Kristal' Alıntı:ne olurdu bu insanların arasında bir Türk olsaydı![]()
mavidünya' Alıntı:60 dil 72 diyalekti kullanmak süper bişi olurdu.ama neden hiç Türk yok :-[
Zynep' Alıntı:Kristal' Alıntı:ne olurdu bu insanların arasında bir Türk olsaydı![]()
Eğer bu liste eksik olmasaydı, eminim bu satırları okuyabilirdik;
"Çökmüş bir İmparatorluktan Cumhuriyet kurmayı başardı! Adı Mustafa Kemal ATATÜRK'tü!"
haklısınız buna ben de inanıyorum ve yakından takip ediyorum paylaşım için teşekkürler ayrıcaSON OSMANLI' Alıntı:Ben, içinde bulunduğumuz yüzyılın "Türklerin Yüzyılı" olacağını bütün kalbimle inanıyorum. Nitekim son zamanlarda da gerek görsel gerekse de yazılı basında çıkan haberler bu öngörünün habercisi niteliğinde. Bir çok bilim adamlarımız, doktorlarımız dünyayı etkileyecek buluşlar yapıyor.
SON OSMANLI' Alıntı:Ben, içinde bulunduğumuz yüzyılın "Türklerin Yüzyılı" olacağını bütün kalbimle inanıyorum. Nitekim son zamanlarda da gerek görsel gerekse de yazılı basında çıkan haberler bu öngörünün habercisi niteliğinde. Bir çok bilim adamlarımız, doktorlarımız dünyayı etkileyecek buluşlar yapıyor.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.