BURÇLAR

• Konbuyu başlatan prenses_o6
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde prenses_o6 tarafından oluşturulan BURÇLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72,921 kez görüntülenmiş, 437 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı BURÇLAR
Konbuyu başlatan prenses_o6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rock_girl
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
eevett burca göre.ben bi yerde dinlemiştim en zeki burçlar oğlaklar diye ordan yani bu kanaate varıyoruz ;)

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
arkadaşlar uzun süre girmeyeli baya konuşmalar olmuş.. :) böyle süreceğe benziyo dersler yüzünden neyse şu konuya açıklık getireyim ki en zeki burç diye bişey yok olsa bile ben taşırdım bu özelliği de taşıyorum zaten :D çünkü Zodyakın son burcu BALIK yanii bütün özellikleri taşıyorum sonuç itibariyle.Son olarak şunu söylüyorum "zekilik burçda değil baştadır." ne söz bee..

D

derman86

Kullanıcı
2 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
benim burcum yengenç ben özelliklerini taşıyorum.

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
yaa arkadaşlar hiç yay burcu olan yokmu aranızdaa hepsini okudum safarini yükseleni yay iki arkadaş var innanmıyorum kimse aralıkta doğmadımı yoksaa yada aramızda filozof olan yani bikaçkişimi var.... çok yazık yaa yayların zekiliğini untmayın lütfen ....Ondaki essiz anlayis, zeki ve atesli davranislar, genellikle Yay'i basarili insanlar arasina sokar. Yay'larin en belirgin özelligi dobra ve zeki olması :dir. Yapmacik ve aldatmaca onlari dehsete düsürür. ;D ;D ;DArkadasligi ve fikir alışverişini davet eder, hareketleri çabuktur.Ona göre gerçek gerçektir. Yay'in aklindan, kalbinden geçen hersey hemen hemen aninda dudaklarina dökülür. şimdide dudaklarıma döküldü iştee biz zekiyiz arkadaşlar çünkü filozof ruhumuz var ,parlak hayal gücünden ve ileriyi düsünme yeteneginden kaynaklanan bir davranış :p :p :p
Asla yalan söylemeyi beceremez. :-[ :-[ :-[ Atilgan ya da çekingen olsun, bu cömert idealist, hayat boyu neseli ve umutludur.......
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum tamam vazgeçtim burcumu övmüyorum biz böleyiz...... tüm yaylara sevgiler :D :D :D

B

beyzatunc

Kullanıcı
20 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
merabalar,burçlara ben de inanirım,bazı özellikller gerçekten uyar kişilklere yansır,Kovalar özgürlüğüne düşkün insanlardır,ikna kabiliyeti yüksektır.Oğlaklar,pratiktir,yükselmryi ister. Balıklar,merhametlidirler...
ben de başak burcuyum. Başaklar çok düzenli olurlar,dürüsttürler
kendi burcumu seviyorum,eylül ayını da..

H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ben de ocak ayını seviorum. kış mevsiminin en masum ayı :)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
tamam arkadaşlar hepimiz zekiyiz.. :D ;D

P

Paradoks

:D Arkadaslar bırakın kılcıklarda cıksın arada o zaman zekilerin ne önemi kalırkii.. :)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
okyanusyacım kızma ama yaa..tatlı atışmalar bunlarr ;)

Y

ya.ser01

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
oqLak ßurcuyum ama hiç memnun deilim ßurcumdan :S çok duygusaLLık,uTanqaçLık,çekinqenLik,içine kapanıkLıLık....vs. vs.. daha ne oLsunki ßunLar ßir insan hayaTının mahfoLmasına yeTmezmi :( ???

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bunları aşmalısın ya.ser ...
benim çok oğlak burcu tanıdığım var ama hiç böyle değiller ..
eminim sende aşacaksın bunları...
sana güveniyorum  ;)