Bir Yazı Nasıl Bu Kadar Değiştirilir..

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Bir Yazı Nasıl Bu Kadar Değiştirilir.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,745 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Bir Yazı Nasıl Bu Kadar Değiştirilir..
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spiritualsigns
G

gasbodin

cok güzel olmuş  ama bizim ülkemizde o kadar cokki bu tür vakalar  ;D

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Kulaktan kulaga söylenınce böle oluryor konu olarak komıktı ama ıcerık olarak cok güzel YANLIS ANLASILMAMAK ICIN HERZAMAN SORUNLARIMIZIİ,İSTEKLERIMIZİ BEKLENTİLERİMİZİ VE SEVGİMİZİ KARSIMIZDAKINE ARACISIZ OLARAK KENDIMIZ BİZZAT ANLATMALIYIZ.. yOKSA SONU belli.. ;) ;) ;)

S

spiritualsigns

Oturduğum siteye yeni taşındım... adım Ayşe ve doktormuşum :D kapıcıya aynen şunu söyledim...

+adım Nil ... 4. katta oturuyorum. sabahları ............. gazetesi istiyorum. Bir işyerim var doktora öğrencisiyim ders çalışıyorum akşamları sıklıkla o sebeple olur olmaz zamanlarda kapımı çalma... :D

_ tamam Nil hanım

3 hafta sonra yan bloktan bir amca geldi...

ayşe hanım kızım doktormuşsun bu ilaç kaşıntı yaptı senin muayenehane varmış nerde diye sordu :D bende amca ne muayenehanesi ne doktoru ne ayşesi dedim... Kapıcı sizin alt kattaki kızıma söylemiş oda benim hanıma söylemiş bende size geleyim dedim dedi  ;D

bizdede olaylar böyle gelişti. 8)

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
:ahah of allahım of daha neler duyacağız acaba

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
;D ;D ;D Var mıdır böyle bir şey acaba  :D

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
spiritualsigns' Alıntı:
Oturduğum siteye yeni taşındım... adım Ayşe ve doktormuşum :D kapıcıya aynen şunu söyledim...

+adım Nil ... 4. katta oturuyorum. sabahları ............. gazetesi istiyorum. Bir işyerim var doktora öğrencisiyim ders çalışıyorum akşamları sıklıkla o sebeple olur olmaz zamanlarda kapımı çalma... :D

_ tamam Nil hanım

3 hafta sonra yan bloktan bir amca geldi...

ayşe hanım kızım doktormuşsun bu ilaç kaşıntı yaptı senin muayenehane varmış nerde diye sordu :D bende amca ne muayenehanesi ne doktoru ne ayşesi dedim... Kapıcı sizin alt kattaki kızıma söylemiş oda benim hanıma söylemiş bende size geleyim dedim dedi  ;D

bizdede olaylar böyle gelişti. 8)
;D ;D ;D

Banada durmadan televizyon, uydu tamirine geliyor. Astronotmuyum arkadaşım ben uyduyla ne işim olur. ;D

S

spiritualsigns

Birine birşey söylemeye gör, laf dönüp sana geldiğinde senin bile inanasın geliyo :)