Bizleri büyüten deneyimlerimizdir

  • Konbuyu başlatan orel
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde orel tarafından oluşturulan Bizleri büyüten deneyimlerimizdir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,615 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Bizleri büyüten deneyimlerimizdir
Konbuyu başlatan orel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan karagün
O

orel

Kullanıcı
14 Eyl 2006
En iyi cevaplar
0
0
Bizleri büyüten deneyimlerimizdir



Bir otobüsde yolculuk ettiğinizi düşünün.Başlangıç noktanızdan gideceğiniz noktaya kadar, pek çok olay yaşarsınız.Şöyle bir göz atarsak,

"Otobüs durup lastik değiştirdi,benzin istasyonunda durdu,yoldan 5 yıldır görmediğiniz bir arkadaşınızı aldı,yağmur yağdı,kazadan kıl payı kurtuldu,,yolda mola vermek zorunda kaldı,ikinci durakda yakışıklı bir çoçuk bindi ve tanıştınız,(beyler sizi unutmadık),üçüncü durakda çok güzel bir bayan bindi yanınıza oturdu,yanıbaşınızda horlaya adamın ayakları kokuyor diye yerinizi değiştirip,ayakta yolculuk etmek zorunda kaldınız......

Tüm bu yaşananlar,anı defterinizi dolduran kimisi hoş kimisi hüzünlü deneyimlerimizdir.Bizler deneyimlerimizden öğrenerek büyürüz.Deneyimleriniz,gideceğiniz noktaya ulaşmanızda size enegel değildir.Kaza bile yaşanmış olsa, başka bir araç bulup,gideceğiniz noktaya ulaşırsınız.

Çünkü aklınızda tek bir şey vardır.Son durağa ulaşmak.Yolculuk sırasında yaşananlar ise sadece geçmisde bıraktığınız hoş anı olarak kalan deneyimlerimizdir.Hayatınız için de bunu uygulayın.Hedefinizi belirleyip,sadece ona ulaşmayı düşünün.Arada yaşananları ise karşınıza çıkan engeler değil,ögrendiğimiz anılarımız olarak kabul etmek,hedeflerinizden vazgeçmenizi engelleyecektir.
 
C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Teşekkürler.
 
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
paylaşımın için teşekkürler.. birde bizi unutmadığına sevdindim :)
 
E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
cok güseldii walla, uygulayacagım her zaman Orel saolasın ;)
 
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
son durağa ulaşmak..

evet bir amacımız olduktan ve gerçekleştirmeye çabaladıktan sonra sonuç gelir ama 1. durakta ama son durakta ;)teşekkürler
 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Doğru bizleri bir yelere getiren deneyimlerimizdir.
İyi deneyimler edinmeniz dileği ile diyeyim bari.

 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hedefinizi belirleyip,sadece ona ulaşmayı düşünün.Arada yaşananları ise karşınıza çıkan engeler değil,ögrendiğimiz anılarımız olarak kabul etmek,hedeflerinizden vazgeçmenizi engelleyecektir.
güzel yaklaşım
 
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
orel' Alıntı:
Çünkü aklınızda tek bir şey vardır.Son durağa ulaşmak.Yolculuk sırasında yaşananlar ise sadece geçmisde bıraktığınız hoş anı olarak kalan deneyimlerimizdir.Hayatınız için de bunu uygulayın.Hedefinizi belirleyip,sadece ona ulaşmayı düşünün.
Bense son durağa ulaşmaktan yani belli bir hedefe ulaşmaktan çok o hedefe 1 metre kaldığında, hedefi alıp daha uzağa koymayı tercih ediyorum. Yani asla ulaşamayacağım bir nokta. Böyle daha yaşanılır geliyor bana.

Bence hayat otobüs yolculuğundan çok tren yolculuğudur. Her istasyonda bir hedeftir. Ama trenin son durağı asla olmamalı trende ölmeliyiz.  :)
 
K

karagün

Acı-tatlı  deneyimler kişiyi zamanla olgunlaştırır.
Tabi bu da iş işten geçmemişse yararlı olacaktır.
 
Üst