G
Gozde
Kullanıcı
heyecanlandım şimdi bide tutarda sitkom falan yaparsınız bende komedi kitabını yazarım :senarist081' Alıntı:Tabii ki sevgili Gözde..
heyecanlandım şimdi bide tutarda sitkom falan yaparsınız bende komedi kitabını yazarım :senarist081' Alıntı:Tabii ki sevgili Gözde..
Evet programı ben hazırlayıp,sunuyorum.İnternet üzerinden dinliyebilirsiniz.Burada sizlerle ne paylaşıyorsam mikrofonumda da onu paylaşıyorum.İnsanlara yararlı bilgiler vermek adına,güncel haber,araştırma ve eğlence ağırlıklı bir radyo programı..bıldırcın' Alıntı:Güzel bir paylaşım Teşekkürler senarist
Benim merak ettiğim başka konu imzanda yazdığın radyo programını sen mi hazırlıyorsun
Dönencede buluşalım yazmışsın eğer program seninse dinlemek isterim
Sadece winamp için var sevgili Bülent.Ama Winampın en son sürümü olması gerekiyor..Bülent' Alıntı:Winanp ile de dinlenebildiği yazıyor.
MedyaPlayer için bir link var mı peki?
İnşallah MediaPlayer için de bir güzellik düşünürsünüz.senarist081' Alıntı:Sadece winamp için var sevgili Bülent.Ama Winampın en son sürümü olmaso gerekiyor..Bülent' Alıntı:Winanp ile de dinlenebildiği yazıyor.
Teşekkürler Bıldırcın,umarım programımı beğenirsin..bıldırcın' Alıntı:İlgimi çekti mutlaka dinleyeceğim
Hatta winamp a ekledim bile hemen
Bülent' Alıntı:İnşallah MediaPlayer için de bir güzellik düşünürsünüz.senarist081' Alıntı:Bülent' Alıntı:Winanp ile de dinlenebildiği yazıyor.
Sadece winamp için var sevgili Bülent.Ama Winampın en son sürümü olmaso gerekiyor..
WinAmp'ı pek sevmiyorum.
Teşekkürler.senarist081' Alıntı:Teknik masadaki arkadaşıma bu konuyu iletirim..
Beğeneceğimden eminim bu kadar güzel paylaşımlar yapan arkadaşımın programı kötü olamazsenarist081' Alıntı:Teşekkürler Bıldırcın,umarım programımı beğenirsin..bıldırcın' Alıntı:İlgimi çekti mutlaka dinleyeceğim
bıldırcın' Alıntı:Beğeneceğimden eminim bu kadar güzel paylaşımlar yapan arkadaşımın programı kötü olamazsenarist081' Alıntı:Teşekkürler Bıldırcın,umarım programımı beğenirsin..bıldırcın' Alıntı:İlgimi çekti mutlaka dinleyeceğim