Bu Bir Psikolojik Test

yaaa ben de dedim öldürdüğü kardeşi demi o adama aşık oldu naaptıı.. ;D ;D ;D

bende buldum doğru cevabı  :D :D :D muhahahaha varmı ölmek isteyen şah damarına bi toplu iğne batırabilirim yani heç porblem olmas benm için :kihkih

şükürler olsunki ben bulamadım.ilginç bir öneri benden gelsin arkadaşlar ben de kızın kız kardeşi oğlanı sevdiğinden öldürdüğünü düşündüm var ya :D

Kendimi ihbar ediyorum..
Pisi pisi kopatım billah yaparım :d bu amerikalılar yohmu böle tırıda lolo nedenlerden test çıkarıolar.
Aklıma tom abinin bir filmi geldi, azınlık raporu diye. Oradada daha suç işlenmeden yakalıolardı saf çocuklar :d

İyiki atalarımız var yav, .
Gün doğmadan neler doğar :d sözü bizi böle kurumlardan korur :d

Hukuka bah sen, fiil yok fail kaynıcak ortalık :d Velevki işlker deyler zaar.

Aşağı çek, sağa dogru, in in in dur nnnnnnnnnnnnnnn (top düşüyor) kimmiş kimmiş ? Korsan, bu gün saat aytene beş kala ayteni ileri alıcakmış :d (öldürücekmiş)
Peşimdeler ben uzaklaşim :d

Yıllar evvel arkadaşlarım bana bu soruyu sorduklarında tak diye doğru cevabı verince baya tırstılar benden, cevabı bulmak zor değil ki  ???

prenses_o6' Alıntı:

Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız  kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor. Kızın kız kardeşini öldürme sebebi nedir? Aşağıdaki cevaba bakmadan cevap verin.  ;)

Ayy sabah sabah kendimi Komiser Colombo gibi falan hissettim : (
Cenaze töreninde bile aşık olunabiliyorsa  ben buna nediyem şimdi ?
Bana göre cinayetin nedeni ruhsal bozukluk.
Zaten sağlıklı düşünebilen bir kişi böyle bir sapkınlık yapamaz ki !

Geri