Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kim ne derse desin, komik olmasının yanında... En anlamlısı WC'li olandır!.. Unutulmamlıdır ki, gideceği yeri bilmeyen, şekilde de görüldüğü gibi WC'de ya da dibinde bulur kendini... Teşekkürler, 'ayben', emeğine sağlık...
Başağrısı bende de var.. Çaresini buldum.. Ama ilaçta değil; namazda!.. Evet ne aman başım ağrısa güç bela bir abdest alıyorum, iki rekat "şükür" namazı, ağrı duruyor valla.. Tıpta yeri belki yoktur ama beni iyi ediyor: Sana da tavsiyedir!.. Yazacak çok şey var içimde.. Bir başka sitede az da olsa yazıyorum ama orası tat vermiyor.. Son günlerde defterime o kadar çok şey yazdım ki görsen, gözlerin bayram ederdi herhalde...
Ama muhtemelen burda uzun bir süre bizle paylaşamayacaksın şiirlerini...
Bayram edemeyecek gözlerim galiba ama olsun senin canın sağ olsun yaz durma burda olmasa da
Tavsiye içinde teşekkür ederim hayal saol.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.