Parlamasa ne çıkar ?Harun' Alıntı:4) Altınları parlatın
Bir bez parçasıyla altınlarınızı parlatabilirsiniz. Kurulamak için ikinci bir bez kullanın.
bence tam zararlı olur.hem bira hem üstüne o kadar yağlı yiyecek..ibrahimgemlik' Alıntı:%100 yararlı olması ıcın tuzlu fıstık ve cipsle tuketınkı tam olarak yararlanmıs olun. 8)
prenses35' Alıntı:bence tam zararlı olur.hem bira hem üstüne o kadar yağlı yiyecek..ibrahimgemlik' Alıntı:%100 yararlı olması ıcın tuzlu fıstık ve cipsle tuketınkı tam olarak yararlanmıs olun. 8)
[/quozaprenses35' Alıntı:Tabi birde soguk olucak yoksa olmaz cipsiz tuzlu fıstıklık içersen çok ayıp etmiş olursun üzersin biracığı
bence tam zararlı olur.hem bira hem üstüne o kadar yağlı yiyecek..ibrahimgemlik' Alıntı:%100 yararlı olması ıcın tuzlu fıstık ve cipsle tuketınkı tam olarak yararlanmıs olun. 8)
evet hem çok kötü kokuyorMor-Menekşe' Alıntı:Aman eksik kalsın ığğ
Di mi canım yaprenses35' Alıntı:evet hem çok kötü kokuyorMor-Menekşe' Alıntı:Aman eksik kalsın ığğ
İbrahim : )ibrahimgemlik' Alıntı:Muhteşemsin CRT cuk diye oturtturmuşsun hani güzelde olmuş.
Sadece bu şiirin güzelliği hatrına içilir ya.
bana bir biraibrahimgemlik' Alıntı:Teşekurler CRT
Hakaten güzel yazmış.
Bir büyük hakkı var bunun.
Ben gidiyom tekele birsey isteyen var mı ?
çerezini unutma olur mu?Fadik' Alıntı:bana bir biraibrahimgemlik' Alıntı:Teşekurler CRT
Ben gidiyom tekele birsey isteyen var mı ?