Bir kadın ne ister!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Su Perisi' Alıntı:
yigitarslan' Alıntı:
bu sabah ın günaydın ın sol alt köşesindeydi galiba:)

neyse kadınlar ister
erkek yapmaz
mutlu mesut yaşarız:)

teşekkürler

Gıcıksınız abi..
connietwiddleis3.gif
.Çok şey mi istiyoruz,biraz romantik,biraz centilmen,biraz begenilmek,biraz hoşgorü,biraz ilgi,birazdan az fazla sevgi,biraz özel günlerin unutulmaması,biraz,biraz biraz vs vs vs  
knuppel2.gif

Şimdilik aklıma bunlar geldi sonra yine tekrar ederim..
torpuyo8.gif

Yiğitalparslan,evet her begenerek okudugum Sabah gazetesinin ilk sayfasının sol köşesinde yayınlanıyor..Aradım buldum beni biraz ugraştırdı ekleme yaparken ama ekledim..
Baynları daha iyi anlayın diye
53258zu2qvp1d9vso7.gif

Teşekkürler Didemcim birleştirdiğin için..Geç farkettim önceden açtıgımı yaşlılık malum
jcsnack.gif

Ha birde kumandanın bizde olmasını isteriz
jcsnack.gif

ben ne dedim ya şimdi:)

hayat sadecekişinin kendi isteklerine göre gitmiyor
bayanları anlıyorum
ama bir erkek olarak kendimi düşünüyorum:)

neyse saçmalıyorum :)
kadının istekleri çok önemli
ama ancak erkeğin istekleri kadar:)

Sadece bizi anlamanızı istiyoruz,gerisini anlamasanızda olur biz anlatabiliriz kendi tekniklerimizle..
kopyasiconcoolaaup1.gif

Modların çogu bayan ve hemcinsimiz 
knuppel2.gif

Size öğretecegim Bir kadın neler istermiş.. bu konuda çok bilgisizsiniz.
torpuyo8.gif

yigitarslan' Alıntı:
ben bayanların istediklerine bişey demiyorum ki
sadece hoşuma gidenleri yaparım o kadar ;) :)

İtiraf ediyorum: Her dedigimizi sakın yapmayın o zaman  tadı çıkmıyor,kavga yapmak için sebebimiz kalmıyor  ;D

Ay yerim ben isteklerini bunların yav.
Duymak isterler, ama sadece duymak istediklerini, görmek isterler ama sadece görmek istediklerini, anlamak isterler ama sadece anlamak istediklerini,dinlemek isterler aynı keza,  hep aynı hep aynı hep aynı.

Kadınlar ne isterlermiş, doğru olanı değil doğru bildiklerini isterler.
Her şeyin kendilerine göre olanını isterler, olanla yetinmeyi bir türlü bilmezler.
Neyse...

Su Perisi' Alıntı:
yigitarslan' Alıntı:
bu sabah ın günaydın ın sol alt köşesindeydi galiba:)

neyse kadınlar ister
erkek yapmaz
mutlu mesut yaşarız:)

teşekkürler

Gıcıksınız abi..
connietwiddleis3.gif
.Çok şey mi istiyoruz,biraz romantik,biraz centilmen,biraz begenilmek,biraz hoşgorü,biraz ilgi,birazdan az fazla sevgi,biraz özel günlerin unutulmaması,biraz,biraz biraz vs vs vs  
knuppel2.gif

Şimdilik aklıma bunlar geldi sonra yine tekrar ederim..
torpuyo8.gif

Yiğitalparslan,evet her begenerek okudugum Sabah gazetesinin ilk sayfasının sol köşesinde yayınlanıyor..Aradım buldum beni biraz ugraştırdı ekleme yaparken ama ekledim..
Baynları daha iyi anlayın diye
53258zu2qvp1d9vso7.gif

Teşekkürler Didemcim birleştirdiğin için..Geç farkettim önceden açtıgımı yaşlılık malum
jcsnack.gif

Ha birde kumandanın bizde olmasını isteriz
jcsnack.gif
                                                                                                                          düşüncelerine katılıyorum su perisi ...............teşekkürler :oops

EMEĞİNE SAĞLIK SUPERİSİ GÜZEL OLMUŞ BİRDE TARAFINDAN KABUL GÖRÜNÜRSE BİR ÖĞÜDÜM VAR SEN ARADIĞIN BU KIRITERLERDEBİR ERKEK ARKADAŞ BULURSAN HİÇ KAÇIRMA DERİM ÇÜNKÜ NESLİ TÜKENMEYE YÜZ TUTMUŞ BİR ERKEK GRUBUNDAN BAHSEDİYORSUN 

MALESEF ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM ZAMANE ERKEKLERİNDE BUNLARIN HEPSİNİ AYNI ANDA YAPACAK BİRİSİ YOK

hep kadınlar kadınlar kadınlar pek biz erkekler robotmuyuz kadınlara göre mi programlanalım  ;)

işteeee,erkeklerle alıp veremediği olanların can damarı

bence kadınlar hep ilgi ister ama verilen ilgiden hiç nasip almamış gibi boyuna ''sen bana neden ilgi göstermiyosun aşıııım,bak falan falanın sevgi,lisi nekadar güzel ilgi gösteriyoooo''

gibisinden  aha ah aha ah ehu ehu ehu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Geri