Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,606 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

deli' Alıntı:
Ezberin iyi midir?
Bizim zamanımızda eğitim sistemi daha bi'ezberciliğe dayanıyordu ama hala İstiklal Marşı'nı bile tam olarak ezbarlayabilmiş değilim:)  

Metematiği severmisin:)?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Eş dosttan borç alıp 'Devrimden Sonra'ya gitmiştim. Artık beş parasız bir divaneyem gidemiyorum:)
Bir miktar borç istesem  kaç para verebilirsin? :)

Y

yağmur dönmez

Kullanıcı
8 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
asında hiç borç para veremem... ::) ::) ::)

hayatında en değer verdiğin insan???

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hayatım da  en çok kendime değer veririm.

Girişimci olmak için illa ki sermaye mi gerekir?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Sermaye maddi anlamda kesinlikle gerekir. Miktarın azlığı çokluğu mühim değil. Ama az sermayeyle haklı ve çok kazanç için tek sermaye akıldır.

Örneğin bir filmde arabalı kaçıs sahnesinde otomobil bir dükkana girer ve bu 2 saniye görüntülenir; dükkan dağılmış kaçış telaş yıkım zarar toz duman.. Sonra kameralar otomobillerin kaçışlarını göstermeye devam eder.Sende benim gibi geride kalanları merak ettin mi bir filmde..
?  Acaba o dükkanın sahibi ne durumdadır ,filmin sonraki yarım saati boyunca o dükkanda tadilat durumu ne olmuştur v.s.  :):):):)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Eş dosttan borç alıp 'Devrimden Sonra'ya gitmiştim. Artık beş parasız bir divaneyem gidemiyorum:)
Bir miktar borç istesem  kaç para verebilirsin? :)
crt bu zamanda nasıl cesaret ettin böyle bir soruya :D konuya uygun kısa bir söz hemen

Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır,paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa ömür boyu sürer...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru:)
Tüm cesaretimi toplayıp borç istedim ama..Baksana kimsede ses yok...
İnsanlık ödümü yaw?Siz benden para isteseydiniz kredi çeker yine verirdim...Çok kırıldım çok :)

Şimdi gelelim esas soruma...

CRT(Cumhuriyetçi Learistler Topluluğu) diye bir parti kursam beni desteklermiziniz ?:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bence büyümek şiddeti değişmeyen bir acıdır.
Küçükken dondurmanızı düşürdüğünüzdeki duygunuzun ağırlığı;18 yaşında gözünüzden düşrdüğünüz sevgilinin acısıyla aynıdır.
1 kilo demirle bir kilo pamuk gibi ..
Biriyumuşak ve çok yer kaplıyor(dondurma gitti dünya karardı) Biri ufak ama ağır (aslında hiç bir yer tutmamasına rağmen gözde büyütülüp bunalıma sokuyor)
İşte büyümek böyle bir şey sanki. Çocukken hakkıyla üzülürken bir şeye,büyüdükçe aklın oyunlarına taılıp daha ciddi görünen ama daha gereksiz şeylere üzülüyoruz..
Bence dondurmanın düşmesi gerçekten çok acı birşey.
Çok konuştum.

Çocukluğun dendiğinde herseferinde aklına ilk gelen sahne hangisi ?  daha doğurusu çocukluğum,kelimesinin beyninde oluşturduğu resim?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hıım güzel. O resim ; babamın hopçuna :) (yani omuzuna çıkıp ) iğne yaptırmaya giderken iğne dönüşü bana iğne karşılığı verilecek çikolataları düşündüğüm an yüzümde ki şapşal ifade :p

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sorumu unuttum ,

Gündemi takip ediyor musun? Gazete, tv, internet...???

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Cansu  tamda adamını buldun yane:)Kaç defa kendi kendime bırak Crt  dediysemde başaramadım yaw.!
Gündemi takip etmesem..Hele de internete girmesem çatlarım yane:)

21. asırda kula kulluk yakışmaz desem ?

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Doğru dersiniz tabii. Kulluğunu kula yapacağına Allah'ına yap daha iyi yani...

Şu an ilk aklına gelen şarkı?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
'Şu Kanı Kesin' (Tam da şu an onu  dinliyordumda)

İşte bir hafta sonu tatili bitiyor yine nasıl pazartesi gün için moraller yerinde mi?:)

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Şu an pazartesi gününü bitirmek üzereyiz. Moralim ve keyfim açısından normal geçen bir gündü. Sabah güzel bir enerjiyle başladım fakat akşam hafif bir yorgunluk vardı. Umarım güzel sonlandırırız bu haftayı da.  :)

En son izlediğin film hangisi?

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Biraz geç oldu ama iki gece önce İnception (Başlangıç) filmini izledim ve bu zamana kadar niye nasıl izlememişim şaşırdım. Çünkü rüyalardan bahsederken o kadar içine aldı ki beni... Şu parapsikolojik olaylara karşı zaten şiddetli bir ilgim var. Bayıldım filmi izlerken ve bir kaç kez daha izlemeyi düşünüyorum harika bir filmdi...

Sütlü tatlı mı şerbetli tatlı mı?  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hayır diyemem asla her ikiside:)

Facebook sayfana kimleri ekliyorsun bakim :)?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Kimseyi . Beni ekleyen olursa geri çevirmem ama
Saçma sapan bir ortam olmaya başladı zaten.

Bu gün kimin için ne yaptın?