B
Bülent
Elektrik mi? ;DZynep' Alıntı:Benim başka yöntemlerim var gerçi laf almak için
Onları sizlerle payşalmayacağım ama, ipucu vermeyeyim
Elektrik mi? ;DZynep' Alıntı:Benim başka yöntemlerim var gerçi laf almak için
Onları sizlerle payşalmayacağım ama, ipucu vermeyeyim
harikasın Zeynep başka bir şey diyemiyorum....peki gercekten erkek kardeşmi yapmıştı??Zynep' Alıntı:
Çok mu korkunç yenge tipim var
Şöyle bir anlatayım o zaman site sakinken bu "laf alma" olayı ile ilgili ama konu erkeklerle ilgili değil.
Bir küçükbey ile ilgili ama yinede
Biri erkek biri kız iki yeğenim var kardeş. Erkek 8, kız 7 yaşında.
Anneleri eve geliyor işten ve... o da ne? Koridor duvarı boydan boya çizilmiş renkli kalemlerle.
Çocukları çağırıyor hemen, ve hem bağırıyor hem soruyor; "Kim yaptı bunu??? Çabuk kim yaptıysa söylesin yoksa ikinizide cezalandırırm!!!" Tehditler bağırmalar yarar sağlamıyor, her iki ufaklıta suçu birbirnin üzerine atıyor tabi bu arada
Ben uğradığımda sorun hala çözülmüş değildi ve anneleri olayı bana anlattı.
Lavaboya gidermiş gibi yaptım ve boyalı duvarın önünde bir çığlık attım.
"Vavssssss muhteşem bir modern resim çalışması? Kim başardı bu kadar güzel bir resim yapmayı?"
Erkek kardeş odasından fırladı ve gururla bağırdı;
"Ben!!!!"
Şimdi;Zynep' Alıntı:
Çok mu korkunç yenge tipim var
Şöyle bir anlatayım o zaman site sakinken bu "laf alma" olayı ile ilgili ama konu erkeklerle ilgili değil.
Bir küçükbey ile ilgili ama yinede
Biri erkek biri kız iki yeğenim var kardeş. Erkek 8, kız 7 yaşında.
Anneleri eve geliyor işten ve... o da ne? Koridor duvarı boydan boya çizilmiş renkli kalemlerle.
Çocukları çağırıyor hemen, ve hem bağırıyor hem soruyor; "Kim yaptı bunu??? Çabuk kim yaptıysa söylesin yoksa ikinizide cezalandırırm!!!" Tehditler bağırmalar yarar sağlamıyor, her iki ufaklıta suçu birbirnin üzerine atıyor tabi bu arada
Ben uğradığımda sorun hala çözülmüş değildi ve anneleri olayı bana anlattı.
Lavaboya gidermiş gibi yaptım ve boyalı duvarın önünde bir çığlık attım.
"Vavssssss muhteşem bir modern resim çalışması? Kim başardı bu kadar güzel bir resim yapmayı?"
Erkek kardeş odasından fırladı ve gururla bağırdı;
"Ben!!!!"
Söylemeyecektim ama, neyse söyleyeyim....gözde.' Alıntı:bir erkeğin ağzından işte böyle alınır. form arkadaşlarımız bile kendilerini savunurken dalgınlığına gelmiştir maç izliyordur filmin heyecanlı yerinde sormuştur diyrek hangi durumlarda ağızlarından laf alınabileceğini itiraf ettiler ;D
tabi tabi...bizde hemen inandık...resmen kaçırdı ağzından...Bülent' Alıntı:Söylemeyecektim ama, neyse söyleyeyim....gözde.' Alıntı:bir erkeğin ağzından işte böyle alınır. form arkadaşlarımız bile kendilerini savunurken dalgınlığına gelmiştir maç izliyordur filmin heyecanlı yerinde sormuştur diyrek hangi durumlarda ağızlarından laf alınabileceğini itiraf ettiler ;D
Hikayemizdeki erkek aslında ağzından birşey kaçırmıyor.
Sadece kadını kıskandırmak için numara yapıyor.
Çünkü erkekler her zaman, her koşulda (maç izlerken dahil) ne söylediğini, ne yaptığını bilen ender canlılardandır. ;D
Lütfen izi kalsın diye çamur atmayın.
Bülent' Alıntı:Erkek ağzından kaçırmadı...
Biliyorum kasten yaptı, kıskandırmak için basit bir numaraydı sadece...
Ben oradaydım...
Eğer öyleyse ben bu adam hakkında ki tüm düşüncemi, dalgın olabileceği vs vs tamamen değiştirdim. Böyle bir cümleyle eşini kıskandıran erkek 10 numara bir şaşkındır çünküBülent' Alıntı:Erkek ağzından kaçırmadı...
Ben oradaydım...
Yahu, bir erkeğin üstüne bu kadar mı gidilir!Zynep' Alıntı:Eğer öyleyse ben bu adam hakkında ki tüm düşüncemi, dalgın olabileceği vs vs tamamen değiştirdim. Böyle bir cümleyle eşini kıskandıran erkek 10 numara bir şaşkındır çünküBülent' Alıntı:Erkek ağzından kaçırmadı...
Ben oradaydım...
Çoraplarını annesine yıkatmaya götürür bu şakadan sonra
Yok canım besbelli ağzından kaçırmış işte.Bülent' Alıntı:Erkek ağzından kaçırmadı...
Ben oradaydım...
Sonunda kadın suçlu oldu yaHikayedeki kadına da aferin yani, kendi kocası ile olan derdi hepimizi gerdi. Bu tür ailevi sorunları kendilerine saklasınlar!