Bir üniversitelinin olmazsa olmazları…:))

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan Bir üniversitelinin olmazsa olmazları…:)) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,439 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bir üniversitelinin olmazsa olmazları…:))
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan M e l i k e
T

tnctrkcell

Arkadaşlar n'oluyo ya hayat güzel,yaşamak güzel,üniversite güzel,lise güzel...N demiş büyük üstad kenan doğulu ;D "her yaşın bir güzelliği var en güzel zamanındayım." böylemiydi ya bu şarkı :) olsun kenan doğulu böyle söylecekti aslında dili sürçmüştür. ;D siz kendinigelistir.com üyesisiniz..hayatın hep olumlu taraflarını görün.Çünkü hayatın olumsuz tarafları insanın canını acıtıyo ve ben hiçbirinizin canının acımasını istemiyorum...

A

ayben

haklısın tabi her zaman hayatın en güzel tarafından bakmak gerek ama kendimizide korumaya almalıyız değil mi?
lise güsel üniversite güsel  dediğin gibi yani kenan doğulunun dediği gib ''her yaşın bir güzelliği var ne güzel anımdayım'' dı ama hayatın gerekleri de göz ardı edilmemeli diye düşünüyorum biraz da gerçekçi olmak lazım
hayatın tadına da varıcaksın tabi ama gerçekleri görerek bilerek ve hissederek  ;)

T

tnctrkcell

bende bundan bahsediyorum işte o gerçekler hep var hep olacak asıl söylemek istediğim onları olumsuz taraflarından ayırıp öylece hayatımıza uygulayabilmek.insanları kararsız ,amaçsız en kötüsü umudundan yoksun bırakan şeyde bu gerçeklerin acıtan tarafları değilmi...

A

ayben

ewt ama gerçklerle umudu umutsuzluğu ayırmak gerek acı gerçekler hayatın güselliğini örtmemeli bizde buna izin vermemeliyiz bende bunu demek istedim
yani evet artık herşey çıkar ilişkisi yalan riya olmuş olabilir ama içlerinde güzel olnallar ve bizi hayata bağlayanlarda var
işte gerçekleri bilip bilinçli adım attıktan sonra bence hayatında tadına varabilirz
başklarını kötü yalancı diye ben neden umutsuzluğa kapılayım?
onlar kaybederler aslında farkında olmadan işte bu gibi insanların daha öğrenmesi gereken çok şey vardı bence hayata dair...

T

tnctrkcell

anlaştık o zaman  ;) ;) ;) bu arada kenan doğulu şarkısınıda düzeltmişsin ellerine sağlık :) :)

A

ayben

evet galiba anlaştık ben de tam emin değilim ama aklımda öyle kalmış o şarkısı ;)

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Üniversitede olmak özgürlük demek.. ;D

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007