Bu testi yapın inanamayacaksız!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aklıma kırmızı çekiç gelmedi ne yani ben şimdi farklı gruptanmıyım :-\

yaw yok da işim gereği pc’deyim sürekli...
ama bi itiraf :)))  ilk saniyede aklıma kırmızı bi twist shaper eldi. (spor aleti) bu sayfaya girmeden önce ona bakıyodum ama sonra niyeyse hemen değiştirdim pc geldi aklıma  ;D 

İnanmıyorum?
Üstelik çekiç’in adı birden aklıma gelmedi ve samki karşımda beni gören birisi varmış gibi elimle anlatmaya çalıştım ve daha da ilginci kırmızı herzaman aklıma en son gelen renktir?
%2’nin içinde değilim belki ama, değerlerimden dolayı mutlu bir insanım diyebilirim.:)
Teşekkürler, ilginçti.

benim arkadaşımın aklına...... ben diiilim ama karıştırmayın:=) neyse arkadaşımın aklına ’sarı bilgisayar’ geldi korkuyom ya cwp verin :o  cwp bekliyom şimdiden sağolun...... ;)

benim aklıma yeşil bir saksafon geldi ayrıca kimsenin aklına kırmızı çekiç gelmemiş demekki HERKES %2lik grupta bu da çok ilginç ???

Zynep' Alıntı:
İnanmıyorum?
Üstelik çekiç’in adı birden aklıma gelmedi ve samki karşımda beni gören birisi varmış gibi elimle anlatmaya çalıştım ve daha da ilginci kırmızı herzaman aklıma en son gelen renktir?
%2’nin içinde değilim belki ama, değerlerimden dolayı mutlu bir insanım diyebilirim.:)
Teşekkürler, ilginçti.

Galiba yanıtlarda gözden kaçmış:) Benim aklıma gelmişti sebnem_eroğlu...

Geri