Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Ortak:)Oldumu ya bak kara kedi(Cimbom) girdi aramıza(:

Gel senle ortak bir noktada buluşalım Çorum Spor'u destekleyelim desem?
(Eğer kabul etmezsen bozarım ortaklığı) (:
mecbur etcez artık :)

Ebru' Alıntı:
Turuncu deyince aklına bir sayı geldi mi ?

Çağrıştıranlar 2004,Turuncu Devrimi ve Turuncu Hesap :P

Allahım soruya bak,çok aradın mı demeyin çünkü fazla uğraşmadım ;D
Sinema filmi çevrilecek ve sana teklif sunuluyor,senaryoyu okudun
Hangi rolün adamı olmak isterdin ???

Tıpkı kendimi oynamak isterdim; böylesine güzel haykırma,derdini anlatma, fırsatını bulmuşken.

Marka takıntın var mı ? -gıda ve temizlik ürünleri dahil.

Evet kaliteli ürünün kullanmayı tercih ederim. Ama markayı komples yapacak kadar değil.!

Oyun da 'Boşuna dönme okeylerin ikiside bende' diyecek kadar iddialıyımdır ya SEN? (:

Yok şansa yiğitlik taslanmaz.. Kim olursm olayımgücüm ne olursa olsun,iddia etme cesaretini pek göstermem. Aslında kolay ama ,büyük konuşmayı sevmem. Aslında konuşurum ama  :)

İnsan neden saçmalar?

Bazen hayatın yükü ağır gelir yorulur boşverirsin herşeye .İşte o an başlarsın saçmalamaya(:
Birde genetiksel durum vardırki işe o zaman durum gerçekten vahimdir.

Sevgi konusunda öncelik annene mi babana mı desem saçmalamış olur muyum ? (:

Babam hayatta olmadığı için tabi ki annem

Şuan bedava tatil imkanı sunulsa,neresi olsun isterdin?

Güney Doğu illerini gezmek isterim.(Urfa-Mardin-Antep-Diyarbakır ve Dersim)

Şu an çalıştığın işinden memnunmusun ?

Memnun değilim. Çalışma saatlerimden,düzenin de şikayetim yok. ama iş,istediğim iş değil. bu konuyla alakalı bir soru gelsin..

Eğer ben memnun  olursam,daha iyisini nasıl yaparım? değil mi?

Soru; öğrenilmek istenen bir bilgi için merak ettiği ya da öğrenmek istediği şey hakkında birinin ötekine 'sorduğudur'.

Mutlu olmayı başarabiliyor musun?

Mutlu olmak anlık duygulardır...
Kimi zaman sevinçliyken çoğu zaman hüzünlenebiliyorum.Önemli olan sevdilkerinle sağlıklı olabiliyor ve yaşam mücadelesi verebiliyor olmaktır...

Yarın pazartesi öğrenciler okula çalışanlar işe  gidecek ...Hepinize iyi geceler diyor soru sorma sıramı benden sonrakine devrediyorum .

Hayatını şekillendirirken aldığın kararlarda, sana rehberlik eden var mıdır? Ya da hayatta aldığın tüm kararları kimseye danışmadan sen mi karar verirsin.

Abim ideolümdür...
Kafama koymuşsam mutlaka aktifleştiririm ama yine de değer verdiğim kişilerin fikrini alırım...
Tabii son karar yine bana aittir.

Kardeşinle (yada kardeşlerin) güzel iletişim kurabiliyor musun?

"Gerektiğinde" gayet güzel iletişim halindeyizdir. İletişim güzelliği benim sayemdedir.
Ama itiraf etmeliyim ki günlük yaşantıda birbirimize karşı ilgili değiliz pek. Mesela ben evden ayrı yaşıyorum Annem haricinde merak edip arayan olmaz. Abim belki arada

deli' Alıntı:
"Gerektiğinde" gayet güzel iletişim halindeyizdir. İletişim güzelliği benim sayemdedir.
Ama itiraf etmeliyim ki günlük yaşantıda birbirimize karşı ilgili değiliz pek. Mesela ben evden ayrı yaşıyorum Annem haricinde merak edip arayan olmaz. Abim belki arada

derken soruyu atlamışım;

Sustuğunun da sindirir misin -yoksa biriktirir misin?

Suskunluğumu bozdum artık...Belki ağır geliyor sözlerim kimbilir belkide sevilmiyorumdur? Ama en azından gerçek dostlarımı daha iyi tanıyorum...

Kötü gün dostlarına ihtiyacım olmadığını düşünüyor  her daim yanımda olsunlar ...İyi günümde beni cesaretlendirsinler istiyorum ya SEN?

Kötü gün dostu bir ihtiyaç değildir zaten. Kötü gün dostu diye de bişi yok bana göree. Ya dosttur ya değildir.

Dost iyi günde kötü günde seninledir.

Kırmızı rengi sever misin? Bir araban olsa ne renk isterdin?

Kırmızı rengini çok tercih etmem... Araba da gri olsun.  :)

Nasıl geçti bu pazartesi? Bugün?

Geri