Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,599 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Laptopumun kapağını yanlışlıkla kırdığıma sinirlendim ve iyice kırdım;
Çivi çiviyi söker.

Sahi mutlu olmak için üzmek mi gerekiyor?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Başkalaının acıları üzerine mutluluk inşa edilmeye çalışılsada fazlaca başarılı olunamamış sonu hüsran bitmiştir...
İsterseniz çvrenize bi'gözatın sizde bana hak vereceksiniz?

Masum bir çocukken büyüdükçe neden değişiyor bu kadar acayip bir yaratığa gönüşebiliyor insan?  

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Aslında biz hala masumuz ,yaratanın gözünde kimbilir.
Çünkü Allah insanı masum yarattı,kul hep suç aradı.
Ve masum insan ,başka insanların kendine yakıştırdığı ,daha doğurusu onların kendisi görmek istediği şekle girmeyi tercih etti.

Yani göründüğü gibi olmayı.

Manasına gelen basit örnektir : Ben sigara içmezken,sürekli içtiğim hakkında konuşulurdu,içtiğim ama yalan söylediğim.. Bir süre sonra onları yalancı çıkarmama kararı almışcasına sigaraya başlamıştım.

Bu şeyle de bağlanabilir ; Bir şeyi kırk kere dersen olur.. 
gibi..

Daha pek çok şey yazabilirim neden masum kalamadığımıza da,gerek yok sanırım. Kitap piyasalarını etkilem istemem :)

Kitap yazmayı düşündün mü?
Ne konuda ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
.En iyi bildiğim şey haddimdir....Bu konda şansımı fazlaca zorlamayacağım :).Oysa kitapları dünyaca tanınan iyi bir edebiyatçı olmayı kim istemez.?)

Sence iyi insan kimdir?

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Hem de yalvar yakar :D Bazen yalnızlık insana kendisi hakkında insanların içinde kaybolduğundakinden daha fazla şey anlatır bence.

Düşün; 45'liklerin çaldığı bir cafe-bardasın, bir masada birkaç arkadaşınla oturuyorsun ve gözün dans pistinde (birkaç kız arkadaşıyla birlikte) dans etmekte olan bir kıza takılıyor. Hoşuna gidiyor, dalıyorsun, arasıra kızla gözgöze geliyorsun. Biraz olsun gözünün onun üzerinde olduğunu anlıyor, hatta arkadaşlarına seni gösteriyor gizliden. Sarhoş değilsin, tek bir damla dahi içki içmedin. İçindeki ses o kızla kesinlikle tanışmalısın diyor. (Not: İçinde bulunulan durumda herhangi kötü bir niyet yoktur.) Bu kızla nasıl tanışırdın?

1- Ufak bir kağıda ondan hoşlandığını ve onu daha yakından tanımak istediğini kısaca yazar, belki bir de telefon numaranı iliştirir, dans ederken eline tutuşturur ve masana geri dönersin.
2- Dansa sen de kalkar ve biraz biraz yanaşmaya çalışırsın ve de bir bakmışsın onunla dans ediyorsun!?
3- Oturdukları masaya gider, belki kız arkadaşlarından birine onun hakkında bir şeyler sorar ve ona kendin hakkında bir şeyler anlatıp, beklersin.
4- Erkek arkadaşı var mı diye için içini yerken her ne kadar tanışmayı istesen de doğru anın gelmesi için bir şeyler olması gerektiğini, bir işaretin gelmesi gerektiğini düşünür, beklersin.
5- Kız bardan arkadaşlarıyla ayrılır, peşinden gidersin.
6- Sen zaten umutsuz bir vakasın ve bırak öyle kalsın :)

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
.En iyi bildiğim şey haddimdir....Bu konda şansımı fazlaca zorlamayacağım :).Oysa kitapları dünyaca tanınan iyi bir edebiyatçı olmayı kim istemez.?)

