Bir erkeğin ağzından Laf BöyLe aLınır

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde sehla tarafından oluşturulan Bir erkeğin ağzından Laf BöyLe aLınır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,875 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Bir erkeğin ağzından Laf BöyLe aLınır
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan suheda:)
A

anelka019

Kullanıcı
3 Tem 2006
En iyi cevaplar
0
0
çorum
erkek için sorduğun soruyu birde kendine sorarsan..ne cevap verecen bakalım..:)
kolay gelsin..

C

cnslmst

valla benim ağzımdan laf almak çok basit... ben genelde uykurken konuşurum, ben uykumda konuşurken sorduğunuz tüm soruların cevabını benim ruhum bile duymadan öğrenebilirsiniz... buda benim en büyük zaafım...

C

celikgirl

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
celikworl.tr.gg
çok güzelmiş ya.ama bunu yalnız erkeklere yüklememiz haksızlık olur böyle bayanlarda var ne yazık ki.

S

selda

arkadaşlar bende erkeklerin saf yaratıklar olduğunu kabul ediyorum ;D
hep arkalarında mutlaka ipucu  bırakıyorlar :D

C

cnslmst

ya siz kendinizi daha akıllı hissedin diye saf taklidi yapıyorlarsa...

P

Pitoxil

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Bence bir erkek zekidir, bu kadar saf değil diye düşünüyorum. Erkek ağzından  lafı kaçırabilir ama kıvrak zekası hemen düzeltme yapar. Kadınlar yapısı gereği aşırı duygusal, erkek iki güzel kelimeyle herşeyi toparlar.

D

darkdad

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dünya
Pitoxil' Alıntı:
Bence bir erkek zekidir, bu kadar saf değil diye düşünüyorum. Erkek ağzından  lafı kaçırabilir ama kıvrak zekası hemen düzeltme yapar. Kadınlar yapısı gereği aşırı duygusal, erkek iki güzel kelimeyle herşeyi toparlar.
erkek ağzından laf kaçırmaz..kaçıramaz..kaçırmamalı ;D

C

cnslmst

"erkek ağzından laf kaçırmaz,kaçıramaz" bu görüşüne katılmıyorum darkdad hiç bir erkek mükemmel değildir onlarda ağzından laf kaçırabiliyor...

D

darkdad

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dünya
Tu Navy' Alıntı:
"erkek ağzından laf kaçırmaz,kaçıramaz" bu görüşüne katılmıyorum darkdad hiç bir erkek mükemmel değildir onlarda ağzından laf kaçırabiliyor...
belkide ben kaçırmadım o yüzden..ama kaçırırsanız eğer toparlama şansınız bence yok..

C

cnslmst

darkdad' Alıntı:
Tu Navy' Alıntı:
belkide ben kaçırmadım o yüzden..ama kaçırırsanız eğer toparlama şansınız bence yok..
şans... belki olur...

D

darkdad

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dünya
Tu Navy' Alıntı:
darkdad' Alıntı:
Tu Navy' Alıntı:
ağzını hayra aç ;D

şans... belki olur...

S

suda

Kullanıcı
20 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
bu konuşmalar başlamışsa ya ilişki çatırdamak üzere ya bir taraf birazcık paranoyak ya da bizden sonra kalanın ne yapacağı konusunu gerçekten merak ediyoruz.sürprizlere de hazırlıklı olmalıyız değil mi  :)
gayet hoş bir yazıydı.

B

bıldırcın

Yazı güzel yanlız bayan çok sıkıştırmış erkeği adamcağızda kurtulmak için söylemiştir.Yoksa eşini aldatan bir erkek bu kadar rahatlıkla böyle bir tavır sergileyemez,
eğer böyle bir oltaya hemen atlıyorsa gerçekten saf ötesi bir erkektir.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yani amaç ne ise artık.
Bizim burada bir söz vardır doğmamışa don biçilmez diye.
Af buyrun artık kadın işi o seviyeye getirmiş.
Varsayımlar üzerinden varsayımsal laf almış seviniliyormu buna birde

Heheheh