BURÇLAR

• Konbuyu başlatan prenses_o6
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde prenses_o6 tarafından oluşturulan BURÇLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72,943 kez görüntülenmiş, 437 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı BURÇLAR
Konbuyu başlatan prenses_o6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rock_girl
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Öncelikle paylaştıgın bilgiler gerçekten çok güzel ve emek verilen yazılar prenses.. çok teşekkür ederiz sana bu güzel bilgiler için.. Ben burcumun tüm özelliklerini taşıyorum, okudum aynı ben valla  :)

Bi de benim yükselenimi bi hesaplarsan çok sevinirim sabah 7:30 

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
benim burcumda oğlak.kesinlikle tam bir oğlağımm..oğlaklar inatçı,azimli,çalışkan,tutumlu..genelde başarılıdırlar işte.bide en zeki burcun oğlak burcu olduğunu duymuştum ;) ;D

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
hiç mi bi kova gelmez be diyordum içimden yetiştin remember :D saol :)) mavison tek tek gel :)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar itiraz etmeyin tamam bu sizin için acı olabilir ama en zeki burç oğlaklar yani mavison ve ben ;D ;Dgerçekler acıdır........

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
feridis' Alıntı:
arkadaşlar itiraz etmeyin tamam bu sizin için acı olabilir ama en zeki burç oğlaklar yani mavison ve ben ;D ;Dgerçekler acıdır........

işte diğer yarım da geldi  :) beni tamamlayan son söz; feridis ne diyorsa doğrudur, gerçekler insanları bazen üzer ama yapılabilecek bişe yoktur üzgünüm arkadaslar...

Feridis gözlerim yollarda kaldı  :) süpersin  ;)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkürler mavison napalım oğlakların güzelliği burda işte.heran her yerde olabilyoruz birbirimizi destekliyoruzz..kahretsinn zekiyiz daha ötesi var mı?hehee şimdi diğer burçlar beni linç edecek daha fazla konuşmayayım bari ;) ;D ;D

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
tamam safaride kabul ettiğine  göre sonuç:eek:ğlaklarr ;) teşekkürler safari(kovalarda iyidir,hoştur ;))her burcun ayrı bir güzelliği var tabiki

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
:) aslında pek inanmam ama söylenenlerin doğruluk payı var. İnsan kendini mutlu hissediyorsa okuyunca bende varım :)
keşke herkes bunun bilincinde olsa.

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
evet çok doğru önemli olan bilincinde olmak safari ;)