BURÇLAR

• Konbuyu başlatan prenses_o6
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde prenses_o6 tarafından oluşturulan BURÇLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72,913 kez görüntülenmiş, 437 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı BURÇLAR
Konbuyu başlatan prenses_o6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rock_girl
B

bıldırcın

senarist081' Alıntı:
İspata ne gerek var ki,Allah aşkına yaaa.Bizi tanıyan tanıyor... ;)
Bu konuda şüphemiz yokta olay burçlara gelince iş değişiyor.Hassalık ve incelik konusunda kova(erkekler için)burcu ön plana çıkıyor...

Bakın benim burcum değil kesinlikle gerçeklerden bahsediyorum...

B

Bülent

senarist081' Alıntı:
Bülent eşinin burcu neydi öğrenebilirmiyim...Bak neler çıkartıcam ortaya,buradaki herkesin bize olan saygısı ve hayranlığı daha çok ortaya çıkıcak..
İkizler.

Güzel şeyler yaz lütfen.
Göndermek için tereddüt etmeyeceğim şeyler olsun.  ;)

S

senarist081

Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
Bülent eşinin burcu neydi öğrenebilirmiyim...Bak neler çıkartıcam ortaya,buradaki herkesin bize olan saygısı ve hayranlığı daha çok ortaya çıkıcak..
İkizler.

Güzel şeyler yaz lütfen.

En iyisi özeline atayım sevgili Bülent,bu bilgileri girersem bizi burada iyi bir alaya alabilirler.. :D ;D

K

kamuran

Burcum Kova
KOVA:
Dunya tatlisi insanlardir..(  )hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler.. genelde de başarirlar.
Ancak 35'den sonra yükselen burcun işlemeye başladığı ve insan ilişkilerini etkilediği söyleniyor, bu ne kadar doğru bilmiyorum ancak o zaman bende zıt yönde bir gelişme olmalı ve kötü hissettim, çünkü arada çok fark var. Ayrıca gerçekten bazen Kova bazen de Yay için söylendiği gibi davrandığımı itiraf etmeliyim. :-[
Yükselen Yay:
YAY:
Yay'larin kitabinda pişmanlik, ozur gibi şeyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz şarkisi onlarin hayat
felsefesidir. Başkalari onlara yanliş bişey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart
yapmazlar yani..

B

bıldırcın

BAŞAK ERKEKLERİ!!!
Bir Başak erkeğiyle mutlu olabilmeniz pek mümkün değildir. Çok katıdır, ayakları yere basar, fantazileri ve pratik zekası yoktur. Sakin, soğuk ve hükmedicidir. Umursamaz olduğu söylenemez, çünkü herşey ona göre düzgün ve açık olmalıdır.
İlk tanıştığınızda davranışları ve çekingen tarzı ile sizi etkileyecektir. Ama sakin düşününce, onda kolay kolay romantizm ve şefkat bulamayacağınızı keşfedeceksiniz. Eşine karşı herzaman saygılı ve kibar olacaktır, sadık ve dikkatli bir aşıktır. Ama hayatınızı avucu içine alma alışkanlığı olmasaydı, sizin için daha iyi olurdu. Bağımsızlığınızı ve kariyerinizi korumak istediğinizi söylediğinizde, aşırı tepki göstermeyecektir. En büyük endişesi reddedilmektir.

Bülent ve Senarist isterseniz başak erkeğiyle ilgili daha detaylı bir araştırmaya gireyim bakalım neler çıkacak :D

D

darkdad

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dünya
Pitoxil' Alıntı:
YENGEC:
Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pişman olursunuz... her konuyu mutlaka kendi
taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmişsiniz
yalvar yakar olan sizsiniz.
Vallahi aynen öylee...
yengeç mantıklıdır...ve daha az özür dilemek durumunda kalır desek ;)

B

Bülent

senarist081' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
İkizler.

Güzel şeyler yaz lütfen.
En iyisi özeline atayım sevgili Bülent,bu bilgileri girersem bizi burada iyi bir alaya alabilirler.. :D ;D
Bittim ben, abi, bittim.  :-[
Hanıma ne diyeceğim şimdi.
Hani en iyi burçtu?
Ben değiştireceğim burcumu.
Olmaz bu şekilde...  :(

Var mı burcunu takas etmek isteyen?

S

senarist081

Sevgili Bıldırcın,ben hala daha detaycı ve de titiz olmamıza rağmen en ideal erkeğin Başak burcundan çıktığını ısrarla ifade etmek istiyorum.Bu hem tıbben hem de bilimsel deneylerle defalarca kanıtlanmasına rağmen neden kabul edilmiyor bilmiyorum.Gerçi meyve veren ağaç taşlanırmış derler..Taşlayın bakalım nereye kadar.. ;D ;D

B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
BAŞAK ERKEKLERİ!!!
Bir Başak erkeğiyle mutlu olabilmeniz pek mümkün değildir. Çok katıdır, ayakları yere basar, fantazileri ve pratik zekası yoktur. Sakin, soğuk ve hükmedicidir. Umursamaz olduğu söylenemez, çünkü herşey ona göre düzgün ve açık olmalıdır.
İlk tanıştığınızda davranışları ve çekingen tarzı ile sizi etkileyecektir. Ama sakin düşününce, onda kolay kolay romantizm ve şefkat bulamayacağınızı keşfedeceksiniz. Eşine karşı herzaman saygılı ve kibar olacaktır, sadık ve dikkatli bir aşıktır. Ama hayatınızı avucu içine alma alışkanlığı olmasaydı, sizin için daha iyi olurdu. Bağımsızlığınızı ve kariyerinizi korumak istediğinizi söylediğinizde, aşırı tepki göstermeyecektir. En büyük endişesi reddedilmektir.

Bülent ve Senarist isterseniz başak erkeğiyle ilgili daha detaylı bir araştırmaya gireyim bakalım neler çıkacak :D
Yeterli.
Sağolun.
Öğrendik yeterince.  :(

S

senarist081

Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
İkizler.

Güzel şeyler yaz lütfen.
Bittim ben, abi, bittim.  :-[
Hanıma ne diyeceğim şimdi.
Hani en iyi burçtu?
Ben değiştireceğim burcumu.
Olmaz bu şekilde...  :(

Var mı burcunu takas etmek isteyen?

Sevgili Bülent,yükselen burcun belki de istediğin özellikleri sen de bulunduruyordur.Benim yükselenim mesela akrep..İki burcun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum..Senin yükselenin ne bilmiyorsan şayet bana doğum saatini ve gününü yazarsan yükselen burcunu anında açıklıyabilirim..

S

selda

Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
BAŞAK:
Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan
planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler.. onlara gore iş işten gecmiş olsa bile
sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir.
Sevgili Bülent en iyisi yine biziz,ince eleyip sık dokuruz.Bırak sen teraziyi,boğayı.. ;D ;D
Haklısın.
Başak gibi burç yok bu alemde.  :)
Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
BAŞAK:
Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan
planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler.. onlara gore iş işten gecmiş olsa bile
sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir.
Sevgili Bülent en iyisi yine biziz,ince eleyip sık dokuruz.Bırak sen teraziyi,boğayı.. ;D ;D
Haklısın.
Başak gibi burç yok bu alemde.  :)
kendinizi avutun bakalım :)
birbirinizi teselli edersiniz ancak ;D