Sence iyi insan kimdir?
Ben yine başkasının sorusuna cevap verdim yanlışlıkla sanırım, sizin sorunuza cevap veriyorum o halde.
Bana kalırsa iyi insan aynayı karşısına aldığında karşısındakine minettar olan ve yürekten onun da en az kendisi kadar iyi olduğunu kabul edebilen insandır. Şimdi diyeceksin, bunu nasıl bileceksin, ya da herkes kendisi hakkında zaten öyle düşünür. Fakat, bana göre bu öyle bir nokta ki, düşünmek yeterli değil, bunun doğru olması gerekiyor. Gülerken somurtabiliyorsan sen iyi bir insansın demektir, çünkü gülerken somurtanlar bunun mümkün olmadığını zaten bilir. İyi insan olmak zordur, gül, bak! Anlayacaksın :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Batu ..Yanıtın için teşekkür ediyorum...

Artık öyle bir duruma geldimki  acılarada gülüyorum ..
Bu durumda ben nasıl bir insanım?

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Acılara gülüyorsan sen iyi biri değilsin, sen bir meleksin, melek :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Batu..Bu güzel sözlerinden inan çok mutlu oldum.
Ancak BEN bu kadarını hakediyormuyum çokta emin değilim...Doğru anlaşılamamak üzüyor beni.Bir gülen birde ağlayan yüzüm vardır benim.Ama kimseyi kırıp inciltmedim...

Şimdi söyleyin bakalım..Şu üç günlük dünyada bunca öfke bu kin niye?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Dünya 3 günlük olduğu için bu öfke.
"3 gün sonra gideceğiz,bari 3 günlüğüne kral ben olayım ,zaman kalmadı" koşturmacası içinde öfke,yaşam yakıtıdır.

Bir filme nasıl bir karakteri canlandırmayı isterdin,

Kendini mi,tersini mi?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yalnız kalmak ,dışlanmak payhasınada olsa yine kendim olmak isterdim.Çünkü ben iyi rol yapamıyorum ... Çünkü neysem oyum...Artık beni tanıyorsunuz işte filmin adınıda siz koyun.

Ne olsun?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevimli çocuk 'Allah'ın Haşmetlü Kulu' ismini
Haşmetlü Crt çok beğendi ve çok güldü..Çok hoş çok alamsin...
Soruna gelince ...Haşmetlü Crt'yi pek tebrik eden olmaz ..Sağolsunlar dostlarım beni çoğu defa yerden yere vurarlar
..Anlayacağın kaosla besleniyorum:)

Şimdi sorru sırası bende:).
Söyle bakim hangi takımı tutuyorsun.?(Ben Fenerbahçeliyim ona göre):)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Soranlara Fenerbahçeliyim diyorum ,ımm şey ,.. gerçi sormasalar bile ben fenerbahçeliyim yani :)

Baş ağrısı için bildiğin en iyi yol ?

T

TopraKanA

Kullanıcı
20 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Apranax 275 + gün boyu uyuyabilmek için tam gün izin.
Kesin sonuç ve kendine gelebilme garantisi ile sunuyoruz.
Bi iki saatlik susuzluk, açlık vs neden olduğu geçici baş ağrıları için ise bol su ve sağlıklı bi öğün.

Soracak sorum yokmuş, yeni fark ettim. Üzgünüm.

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Yol ikiye ayrıldı, sağdan mı gidersin soldan mı?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Batu..
Her konuda olduğu gibi ikiye ayrılan yoldada SOLU tercih ederim:)

Sence soru sormak mı yanıt vermek mi daha sıkıcı?:) (bence her ikiside)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bence yanıtlamak daha zevkli. Hem sıradaki sorunun merakı içerisindeyken ,olasılık hesaplamalarına başlayıp ,'şunu sorarsa şöyle cevap vereyim' diye kurgulamak zekayı geliştirdiği gibi ,hazır cevap bir insan haline getiriyor ki ; hiç hoş değil bu .Aaa dilim çok uzamış benim.!

En son kime dedin 'dilin çok uzamış' diye ?

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Gözde diye bir arkadaşım var ona dedim. O da benim için öyle der ama bir ona karşı öyleyimdir düşüncemde.

Arkeologların pek ilgisini çekmeyen bir yerde aklında bir kazı yapmaya karar verdin ve ne tesadüftür ki, bir şey buldun. Ne buldun?