Bu testi yapın inanamayacaksız!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BENİM AKLIMA PEMBE BİR BİLGİSAYAR GELDİ AMA YAPTIĞINIZ AÇIKLAMALAR İLGİMİ ÇEKTİ O0

Ne alaka kırmızı pense ??? 3 Arkadaş bilgisayarın başındaydık ve okuduktan sonra üçümüz de kırmızı pense dedik ;D İLK başta cok hayret ettik ama gülme krizine girdik. Bu kadar etkilendiğimi uzun zamandır hatırlamıyorum. Hacım ellerine Sağlık

kimsenin aklına kırmızı çekiç gelmemiiş bütün bu insanlar % 2 lik kısmı oluşturuyolar sanırım benim aklıma mavi bi telfon geldi ne yapalım tutmadı kardeşim:)

Siyah bir asker bıçağı geldi aklıma da ne alaka onu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim,yoksa ben bi canavarmıyımmm :D

walla ben mi garibim bilmiyorum ama aklıma önce yeşil bir çim biçme makinesi sonrada kırmızı geldi ne alaka bende bilmiyorum aydınlatırsanız inanın çok sevineceğim...

Sorudan daha garip olan bir şey var. Soruda bir alet ve bir renk düşünün diyor. Ama cevap verenlerin hemen hemen hepsi, rengi aletin başına sıfat olarak koymuş. Örneğin kırmızı çekiç, siyah makas vb. ilginç.

maxMESA' Alıntı:
Sorudan daha garip olan bir şey var. Soruda bir alet ve bir renk düşünün diyor. Ama cevap verenlerin hemen hemen hepsi, rengi aletin başına sıfat olarak koymuş. Örneğin kırmızı çekiç, siyah makas vb. ilginç.

Beynin mantık sıralaması olabilir mi?

Zynep' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:

olabilir. zira bu kadar işlemi yapınca beyin bir süre karışıyodur belki. (:

Beynin mantık sıralaması olabilir mi?

aklıma beyaz bir çekiç geldi...
çekicin çıkma ihtimali bile inanılmaz derecede ilginç  ??? ??? ??? ???
:D :D :D :D :D

paylaşıma teşekkürler

Geri