Bir Hayata Neler Sığar (Etkileyici-Mutlaka Okuyun!)

kristal  kardeşim türklerin neler başarabiliceğini hala kestirememişsin galiba

yada bilmiyorsun  >:( >:(

mavidünya' Alıntı:
60 dil 72 diyalekti kullanmak süper bişi olurdu. ;) ama neden hiç Türk yok :-[

Terkedilmiş Aşıkların Şarkıları, Şiirleri konusunda bir araştırma yapılsaydı eminim bizde listede olurduk!

herkes ana konuya yorum yaptı sanırım ama ben aralarda bir yerde listenin eksikliğinden sözetmiştim; "eksik" diyorum, unutulmuş demiyorum arkadaşlar...

Zynep' Alıntı:
Kristal' Alıntı:
ne olurdu bu insanların  arasında bir Türk olsaydı :(

Eğer bu liste eksik olmasaydı, eminim bu satırları okuyabilirdik;

"Çökmüş bir İmparatorluktan Cumhuriyet kurmayı başardı! Adı Mustafa Kemal ATATÜRK'tü!"

Ben, içinde bulunduğumuz yüzyılın "Türklerin Yüzyılı" olacağını bütün kalbimle inanıyorum. Nitekim son zamanlarda da gerek görsel gerekse de yazılı basında çıkan haberler bu öngörünün habercisi niteliğinde. Bir çok bilim adamlarımız, doktorlarımız dünyayı etkileyecek buluşlar yapıyor.

SON OSMANLI' Alıntı:
Ben, içinde bulunduğumuz yüzyılın "Türklerin Yüzyılı" olacağını bütün kalbimle inanıyorum. Nitekim son zamanlarda da gerek görsel gerekse de yazılı basında çıkan haberler bu öngörünün habercisi niteliğinde. Bir çok bilim adamlarımız, doktorlarımız dünyayı etkileyecek buluşlar yapıyor.
haklısınız buna ben de inanıyorum ve yakından takip ediyorum paylaşım için teşekkürler ayrıca

SON OSMANLI' Alıntı:

Dün üstüste iki haber okudum, ve bir gün öncede beyin kanamalarını önleyici icadın mucidi doktorumuzu ve aynı şeyi söyledim.
Zaten ilk yorumumda da dile getirmiştim, listede bir eksiklik var diye, daha sonra da dile getirdim hatta...
Bu listenin en başında olması gereken zaten bir Türk'tü;
Mustafa Kemal Atatürk!
Çökmüş bir İmparatorluk'tan Cumhuriyet yaratmayı başardığı için.

Keskelerle olmuyor bu isler iste arkadaslar birseylere baslamakla oluyor.
Keske diyecegimize bizde atılım gostersek eminim basarabiliriz yoksa biz onlardan daha az akıllı degiliz:)

200 dilde okuyabiliyor 100 dilde konusabiliyor çok ilginç nası ezberlemiş bunları  :o :o

ne denilir ki bu insanlar için gerçekten muhteşem başarılar ve imkansız diye bişey yok(muş) :)

Geri