Bu Bir Psikolojik Test

• Konbuyu başlatan prenses_o6
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde prenses_o6 tarafından oluşturulan Bu Bir Psikolojik Test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30,526 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Bu Bir Psikolojik Test
Konbuyu başlatan prenses_o6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan meryağtuğ
D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
anlam veremedim cevabına evet tam katillerin aklına gelir :)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bunu önceden duymuştum ve doğru cevabı direk söylemiştim...:)
benden ii seri katil olur ;D

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
güsel bi testmiş walla,aslında cvbı bulmak cokta zor deilmiş ama ben de dogru cvbı bulamadım... ;) iyikii bulmadımm ;D

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
-------------    İlginize teşekkür ederim arkadaşlar  -------------

M

m.abali06

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
galiba ben tahmin etmiştim  :'( hatta bi cinayet senaryosu bile kurdum bi an.Kız kardeşi ve onun sevgilisinin bir planı sonucunda annesini öldürdüklerini ve bunu o genç adamdan öğrenen kızın kendi kardeşini öldürdüğünü düşünmüştüm.

Artık polisiye-gerilim kitabı okumayacağım ve inzivaya çekeceğim.Çoğu zaman katiller ve cesetler görüyorum,kapıya omuz atarak tam kapanıp kapanmadığını kontrol ediyorum ve eve girerken bütün çevreyi gözden geçirmeden içeri adım atmıyorum.Her gece kedimle beraber uyuyorum ve çoğu zaman odada ışık olmasına özen gösteriyorum.Ama bütün bunlar kitap okumaya başlamadan çok önce olmaya başlamıştı.

Kimseye zarar veremem,ancak kendime zarar verebilirim;bu konuda kendimden çok eminim çünkü inançlarım zamanında sağlam temeller üzerine oturtulmuştu ve masum birini öldürmenin bütün insanlığı öldürmekle eşdeğer sayılacağını biliyorum.Bazı inançlarım bütün bunları yapmama engel olur ve bu yüzden benim içim çok rahat,hayatım belirli bir düzende ilerliyor ve her yeni gün daha büyük ideallerim oluyor.Çevremde olumlu örnekler görüyorum ve bunları kendime modelliyorum.NLP ve kişisel gelişim kitaplarının çok uygun bir zamanda imdadıma yetiştiğini düşünüyorum.

Sonuç olarak; her zaman olduğu gibi umudum,ideallerim ve inançlarım var.Boşluğa düştüğümde her zaman beni tutup kaldıracak bir eli başucumda bulabiliyorum ve bunu bilmek bana huzur veriyor.

(öyle bir potansiyelim olduğuna inanmıyorum,ben hala aranızdaki sıradan bir üyeyim  ;) )

C

cvrzet

Kullanıcı
1 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ya bende doğru cvp verdim ama benimde aklıma cevaba bakmadan kızın kardeşini öldürdüğü için hapse atıldığı bu yüzden de cenazeye gelemedigi geldi :) benim durumum ne şimdi :):)

C

cvrzet

Kullanıcı
1 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
şimdi ben kötümüyüm yani
yada kötü düşünüp iyi davranan birimiyim
yada fazla polisiye filim izlememin verdiği bişey mi?
ya galiba olaydaki yakışıklı benim uğruna cinayet işlenen tabi istemeden yapıyorum bunları :)

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
vayyy ne sinsice bir plan cevabıda kolaymış belkide  dikkat etmedik ben anlamamıştım  ;D