Bir kurbağ suyu olsada içsek! diyorsanız afiyet olsun:)

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Bir kurbağ suyu olsada içsek! diyorsanız afiyet olsun:) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,900 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Bir kurbağ suyu olsada içsek! diyorsanız afiyet olsun:)
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan doğa
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Resimleri iyi, hoş, güzel de...
Bunun neye faydası varmış?
İnsanlar neden içermiş?
Zevk olsun diye -kola, bira, çay gibi...- gidip, kurbağa suyu mu içerlermiş?

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dikkatimi çekti; Durumdan Peru'lu hanımda pek mutlu değil gibi? :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Cσ∂єx' Alıntı:
Resimleri iyi, hoş, güzel de...
Bunun neye faydası varmış?
İnsanlar neden içermiş?
Zevk olsun diye -kola, bira, çay gibi...- gidip, kurbağa suyu mu içerlermiş?
Bu konuyu bende çok düşündüm,hatta eklediğim günden beridirde araştırıyorum..Bir faydası varsa bizde bilelim:) aklımızın bir köşesine yazalım diye:) sonunda bir haber buldum buyrun habern kaynagı çinden...

Sırt ağrısı ve öksürüğe çare bulamayan Çinli 66 yaşındaki Jia Mu Şın, 40 yıldan bu yana günde ortalama 20 canlı kurbağa ve fareyi yiyor.

Çin'in Ciangşi Eyaletinde yaşayan Jia Mu Şın, 20'li yaşlarda sırt ve karın ağrısı ile ve öksürüğüne çare bulmak için gitmediği doktor kalmayınca ‘geleneksel yöntemlere’ başvurdu. Karşısına çıkan yaşlı bir Çinli'nin tavsiyesine uyarak her gün tek lokma halinode canlı kurbağa yemeye başladı. Jia, ilk kurbağayı yuttuğunu, diğer 2'sini yutarken çok zorlandığını söyledi. 46 yıldan bu yana kurbağaları canlı yutan Jia bir ay sonra vücudunda hiçbir ağrı duymadığı gibi kendisini eskisinden daha çok sağlıklı hissetmeye başladığını söyledi. Jia Mu Şın, her gün ortalama 20 küçük boyutta fare ya da kurbağa yediğini vücudunun son derece sağlıklı olduğunu söyledi. İlk başlarda kurbağa yakalamakta zorlandığını daha sonra bunun inceliğini öğrendiğini anlatan Jia Mu Şın canlı fare ya da kurbağa yemenin kendisi için sıradan bir iş olduğunu anlattı.

Çin'de ilaç niyetine hayvan yemek geleneklerde bulunuyor. Geleneklere göre eğer bir insanın hangi organı hastaysa bir hayvanın o organını yemenin hastalığı iyileştirileceğine inanılıyor. Çin'de o nedenle hayvan penislerinin yemek mönüsüne konulduğu lüks restoranlar da var. Ancak Çinliler bu türden penis restoranlarına hastalığı iyileştirmek için değil, güç kazanmak için gittiklerini öne sürüyor. 

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Araştırmalarım bununla sınırlı kalmayacak,yeni bilgiler bulduğum zaman yine eklerim :)içip içmeme kararı size kalmış:)

T

tugba 44

Kullanıcı
26 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
16
ayyy yine de igrenc :-\

E

Emine düzgün

Kullanıcı
17 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İĞRENÇ İĞRENÇ İĞRENÇ........TEK KELİMEYLE ÇOKEmine:

İĞRENÇ

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
İğrenç diyen arkadaşlara bir sorum var.

Tadı güzel olsaydı ve bir şişede satılsaydı bu , üstünde de bilmem ne içeceği yazsaydı , içine birazda güzel tatlar , şeker katsalardı sonra da televizyon da bir reklam yapsalardı , herkes bundan içiyor deselerdi, gidip içerdiniz dimi. içerdiniz. bende içerdim.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
maxMESA' Alıntı:

Tadı güzel olsaydı ve bir şişede satılsaydı bu , üstünde de bilmem ne içeceği yazsaydı , içine birazda güzel tatlar , şeker katsalardı sonra da televizyon da bir reklam yapsalardı , herkes bundan içiyor deselerdi, gidip içerdiniz dimi. içerdiniz. bende içerdim.
Süper bir bakış açısı ve analiz.
Tebrikler

D

DENİZ YILDIZI1

Kullanıcı
10 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
:'( YAZIK KURBACIĞA ONDANDA YARARLANMAYALIM :'(

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
onlarda bizim bazı yiyeceklerimize böyle diyorlar.... çiğ balık filan duymustum da bu da biraz fazla sanki ;D
:-[

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
maxMESA' Alıntı:

haklısın  :) kim içmezdii ki? ?

B

befte21

Kullanıcı
23 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
miğdemi bulandırdı  :-\ :-\ :-\

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kansere iyi geliyor diye çıksında piyasaya,o zaman görün bakalım yok satar. ;D

M

MEDİHA1

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
ay bu ne midem kalktı....
skandal....
tadı nasıl oluyorsa(!) :)

W

white_angel

Kullanıcı
12 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bi soruda ben sorayım siz içtinizmi?iğrenç midem bulandı.

M

mavili

Kullanıcı
29 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
iğğğğğğ iğrenç

perim nerden buldun bunları

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
maxMESA' Alıntı:

Galiba bu sayfadaki en akılcı yorum!
Her içtiğimizi,yediğimizi analiz edebilme olanağımız yok. Ve kimbilir neler yiyip neler içiyoruz?