Bu testi yapın inanamayacaksız!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bülent böyle ilginç testleri nerden buluyosun çok hoşuma gitti ama herkezin aklına neden yakın cevaplar geliyor hala anlamış değilim :o

bülent benim soruma niye cevap yazmadın bekliyorum.msn i bu aralar pek açmıyosun nerdesin

hakkaten kırmızı bir çekiç aklıma geldi çok ilginç ve güzeldi galiba psikolojik bir açıklaması vardır.Paylaşım için teşekkürler....

Aslına bakılırsa sarı da kırmızı gibi itici bir renk.Ama unutulmamalı ki bulunduğumuz ortam testi çok etkilmektedir. Örneğin; nette fazla takılanlar bilg. gibi şeyleri görüyorlar.

mavi rengi sevmeme rağmen,  aklıma dediğiniz gibi kırımız bir çekiç geldi. çok ilginç ya !!!!!

Ben turkuazı çok severim.Ama insanlar sevmeği şeyler ile ilgilenirse onlar itici gelir.bu testte ki soru şekli  ve türklerin sabırsızlığı bu renge yönlendiriyor.ne yazık sabretmesini blimiyoruz.

sadece kırmızı geldi ilginç hocam ama en sevdiğim daha doğrusu huzur veren ren k mavi

sayın maximus kimse sevgi kilitlediğiniz için burada cevap vermek zorunda kaldım.
başarı ve mutluluk dileklerimle.
benim bu sitede yazmış olduğum bütün yazılar kendi çalışmamım  ve incelememim ürünüdür. bana bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ediyorum,ancak hiç bir yazımıda her hangi bir olumsuzluk unsurunun olmamasına özellikle dikkat ediyorum. bu konunun sizin tarafızdan da bilinmesini özellikle istedim.
çalışmalarızda başarılar.

Geri