boş ver be yaşı başı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sehla

Kullanıcı
11td81gw2.jpg

22lf61qr0.jpg

teşekkürler sehlacım Can Yücel'in bu şiiri bu karelerde çok güzel can bulmuş tekrardan :)

şiir resimlerle farklı bir havaya bürünmüş gerçekten... daha bir duygusallaştırıyor insanı :( teşekkürler codex

off cok ggüselldii yaa şiir :) hayatımda okudgumm en güsel şiirlerden bitanesiii olduu artıkkkk..teşkkrler :)

Safari' Alıntı:
bende mi bugun bi anormallik var yoksa benim tüm okuduğum yazılar aşk ... :(
neden acaba safari kardeşim mısralar sana bişeylermi söylüyo yosa can yücelinde dediği gibi
Kim tutar seni kim
kendi yüreğinden başka kim?
aklınıda al öyle git.
çünküüü aşkla akıl bi arada biraz zor bulunur....
paylaşım için teşekkürler sehlacım şiir ve resimler bir bütün oluşturmuş....
süüpeeeer..... :D aşk aşk aşk

Nasıl bir şey ise bu aşk Nasıl bir kavramdır nasıl analiz edersiniz ve nasıl anlam verirsiniz anlamadı gitii en iyisi bu konulardan uzak durmam heralde.

Can yücel şiirlerini severim konusu AŞK olmadıgı zaman 

Korsan merak ediyorumda sizi bu kadar realist yapan nedir tabi beni ilgilendirmesede bunu içten içe merak ediyorum :-\

neyse aşk ben ce dünyanın en güzel duygusu insanı sardığı zaman ulaşabileceği en üst düzeylere getirir aşk sadece beşeri değildir bunu da hatırlatmak isterim ;)

Bak ne güzel soyledin realist im yani gerçekçiyim benim bu tür konularda ki yaklaşımım bu

Duygulara yada düşüncelere yada kavramlara anlamını insanlar yükler yani var olan birşey değildir anlamını kendi içinde var etmez bizim yüklediğimiz anlamları tasır.

Yanılıyormuyum ? Özelliklede AŞK mevzu en realist yaklaştıgım konudur.
Ben bu kavrama yüklenen anlamların hiç birinin dogruluguna inanmıyorum.

işte bende sizi bu kadar realist yapan sadece düşünceleriniz midir ya da yaşadıklarınız mıdır bunu merak ettim ???
nedeni ise sadece bu kadar güzel bir duyguya sizi bu kadar soğutanın ne olduğuydu yanlış anlamayın beni bu kişisel değildir. şimidye kadar kimle tanıştıysam aşk konusunda benle hep aynı görüşteydi ya da yaşamadığı için üzlüyordu ama siz o kadar realist yaklaşıyorsunuz ki bunun için pişmanlık dahi duymuyorsunuz işte bunun kaynağı ne onu merak ettim sadece ;)

E ben türümün son örneğiyim desem Beni sogutan bir şey de yok açıkcası
Aslında çok realist te değilim az hümanistim 2 si farklı seyler

Ben daima somut düşünür analiz eder ve yasarım aşk sevgi ve ya buna benzer diğer konularında somut olmadıgından şüphem yok.

tabi ki farklı şeyler ben size insan sevgisinden uzaksınız demedim yanlış anlaşılmasın lütfen dediklerim ;)

hayat tarzınız bana çok farklı geldi ne bileyim çok duygusal olduğumdandır bu neyse teşekkür ederim ayrıca isteseniz kestirip atabilirdiniz sözlerimi değil mi?

ben istediğim sonuca vardım  ;)

Geri