Aslına bakılırsa sarı da kırmızı gibi itici bir renk.Ama unutulmamalı ki bulunduğumuz ortam testi çok etkilmektedir. Örneğin; nette fazla takılanlar bilg. gibi şeyleri görüyorlar.
Ben turkuazı çok severim.Ama insanlar sevmeği şeyler ile ilgilenirse onlar itici gelir.bu testte ki soru şekli ve türklerin sabırsızlığı bu renge yönlendiriyor.ne yazık sabretmesini blimiyoruz.
sayın maximus kimse sevgi kilitlediğiniz için burada cevap vermek zorunda kaldım. başarı ve mutluluk dileklerimle. benim bu sitede yazmış olduğum bütün yazılar kendi çalışmamım ve incelememim ürünüdür. bana bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ediyorum,ancak hiç bir yazımıda her hangi bir olumsuzluk unsurunun olmamasına özellikle dikkat ediyorum. bu konunun sizin tarafızdan da bilinmesini özellikle istedim. çalışmalarızda başarılar.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.