Bir Kadında Aradığınız En Önemli Özellik Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hatche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayben e katılıyorum. Ayrıca kadınlarda makyajı ben de sevmem. Ama kadın yapacaksa usulüne göre makyaj yapmalı,aşırıya kaçmamalıdır.Sarı dişli olan bir insan;ister kadın, ister erkek olsun karşı tarafa negatif bir sinyal verir. :)

Bir kadında değil, bütün kadınlarda aradığım özellikler;
Cüce ve şişman olsunlar, saçları süpürge telleri gibi olsun, dişleri sapsarı, el tırnaklarının içi kirli, kaşları kalın ötesi, kirpikleri 3/5 adet olsun, gülerken deli gibi kahkalar atsın, sinirliyken ağzından köpükler saçsın.
İşte hepsi böyle olsunlar, ben 1.60 boyla dev gibi olayım yane... 
Ve eh hadi mümkünse aranılan en önemli özellikler bende olsun!  :P :P

Zynep' Alıntı:
Cüce ve şişman olsunlar, saçları süpürge telleri gibi olsun, dişleri sapsarı, el tırnaklarının içi kirli, kaşları kalın ötesi, kirpikleri 3/5 adet olsun, gülerken deli gibi kahkalar atsın, sinirliyken ağzından köpükler saçsın.

Hahhahahahha.  ;D..

Bir kadında aradığım en önemli özelliği şimdi buldum. Kıskanç olmasın.  :D

Aman yine bir işe yaramanın dayanılmaz hafifliğini hissettim...
Bak iyi yemek yapma özelliği çok önemli değilmiş Haruncum. Sen çalışırsın, hep en iyi lokantalarda yersiniz olur biter. :D

Zynep' Alıntı:

zeynep ne güzel tarif etmişsin  ;D

Bence fazla konuşan kadında itici oluyor

Geri