Bu Bir Psikolojik Test

ben bildim yain noluyor  :) ama objektif bakmamdan kaynaklanıyor çünkü ben kuşları.. herşeyi severim yanlış bir psikolojik test teşekkürler

off ya nie bütün cins testlerin cevabını buluorum
katil olcam hee >:(

bende masum bi şey düşündüm kızın kardeşide o çocukla aşk yaşıyor sandım:D ondan kıskandı sandım :D

bende bulamadım dogru cevabı ama mantıksız geldı ne yanı ben bılseydim ben polise gidip ben bir katilim mi diyecektim? dogruluk payı vardır ama tek bunla yargılamak yanlış

BAN DOĞRU CEVABI BULDUM ARKADAŞLAR DEMEK BEN SERI BI KATILL LABILIRIM  :cool: :D >:(SIRA SIZDEEEEEEEEEEE

HE NE ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAAAA  BEN DE BİLEMEDİM  :D :D :D :D :D ;)

SANIRIM İLK KEZ KIMSE CEVABI BULMADIĞI
İÇİN SEVINDI  ;D  ;D

Mantıklıymış ama gerçekten sapıkça bişi kız kardeşini o adamı görmek için öldürmesi:)
Benm cevabım şöle olmuştu; heralde kız kardeşi o adamla aralarına girdi ya da öle bişi....

valla bende adamın, genç kızın kız kardeşine aşık olduğunu düşündüm... ama doğru değilmiş... ;) ;) ;)

ben lise 2. sınıftayken yani beş sene önce psikoloji dersinde hoca bize sormuştu bu soruyu ama hoca cevabı söylemedi annenizin cenazesinde hayallerinizin adamıyla karşılaşsanız ne yaparsınız diye sormustu ve sınıf birincisi olan arkadaşımız kız kardeşimi öldürürüm annemin cenazasine gelen kardeşimininkinede gelir demişti bende bütün akrabalarımı gezerim bulurum kim olduğunu demiştim hatta seri katillerin zeka seviyesi normal insanlara göre daima yüksek olurmuş plan yapma örgütleme duygu ve beynini kontrol etme yetenekleri gelişmiş olduğundan ( katilleri över gibi oldu ama neyse  ;D)

Cevap: Genç kız, adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor.
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin.
Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabi vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, çok iyiii

arkadaşlar bende doğru cevap verdim... :(elimde olmadan, ama ben suçsuzum... ;D

Geri