Bir Yazı Nasıl Bu Kadar Değiştirilir..

cok güzel olmuş  ama bizim ülkemizde o kadar cokki bu tür vakalar  ;D

Kulaktan kulaga söylenınce böle oluryor konu olarak komıktı ama ıcerık olarak cok güzel YANLIS ANLASILMAMAK ICIN HERZAMAN SORUNLARIMIZIİ,İSTEKLERIMIZİ BEKLENTİLERİMİZİ VE SEVGİMİZİ KARSIMIZDAKINE ARACISIZ OLARAK KENDIMIZ BİZZAT ANLATMALIYIZ.. yOKSA SONU belli.. ;) ;) ;)

Oturduğum siteye yeni taşındım... adım Ayşe ve doktormuşum :D kapıcıya aynen şunu söyledim...

+adım Nil ... 4. katta oturuyorum. sabahları ............. gazetesi istiyorum. Bir işyerim var doktora öğrencisiyim ders çalışıyorum akşamları sıklıkla o sebeple olur olmaz zamanlarda kapımı çalma... :D

_ tamam Nil hanım

3 hafta sonra yan bloktan bir amca geldi...

ayşe hanım kızım doktormuşsun bu ilaç kaşıntı yaptı senin muayenehane varmış nerde diye sordu :D bende amca ne muayenehanesi ne doktoru ne ayşesi dedim... Kapıcı sizin alt kattaki kızıma söylemiş oda benim hanıma söylemiş bende size geleyim dedim dedi  ;D

bizdede olaylar böyle gelişti. 8)

spiritualsigns' Alıntı:
Oturduğum siteye yeni taşındım... adım Ayşe ve doktormuşum :D kapıcıya aynen şunu söyledim...

+adım Nil ... 4. katta oturuyorum. sabahları ............. gazetesi istiyorum. Bir işyerim var doktora öğrencisiyim ders çalışıyorum akşamları sıklıkla o sebeple olur olmaz zamanlarda kapımı çalma... :D

_ tamam Nil hanım

3 hafta sonra yan bloktan bir amca geldi...

ayşe hanım kızım doktormuşsun bu ilaç kaşıntı yaptı senin muayenehane varmış nerde diye sordu :D bende amca ne muayenehanesi ne doktoru ne ayşesi dedim... Kapıcı sizin alt kattaki kızıma söylemiş oda benim hanıma söylemiş bende size geleyim dedim dedi  ;D

bizdede olaylar böyle gelişti. 8)
;D ;D ;D

Banada durmadan televizyon, uydu tamirine geliyor. Astronotmuyum arkadaşım ben uyduyla ne işim olur. ;D

Birine birşey söylemeye gör, laf dönüp sana geldiğinde senin bile inanasın geliyo :)

Geri