Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erkin Koray: Öyle Bir Geçer Zaman Ki.. Sevince... Senden Başka Kimse Yok İçimde...
Yıldız Tilbe: Hepsi..

Hava nasıl oralarda?

Gökçe iyileştiği zaman (:

Bu gün İnternetime Donunma Mitingi'ne giden oldu mu ?

Hayır (: Etrafımda da giden hiç kimse yoktu....

Konuşma hakkının elinden alınması mı yoksa kaleminin elinden alınması, bir tercihin olsa hangisini bırakamazdın (:

Zaten şu an fazla özgür olduğumu(zu) düşünmüyorum.İkisininde elimden alınmasına  düşüncelerimin sansürlenmesine gönlüm razı gelmiyor ama ..
Susuyorum çoğu kez (İtirafname)

Ahmet Taner Kışlalı'yı bilirmisin.?(kırdılar kalemini ve susturdular onu?

İyi o zaman ..
Kışlalı'nın "Atatürk Suçludur" yazısını okumak ister misin ?Tavsiye edrim

En büyük hayalimdi eğer gerçekleştirebilseydim kesin beni de sustururlardı.Nasip değilmiş ki olamadım(:
Şu an soru bulamadım sıradaki sen sor (:

Gazeteci olmak istemiydin?
Hayır =) aslında tam benlik bir iş ama benim arkamda dayım olmaycağı için anında sustururlardı... Napalım dünya düzeni neyse daha yazmayayım ne olur ne olmaz  8)

Kahvaltıda olmazsa olmazın nedir?

Olmazsa olmazım Sensin desem(:(Hadi gel beraber kahvaltı yapalım.)

Gece geç uyuyup (ben gibi) sabah erken kalkanlardan mısın ?

crt' Alıntı:
Olmazsa olmazım Sensin desem(:(Hadi gel beraber kahvaltı yapalım.)

Gece geç uyuyup (ben gibi) sabah erken kalkanlardan mısın ?

O halde sizi bundan mahrum etmemek adına beş dakikaya oradayım:P Şımarıyorum ama şımardığımı belli etmiyorum (: Teşekkür ederim ablacım... :)

Evet o kadar geç uyudum günü yaşayabilmek adına erken kalaktım. Bu sanırım hiç sağlıklı değil... Bide bugün korkmam için ayağıma tırtıl koymuş  :) Ben ve tırtıldan korkmak, ben sadece insandan korkarım :D

Hiç düşündün mü neden ellerimizde 5 parmak var ve neden hepsinin boyu farklı (:

Bak şimdi oldu mu ya? Haşmetlü Crt' yine sinirlenmek üzere(: Fazla düşünmeye ne gerek ?Yüce rabbim öyle istemişte ondan.Beşse beştir.Bence altıncı fazlalık olurdu(:

Parmaklarının hepsi aynı boyda olsa klavyede yine hızla yazı yazabilir miydin bakim ?(:

Denemeden anlamak zor ama mantıken yazamazdım sanırım (:

Peki neden 2 göz, 2 kulak, 2 ayak, 2 el...... (: cidden hep sorarım ablam çok sinirlenir yine kaybettik tubayı diye..
Neden herşey iki tane ? o halde neden 2 tane ağız yok... burun delikleri bile iki tane hiç düşündün mü  ( gerçekten merak ederim :) )

Tuba sabah sabah dedirtme beni(:

Zaten ağzı olan konuşuyor..Birde çift olduğunu düşün söylesene dayanır mı buna can ?(:

Sanırım o zaman sabrımız da iki kat olurdu.  :) Ama cidden merak ediyorum neden soruyorum herkes kızıyor...

Aşkım kelimesi sana da itici gelir mi :)

Hemde nasıl ?Hiç hoşlanmam böyle süslü sözlerden vede luzumsuzluklardan.
Hoş 'yoldaş' diyecek halimiz de yok .
Neyese  siz bakmayın bana kafanıza göre taklın(:

Farkında mısın aşkın için Roma'yı değil hayallerini hatta kendini yakıyorsun  bırak bu işleri desem?(:

Bıraktım bu işleri derim ..Çünkü hiç yaşamadım haklkıyla.. isterdim ama..
Hani ilk görüşte aşk derler ya birde.. Aklıma gelmişken;işte bu benim için mümkün değil,olmayacak.. diye düşünüyorum.
:)

Şu an Japonya saatine göre sen n'apıyor olurdun,tahminen ? :)

Geri