evet çalışmak çok önemli ve başarının büyük bir bölümü ama biyerden sonra çalışmakta bi işe yaramıyor bir eşşek ne kadar çalışırsa çalışsın bir atı geçemez önce eşşekmi atmı olduğunuzun farkına varmalı sonra hakkını vererek çalışmalı
bu, hayatın kendisinde var olan otomatik olarak işleyen bir adalet sistemi. yani bir kişi zirveye çıktığında orda tutunma kabiliyetine de sahip olmalı.
bu yüzden zirveye çıkmadan önce oraya ulaşmak için göstereceğimiz çaba oraya layık olup olmadığımızı ölçüyor. zirveye çıktığımızda oraya layık olduğumuzu ve orada tutunabilme kabiliyetine sahip olduğumuzu ispatlamış oluyoruz.
çok doğru bir açıklama pyleşım için teşekkür ederim
Her çalışana çalıştığının kkarşılığı vardır. Ne kadar çok ekerseniz o kadar çok biçersiniz. Çokça iyilik ekip çokça iyilik biçmek ümidiyle teşekkürler.
evet çalışmak çok önemli ve başarının büyük bir bölümü ama biyerden sonra çalışmakta bi işe yaramıyor bir eşşek ne kadar çalışırsa çalışsın bir atı geçemez önce eşşekmi atmı olduğunuzun farkına varmalı sonra hakkını vererek çalışmalı
Nasıl yani? Bu yazıda böyle bir ayırım yapılmıyor, yapılmadığı gibi sadece diğerlerinden fazla çalışanın zirveyi hakedebileceğini ve o noktaya geldikten sonra uyguladığı çalışma programının neticesinde, artık çalışmaktan canı acısa bile bu acıyı hissetmeyeceğini savunuyor.
evet bende o yüzden diyorumki sırf çalışmakta hiç bi işe yaramıyor ne yaptığını bilerek çalışmalı yani biryerden sonra çalışmak kararlılıkta bi işe yaramıyor bi kitapta söyle bir örnek var bir arı ve bir sinek cam şişeye konurlar ve şişe ters çevrilir ağzı aşağıya gelecek şekilde böcekler ışığa doğru uçtuklarından dolayı ikiside şişenin dibine kafayı vururlar defalarca ama sinek bir kaç başarısız denemeden sonra vaz geçerek şişenin ağzını bulur ve şişeden çıkar ama arı devamlı ışığa doğru hareket eder asla yılmaz saatlerce uğraşır. istediği kadar uğraşsın çıkamaz oysa bi dur be kardeşim bir bak etrafına belki farkıl bir yol vardır amacına giden ne dersiniz :
Benı daima canlı tutan içimdeki ateştir...Bende görüntümü değiştirmeyi istemiştim...Çok sıkılmıştım,sürekli araştırmaktan,denemekten,çeşitler aramaktan...O ateşi hep taze tutunca ne kadar kararlı olabildiğimi anladımO hale geldiğimi varsaydım ve kararlı oldum.Sonuç mükemmeldi... İçinizde bir şeyin var olduğunu,kurulmaya hazır olduğunu düşünün.Onun tek anahtarı sizsiniz..Size sizden başka kimse yardım edmez..O şekilde varolduğunuzu,gelecekte varolmak istediğinizi bilin..Nedenlerinizi siz üretebilirsiziniz..İçinizdeki enerjiyi canlı tutmak nedenleri üretmekten geçer...
zirveyi göze alıyorsak çok çalışmak zorundayız ve asla pes etmemeliyiz, çok doğru... başkalarından ziyade kendimizle yarış içinde olmalıyız ve kendimizi aşmayı bilmeliyiz ki, pes etmeyelim bence : ))
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.