S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Daha ne gördüler ki....Ürkütmeyelim diye çok şey istemiyoruz ;DDENİZ YILDIZI' Alıntı:Vallahi yazık nedir? şu erkeklerin bizden çektiği ;D
Daha ne gördüler ki....Ürkütmeyelim diye çok şey istemiyoruz ;DDENİZ YILDIZI' Alıntı:Vallahi yazık nedir? şu erkeklerin bizden çektiği ;D
ben ne dedim ya şimdiSu Perisi' Alıntı:Gıcıksınız abi..yigitarslan' Alıntı:bu sabah ın günaydın ın sol alt köşesindeydi galiba
neyse kadınlar ister
erkek yapmaz
mutlu mesut yaşarız
teşekkürler.Çok şey mi istiyoruz,biraz romantik,biraz centilmen,biraz begenilmek,biraz hoşgorü,biraz ilgi,birazdan az fazla sevgi,biraz özel günlerin unutulmaması,biraz,biraz biraz vs vs vs
Şimdilik aklıma bunlar geldi sonra yine tekrar ederim..
Yiğitalparslan,evet her begenerek okudugum Sabah gazetesinin ilk sayfasının sol köşesinde yayınlanıyor..Aradım buldum beni biraz ugraştırdı ekleme yaparken ama ekledim..
Baynları daha iyi anlayın diye
Teşekkürler Didemcim birleştirdiğin için..Geç farkettim önceden açtıgımı yaşlılık malum
Ha birde kumandanın bizde olmasını isteriz
tehdit ;DSu Perisi' Alıntı:Sadece bizi anlamanızı istiyoruz,gerisini anlamasanızda olur biz anlatabiliriz kendi tekniklerimizle..
İtiraf ediyorum: Her dedigimizi sakın yapmayın o zaman tadı çıkmıyor,kavga yapmak için sebebimiz kalmıyor ;Dyigitarslan' Alıntı:ben bayanların istediklerine bişey demiyorum ki
sadece hoşuma gidenleri yaparım o kadar
anlaştık o zamanSu Perisi' Alıntı:İtiraf ediyorum: Her dedigimizi sakın yapmayın o zaman tadı çıkmıyor,kavga yapmak için sebebimiz kalmıyor ;Dyigitarslan' Alıntı:ben bayanların istediklerine bişey demiyorum ki
sadece hoşuma gidenleri yaparım o kadar
düşüncelerine katılıyorum su perisi ...............teşekkürler opsSu Perisi' Alıntı:Gıcıksınız abi..yigitarslan' Alıntı:bu sabah ın günaydın ın sol alt köşesindeydi galiba
neyse kadınlar ister
erkek yapmaz
mutlu mesut yaşarız
teşekkürler.Çok şey mi istiyoruz,biraz romantik,biraz centilmen,biraz begenilmek,biraz hoşgorü,biraz ilgi,birazdan az fazla sevgi,biraz özel günlerin unutulmaması,biraz,biraz biraz vs vs vs
Şimdilik aklıma bunlar geldi sonra yine tekrar ederim..
Yiğitalparslan,evet her begenerek okudugum Sabah gazetesinin ilk sayfasının sol köşesinde yayınlanıyor..Aradım buldum beni biraz ugraştırdı ekleme yaparken ama ekledim..
Baynları daha iyi anlayın diye
Teşekkürler Didemcim birleştirdiğin için..Geç farkettim önceden açtıgımı yaşlılık malum
Ha birde kumandanın bizde olmasını isteriz
;Dspiritualsigns' Alıntı:Allah kimseyi elime düşürmesin... 8)
Ahaha))) Bu çok güzeldi yaa ;D ;Dneden hep sevgililer gününün sevgilisi olmadığı zamana gelmediğini anlamak ister