Bir erkeğin ağzından Laf BöyLe aLınır

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde sehla tarafından oluşturulan Bir erkeğin ağzından Laf BöyLe aLınır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,875 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Bir erkeğin ağzından Laf BöyLe aLınır
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan suheda:)
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:):)
Çok mu korkunç yenge tipim var:)

Şöyle bir anlatayım o zaman site sakinken bu "laf alma" olayı ile ilgili ama konu erkeklerle ilgili değil.
Bir küçükbey ile ilgili ama yinede:)

Biri erkek biri kız iki yeğenim var kardeş. Erkek 8, kız 7 yaşında.
Anneleri eve geliyor işten ve... o da ne? Koridor duvarı boydan boya çizilmiş renkli kalemlerle.
Çocukları çağırıyor hemen, ve hem bağırıyor hem soruyor; "Kim yaptı bunu??? Çabuk kim yaptıysa söylesin yoksa ikinizide cezalandırırm!!!" Tehditler bağırmalar yarar sağlamıyor, her iki ufaklıta suçu birbirnin üzerine atıyor tabi bu arada:)
Ben uğradığımda sorun hala çözülmüş değildi ve anneleri olayı bana anlattı.
Lavaboya gidermiş gibi yaptım ve boyalı duvarın önünde bir çığlık attım.
"Vavssssss muhteşem bir modern resim çalışması? Kim başardı bu kadar güzel bir resim yapmayı?"
Erkek kardeş odasından fırladı ve gururla bağırdı;
"Ben!!!!"

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Zynep' Alıntı:

Şöyle bir anlatayım o zaman site sakinken bu "laf alma" olayı ile ilgili ama konu erkeklerle ilgili değil.

Anneleri eve geliyor işten ve... o da ne? Koridor duvarı boydan boya çizilmiş renkli kalemlerle.
Çocukları çağırıyor hemen, ve hem bağırıyor hem soruyor; "Kim yaptı bunu??? Çabuk kim yaptıysa söylesin yoksa ikinizide cezalandırırm!!!" Tehditler bağırmalar yarar sağlamıyor, her iki ufaklıta suçu birbirnin üzerine atıyor tabi bu arada:)
"Vavssssss muhteşem bir modern resim çalışması? Kim başardı bu kadar güzel bir resim yapmayı?"
"Ben!!!!"
harikasın Zeynep başka bir şey diyemiyorum....peki gercekten erkek kardeşmi yapmıştı??

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
ayhh cok komik yaaa ;D ;D ;D kadın iyi korkutmus adam ne diyeceni sasırıp agzından kacırmıs

B

Bülent

Zynep' Alıntı:

"Ben!!!!"
Şimdi;
1-"Söylemem" dediğinz yöntemi ben söyletmeyi başardım. Yani benim "laf alma" yöntemim de işe yaradı. ;D
2-Yine erkeklere taş geldi galiba.  :(

:)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ama bu sadece basit bir yöntem ve küçük çocuklar üzerinde denenmiş:) Yani diyoruz ya hep, insan isterse... diye. Ben de diyorum ki aslında kadın isterse... :)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
bir erkeğin ağzından işte böyle alınır. form arkadaşlarımız bile kendilerini savunurken dalgınlığına gelmiştir maç izliyordur filmin heyecanlı yerinde sormuştur diyrek hangi durumlarda ağızlarından laf alınabileceğini itiraf ettiler  ;D

B

Bülent

.gözde.' Alıntı:
bir erkeğin ağzından işte böyle alınır. form arkadaşlarımız bile kendilerini savunurken dalgınlığına gelmiştir maç izliyordur filmin heyecanlı yerinde sormuştur diyrek hangi durumlarda ağızlarından laf alınabileceğini itiraf ettiler  ;D
Söylemeyecektim ama, neyse söyleyeyim...
Hikayemizdeki erkek aslında ağzından birşey kaçırmıyor.
Sadece kadını kıskandırmak için numara yapıyor.
Çünkü erkekler her zaman, her koşulda (maç izlerken dahil) ne söylediğini, ne yaptığını bilen ender canlılardandır.  ;D
Lütfen izi kalsın diye çamur atmayın.  :)

S

simona

Bülent' Alıntı:
.gözde.' Alıntı:
Söylemeyecektim ama, neyse söyleyeyim...
Hikayemizdeki erkek aslında ağzından birşey kaçırmıyor.
Sadece kadını kıskandırmak için numara yapıyor.
Çünkü erkekler her zaman, her koşulda (maç izlerken dahil) ne söylediğini, ne yaptığını bilen ender canlılardandır.  ;D
Lütfen izi kalsın diye çamur atmayın.  :)
tabi tabi...bizde hemen inandık...resmen kaçırdı ağzından... ;)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
evet kıskandırmak için yapıyor olsun daha az can yakar böylesi sonuş olarak eşini aldatan bir erkeğin vahim dalgınlığı söz konusu  ;D

B

Bülent

Erkek ağzından kaçırmadı...
Biliyorum kasten yaptı, kıskandırmak için basit bir numaraydı sadece...

Ben oradaydım...  :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bülent' Alıntı:

Eğer öyleyse ben bu adam hakkında ki tüm düşüncemi, dalgın olabileceği vs vs tamamen değiştirdim. Böyle bir cümleyle eşini kıskandıran erkek 10 numara bir şaşkındır çünkü:) :p
Çoraplarını annesine yıkatmaya götürür bu şakadan sonra:)

B

Bülent

Zynep' Alıntı:
Bülent' Alıntı:

Eğer öyleyse ben bu adam hakkında ki tüm düşüncemi, dalgın olabileceği vs vs tamamen değiştirdim. Böyle bir cümleyle eşini kıskandıran erkek 10 numara bir şaşkındır çünkü:) :p
Çoraplarını annesine yıkatmaya götürür bu şakadan sonra:)
Yahu, bir erkeğin üstüne bu kadar mı gidilir!
Yapmayın, etmeyin!...
Erkekler de insan... Hor görmeyin lütfen, dışlamayın!
Güzel güzel geçinmek varken, bu kavga ne diye?

Hikayedeki kadına da aferin yani, kendi kocası ile olan derdi hepimizi gerdi. Bu tür ailevi sorunları kendilerine saklasınlar!  ;D

Not: Erkekler de çorap yıkayabilir.  :)

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bülent' Alıntı:

Yok canım besbelli ağzından kaçırmış işte. :p