Bu testi yapın inanamayacaksız!

• Konbuyu başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Zeka Soruları ve Bilmeceler kategorisinde Maximus tarafından oluşturulan Bu testi yapın inanamayacaksız! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,130 kez görüntülenmiş, 608 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Zeka Soruları ve Bilmeceler
Konu Başlığı Bu testi yapın inanamayacaksız!
Konbuyu başlatan Maximus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
G

gülþah

bülent böyle ilginç testleri nerden buluyosun çok hoşuma gitti ama herkezin aklına neden yakın cevaplar geliyor hala anlamış değilim :eek:

G

gülþah

benim babamın aklına gri teyp geldi bu ne düşünceye geliyor

Â

µGµ®__007

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
i$tanbuL
benim aklıma kırmızı biR tornaviDa GeLdi.... :eek:

G

gülþah

bülent benim soruma niye cevap yazmadın bekliyorum.msn i bu aralar pek açmıyosun nerdesin

Maximus

Maximus

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
GÜMÜŞHANE
www.sevdayelim.com
Bu test yüzlerce kez denenmiş bir test olup, aynı sonuçları vermesi doğaldır.Çünkün insanlar genetik olarak bu konuda aynı biir yapıya sahipler...

C

cyalduz

Kullanıcı
16 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ist/sarıyer
yaa benim aklıma mavi pense geldi renk değilde neden herkes pese diyo onu cözemedim

A

alyoşa

Kullanıcı
23 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
giresun
hakkaten kırmızı bir çekiç aklıma geldi çok ilginç ve güzeldi galiba psikolojik bir açıklaması vardır.Paylaşım için teşekkürler....

Maximus

Maximus

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
GÜMÜŞHANE
www.sevdayelim.com
Aslına bakılırsa sarı da kırmızı gibi itici bir renk.Ama unutulmamalı ki bulunduğumuz ortam testi çok etkilmektedir. Örneğin; nette fazla takılanlar bilg. gibi şeyleri görüyorlar.

N

nehir

Kullanıcı
18 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
mavi rengi sevmeme rağmen,  aklıma dediğiniz gibi kırımız bir çekiç geldi. çok ilginç ya !!!!!

Maximus

Maximus

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
GÜMÜŞHANE
www.sevdayelim.com
Ben turkuazı çok severim.Ama insanlar sevmeği şeyler ile ilgilenirse onlar itici gelir.bu testte ki soru şekli  ve türklerin sabırsızlığı bu renge yönlendiriyor.ne yazık sabretmesini blimiyoruz.

A

apeiron

Kullanıcı
1 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
sadece kırmızı geldi ilginç hocam ama en sevdiğim daha doğrusu huzur veren ren k mavi

M

mehmetd

Kullanıcı
23 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
sayın maximus kimse sevgi kilitlediğiniz için burada cevap vermek zorunda kaldım.
başarı ve mutluluk dileklerimle.
benim bu sitede yazmış olduğum bütün yazılar kendi çalışmamım  ve incelememim ürünüdür. bana bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ediyorum,ancak hiç bir yazımıda her hangi bir olumsuzluk unsurunun olmamasına özellikle dikkat ediyorum. bu konunun sizin tarafızdan da bilinmesini özellikle istedim.
çalışmalarızda başarılar.

D

doktor_fuchs

Kullanıcı
18 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Akyazı
daha önceden yaptığım için %98 in içine girmek pek zorr olmadı :D

Z

zeyna007