BİR KİTAP BU KADAR MI SÜRÜKLEYİCİ OLUR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miladves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

miladves

Kullanıcı
DANIEL DEFOE'nin 1 Mart 1978'de kaleme aldığı bu kitap; gerçekten de çok sürükleyici bir kitap.Okurken olaylar sanki film seyreder gibi, gözünüzün önüne geliyor.Ailesini  dinlemeyerek denize açılan ve başına gelmeyen bir adamın hayat öyküsü...
KİTABIN ADI:ROBINSON CRUOSE
YAYIN EVİ: DİLEK YAYIN EVİ

Filmide akıcı değildi. Tıpkı zamanında okuduğum kitabı gibi.
Yalnız tarihte bir yanlış var. 1 mart 1978 de kale alındığını yazmışsınız.
O kadar yeni değil.

Keza için Robinson Crusoe. Daniel Defoe'nun 1719 yılında ilk basımı yapılan bir kitabı imiş.

Daniel Defoe 1700'lü yılların ortalarında ölmüştü sanırım bilgide bir yanlışlık var

ya inanmıyorum.robinson crouse zaten herkesin bildiği bir kitap?ben mi yanılıyorum.bunu ortam gerilsin diye asla söylemiyorum ama ben şimdi gidip kırmızı başlıklı kız önersem nasıl olur??

ukalaman' Alıntı:
ya inanmıyorum.robinson crouse zaten herkesin bildiği bir kitap?ben mi yanılıyorum.bunu ortam gerilsin diye asla söylemiyorum ama ben şimdi gidip kırmızı başlıklı kız önersem nasıl olur??
özür dilerim.ben yanlış anlamışım.bu başka bir kitapmış.sanırım saçmaladım.kusura bakmaın ;) :) ;D

ortaokulda okumuştum. Cuma'nın adı ilgimi çekmişti lisedeki edebiyat hocamızda aynı kitabın bir benzeri endülüslerin yazdığını ancak o kitabın günümüze ulaşmadığını söyledi.
Ama güzel kitaptı.

Geri