galiba ben tahmin etmiştim :'( hatta bi cinayet senaryosu bile kurdum bi an.Kız kardeşi ve onun sevgilisinin bir planı sonucunda annesini öldürdüklerini ve bunu o genç adamdan öğrenen kızın kendi kardeşini öldürdüğünü düşünmüştüm.
Artık polisiye-gerilim kitabı okumayacağım ve inzivaya çekeceğim.Çoğu zaman katiller ve cesetler görüyorum,kapıya omuz atarak tam kapanıp kapanmadığını kontrol ediyorum ve eve girerken bütün çevreyi gözden geçirmeden içeri adım atmıyorum.Her gece kedimle beraber uyuyorum ve çoğu zaman odada ışık olmasına özen gösteriyorum.Ama bütün bunlar kitap okumaya başlamadan çok önce olmaya başlamıştı.
Kimseye zarar veremem,ancak kendime zarar verebilirim;bu konuda kendimden çok eminim çünkü inançlarım zamanında sağlam temeller üzerine oturtulmuştu ve masum birini öldürmenin bütün insanlığı öldürmekle eşdeğer sayılacağını biliyorum.Bazı inançlarım bütün bunları yapmama engel olur ve bu yüzden benim içim çok rahat,hayatım belirli bir düzende ilerliyor ve her yeni gün daha büyük ideallerim oluyor.Çevremde olumlu örnekler görüyorum ve bunları kendime modelliyorum.NLP ve kişisel gelişim kitaplarının çok uygun bir zamanda imdadıma yetiştiğini düşünüyorum.
Sonuç olarak; her zaman olduğu gibi umudum,ideallerim ve inançlarım var.Boşluğa düştüğümde her zaman beni tutup kaldıracak bir eli başucumda bulabiliyorum ve bunu bilmek bana huzur veriyor.
(öyle bir potansiyelim olduğuna inanmıyorum,ben hala aranızdaki sıradan bir üyeyim )
ya bende doğru cvp verdim ama benimde aklıma cevaba bakmadan kızın kardeşini öldürdüğü için hapse atıldığı bu yüzden de cenazeye gelemedigi geldi benim durumum ne şimdi
şimdi ben kötümüyüm yani yada kötü düşünüp iyi davranan birimiyim yada fazla polisiye filim izlememin verdiği bişey mi? ya galiba olaydaki yakışıklı benim uğruna cinayet işlenen tabi istemeden yapıyorum bunları
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.