B
Bülent
;D ;D ;DZynep' Alıntı:
Sonunda kadın suçlu oldu yaHikayedeki kadına da aferin yani, kendi kocası ile olan derdi hepimizi gerdi. Bu tür ailevi sorunları kendilerine saklasınlar!
;D ;D ;DZynep' Alıntı:
Sonunda kadın suçlu oldu yaHikayedeki kadına da aferin yani, kendi kocası ile olan derdi hepimizi gerdi. Bu tür ailevi sorunları kendilerine saklasınlar!
Pardon soru kime?anelka019' Alıntı:erkek için sorduğun soruyu birde kendine sorarsan..ne cevap verecen bakalım..
kolay gelsin..
bak bunu düşünmemiştim iyi fikir çok akıllısın süpeeerrrTu Navy' Alıntı:ya siz kendinizi daha akıllı hissedin diye saf taklidi yapıyorlarsa...
selda' Alıntı:bak bunu düşünmemiştim iyi fikir çok akıllısın süpeeerrrTu Navy' Alıntı:ya siz kendinizi daha akıllı hissedin diye saf taklidi yapıyorlarsa...
erkek ağzından laf kaçırmaz..kaçıramaz..kaçırmamalı ;DPitoxil' Alıntı:Bence bir erkek zekidir, bu kadar saf değil diye düşünüyorum. Erkek ağzından lafı kaçırabilir ama kıvrak zekası hemen düzeltme yapar. Kadınlar yapısı gereği aşırı duygusal, erkek iki güzel kelimeyle herşeyi toparlar.
belkide ben kaçırmadım o yüzden..ama kaçırırsanız eğer toparlama şansınız bence yok..Tu Navy' Alıntı:"erkek ağzından laf kaçırmaz,kaçıramaz" bu görüşüne katılmıyorum darkdad hiç bir erkek mükemmel değildir onlarda ağzından laf kaçırabiliyor...
şans... belki olur...darkdad' Alıntı:belkide ben kaçırmadım o yüzden..ama kaçırırsanız eğer toparlama şansınız bence yok..Tu Navy' Alıntı:"erkek ağzından laf kaçırmaz,kaçıramaz" bu görüşüne katılmıyorum darkdad hiç bir erkek mükemmel değildir onlarda ağzından laf kaçırabiliyor...
Tu Navy' Alıntı:ağzını hayra aç ;Ddarkdad' Alıntı:belkide ben kaçırmadım o yüzden..ama kaçırırsanız eğer toparlama şansınız bence yok..Tu Navy' Alıntı:"erkek ağzından laf kaçırmaz,kaçıramaz" bu görüşüne katılmıyorum darkdad hiç bir erkek mükemmel değildir onlarda ağzından laf kaçırabiliyor...
şans... belki olur...