana mı laf yetiştirsinler ve Başaklar kurtulsunun çaresi bu mu olsun?
Sahi bu arada "millet" mi olduk yani? :(

S

selda

kızlar bende ikizlerin bütün özelliğini taşıyorum :)
eşim boğa burcu :)

C

cooldeath

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
istersen sana eşinle burç uyumun hakkında bir analiz yapabilirim  ?
ben yay yükselenim yay eşim akreppp?

B

bıldırcın

Boğa erkeği dayanıklı güçlü ve çalışkandır ikinizinde en çok hoşlandığı şey gezmektir ancaaak boğa erkekleri evlenene kadar bu özelliklerini sürdürür :mad:Evlendikten sonra tam bir ev kuşu olur :)
İkinizinde başka bir ortak yönü esprili olmanızdır evin içi kahkahadan geçilmez :)
Boğa erkekleri biraz fazla gelenekçidir :)Bunun yanı sıra eğer eşini gerçekten seviyor ve eşide ona karşı dürüstse onun için yapamayacağı şey yoktur :)

B

bıldırcın

cooldeath' Alıntı:
istersen sana eşinle burç uyumun hakkında bir analiz yapabilirim  ?
ben yay yükselenim yay eşim akreppp?
Eğer akrep kadınını hayalindeki erkeksen seni etkilemek için elinden geleni yapar ve bunu başarır  :) Akrep kadınları herşeyi çok ciddiye alır Buna karşılık yay'ın alaycı tavrı onu oldukça rahatsız eder.Eğer bir beraberlik sözkonusu ise mucizeyle ayakta duruyor demektir...
Ayrıca akrep kadınları çok zekidir ve sezgileri çok kuvvetlidir ona karşı her zaman dürüst olun yoksa intikamı çok korkunç olabilir...