Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@crt ile aranda ki bu  espriyi bilmiyordum.Yinede bu tarz şakaları bu güvenilir sitede yapmayalım,yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.Senin esprin sayesindede bu  zihniyetle üye olup,ortalıkta dolaşan,ilişki arayan varsa uyarmış olduk
Herkese duyurulur ;)

Eee herşeyde bir hayır var derler iyi ki söylemişim güzel oldu böyle :)

Sayın Alttaki Üye..

Yarın dışına çıkacağım ,ilk aklına gelen şehir neresi olur:?=

deli' Alıntı:
Eee herşeyde bir hayır var derler iyi ki söylemişim güzel oldu böyle :)

Sayın Alttaki Üye..

Yarın dışına çıkacağım ,ilk aklına gelen şehir neresi olur:?=

Bir yanlışlığı yada yanlış anlaşılmayı daha güzel bir üslup,iletişim ve anlayışla düzelttik,herkes kendine düşen payını alır ;)

Sanırım şehir dışı demişsin,nereye gitmek istediğini bilemem ama kendi adıma Karatay/Konya olurdu.

Bende ona yakın bir soru sorayım,kopya verdin :)

Yurt dışında güzel bir otelde,bir hafta tatil kazandın,hangi ülke olsun isterdin?

deli' Alıntı:
Nedense içimden Norveç geçti..

Şiir yazar mısın_

Hımmm Norveç mi?Soğuk,balıkçılık,kardan dolayı üst katlarında kapı olan evler veee güzel kızlarr ;)
Şiir yazarım,yazar yazar saklar,ara ara okur,değişik duygu durumlarıma güler geçerim

Pazartesi sabahı nasıl bir haber gelse,seni çok çok sevindirir ve mutlu eder

Seyahati severim ama uzun olanı değil...Enson bizim Çorum ellerine gittim((:

Başımın tatlı belaları Mesut ile Anıl'ın  düğünlerini Çırağan'da yapmayı planlıyorum ama henüz yeterli parayı sağlayamadım bu gidişlede zor gibi görünüyor...Bu konuda parlak bir fikri olan var mı ? ((:

crt' Alıntı:
Seyahati severim ama uzun olanı değil...Enson bizim Çorum ellerine gittim((:

Başımın tatlı belaları Mesut ile Anıl'ın  düğünlerini Çırağan'da yapmayı planlıyorum ama henüz yeterli parayı sağlayamadım bu gidişlede zor gibi görünüyor...Bu konuda parlak bir fikri olan var mı ? ((:

Benim bir fikrim var :)
Kresiyle düğün projesini böyüklerimize sunup ikna edebiliriz. En azından bu çabalarımız "çırağanda düğün" organizesinden daha ucuza malolmakla beraber,milyonlarca türk  gencinin çırağan da unutulmaz bir düğün yapacağı demek oluyor.. Tabiki düğünden sonra 'yatacak yer' bulamama riskini beraberinde getiriyor.. Bu böyüklerin hoşuna gidecektir.. :):) Devlet büyüklerinin

Borç yiğidin kamçısı derlerya hani ..Vatan borcu...İbadet borcu (Namaz-oruç vs)..Banka kredi borcu  off off ((:

Pazar günleri fazlaca sıkıcı gibime geliyor ama sizin moraller nasıl bakim? ((:

Bu pazar il dışındaydım .. Bursa da.. Ancak moral depolamaya çıkıp moralsiz dönmek var hep.Bu sonlardan kurtulamıyorum.

Güzel,yakışık lımısın alttaki?

Kısaca ruhunun güzelliği yüzüne vurmalı diyebiliriz...
Baban fakirse suç senin değil ama kayınğpederin fakirse suç senindir desem haklıyım dimi ?((:

Bilmem ,yaşayıp görülecek şeyler :)

Kalbine dokunan ,liseli gibi pıtır pıtır yapan en son olay neydi sayın alttaki_?

kagittan__gemi' Alıntı:
Antidepresan ilaçlar hakkında ne düşünüyorsun ?

Çok zorunlu kalınmadığı sürece helede doktor önerisi olmadan asla ve asla kullanılmamalıdır..(
Onca strese rağmen kaya gibidir sinirlerim(: şükürler olsun hiç kullanmadım)

Kıskanç bir yapıdamısın.?

Sanırım evet...ama hiç bir faydasını görmedim.

insan günlüğünü bir başkasıyla paylaşmalımıdır. ? zira ben yüzyıllar sonra okunmasından yanayım.

Kıskancım ..Ama içerden kıskanırım..

Örnek vermek gerekirse ,Kız arkadaşıma eski sınıf erkek arkadaşının ilgisinden kıskansam da ,onunla görüşmesine izin verebilirim .

Kıskançlıklar zaman zmaan güvensizlikle bağdaştırılır. Ancak ben ikisini karıştırmamaya özen gösteririm örnekteki gibi.

Peki siz?

Soruyu atladım..

Yıllar sonra okunması hatırlatıcıdır zor durumlarda.. Okunabilir.

Sorum geçerli

Siz kıskançmısınız? Ne derece örenk verir misinz?_

Geri