G
Gozde
Kullanıcı
heyecanlandım şimdi bide tutarda sitkom falan yaparsınız bende komedi kitabını yazarım :senarist081' Alıntı:Tabii ki sevgili Gözde..![]()
heyecanlandım şimdi bide tutarda sitkom falan yaparsınız bende komedi kitabını yazarım :senarist081' Alıntı:Tabii ki sevgili Gözde..![]()
Evet programı ben hazırlayıp,sunuyorum.İnternet üzerinden dinliyebilirsiniz.Burada sizlerle ne paylaşıyorsam mikrofonumda da onu paylaşıyorum.İnsanlara yararlı bilgiler vermek adına,güncel haber,araştırma ve eğlence ağırlıklı bir radyo programı..bıldırcın' Alıntı:Güzel bir paylaşım Teşekkürler senarist
Benim merak ettiğim başka konu imzanda yazdığın radyo programını sen mi hazırlıyorsun
Dönencede buluşalım yazmışsın eğer program seninse dinlemek isterim![]()
![]()
Sadece winamp için var sevgili Bülent.Ama Winampın en son sürümü olması gerekiyor..Bülent' Alıntı:Winanp ile de dinlenebildiği yazıyor.
MedyaPlayer için bir link var mı peki?
İnşallah MediaPlayer için de bir güzellik düşünürsünüz.senarist081' Alıntı:Sadece winamp için var sevgili Bülent.Ama Winampın en son sürümü olmaso gerekiyor..Bülent' Alıntı:Winanp ile de dinlenebildiği yazıyor.
Teşekkürler Bıldırcın,umarım programımı beğenirsin..bıldırcın' Alıntı:İlgimi çekti mutlaka dinleyeceğim
Hatta winamp a ekledim bile hemen![]()
Bülent' Alıntı:İnşallah MediaPlayer için de bir güzellik düşünürsünüz.senarist081' Alıntı:Bülent' Alıntı:Winanp ile de dinlenebildiği yazıyor.
Sadece winamp için var sevgili Bülent.Ama Winampın en son sürümü olmaso gerekiyor..
WinAmp'ı pek sevmiyorum.
Teşekkürler.senarist081' Alıntı:Teknik masadaki arkadaşıma bu konuyu iletirim..
Beğeneceğimden eminim bu kadar güzel paylaşımlar yapan arkadaşımın programı kötü olamazsenarist081' Alıntı:Teşekkürler Bıldırcın,umarım programımı beğenirsin..bıldırcın' Alıntı:İlgimi çekti mutlaka dinleyeceğim
bıldırcın' Alıntı:Beğeneceğimden eminim bu kadar güzel paylaşımlar yapan arkadaşımın programı kötü olamazsenarist081' Alıntı:Teşekkürler Bıldırcın,umarım programımı beğenirsin..bıldırcın' Alıntı:İlgimi çekti mutlaka dinleyeceğim
![]()