Bir derdim var.

  • Konbuyu başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Görüş, İstek ve Şikayetleriniz kategorisinde Harun tarafından oluşturulan Bir derdim var. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,094 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Görüş, İstek ve Şikayetleriniz
Konu Başlığı Bir derdim var.
Konbuyu başlatan Harun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Sayın forum yöneticileri. Sizlerden ricam , bazı bölümlere açılan başlıkların içeriğini kontrol etmenizdir. Şöyleki konuların içindeki bilgiler tamamen yanıltıcı olup araştırılmadan , sağdan soldan diğer forumlardan kopyala + yapıştır şeklinde getirilip sanki gerçekmiş gibi burdaki kullanıcılara aktarılıyor. Hadi onu geçtim, bizim forum kullanıcılarıda anlayamadığım bir şekilde , "aa ne garip", "gerçekten mucizevi" gibisinden yorumlarla o konuyu destekliyor. Bende mi bir gariplik var anlamadım. Bu konulardaki boş içeriklerden artık sıkıntı geldi bana.
 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Günaydın.

Harun teşekkürler öncelikle.
Genellikle açılan konular Yönetim tarafından değerlendirilmektedir, özellikle söz ettiğin tarz, kaynağı olmayan ve kişileri yanlış yönlendirebilecek konular.
Ben şahıs olarak, kaynak belirtilmeden paylaşılan her türlü bilgiye, konuya karşıyım. Ancak, bazen üyelerimiz, seninde dediğin gibi, farklı bir platformda okuyup, ilgisini çeken konuları bizlerle paylaşmaktalar. Konu sıradışı, marjinal bir görüntüde ise Yönetim tarafından, ya da ilgili üyelerimiz tarafından kaynak belirtilmesi rica edilir.
Konulara yorumlar aşamasında; hiç bir üyemizi kısıtlayıcı yaptırırımız yok seninde bildiğin gibi, kurallara aykırı olmadıkça, yorumlama tasarrufu sadece üyeye kalmıştır. Bazen üyelerimizi daha uzun yorumlarla konulara katılmaya, en azından ilgisini çeken yönlerde tartışmaya teşvik edici mesajlarla konulara katılmalarını sağlamak amacıyla Yönetim tarafından sorular sorulmaktadır.
Çünkü Yönetim'in görevlerinden biriside anlamlı katılımı sağlamaktır.
Ancak şikayet ettiğin tarz pek çok konunun, henüz kimse yorum bile yapmadan kapatıldığını, taşındığını ya da silindiğini ve yayınlayan üyenin bu konuda özel mesaj yolu ile uyarıldığını söyleyebilirim sana.
Senden ricam, eksiklik gördüğün ya da Forum için yetersiz ya da olumsuz bulduğun linkleri bana özel mesajla iletmendir.
Ayrıca,  üyelerimizi rencide etmeyecek şekilde tartışmanın Forum içinde yararına inanıyorum ben. Bu yöntemle, üyelerimizin eğilimleri, hangi konulara daha sıcak baktıkları, ve Forumda neler bulmak istedikleri bu şekilde net olarak anlaşılabilir ve hep birlikte çok daha olumlu, "kaynak" gösterilebilecek bir Forum yaratabiliriz.

Daha önce Codex tarafından yayınlanan Forum Kültürü başlıklı sabit başlığı okumayan arkadaşlarımız  için ben bir kez daha linki buradan vermek istiyorum;

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,10073.msg125256.html#msg125256

Ve bu konudaki maddelerden birisini olduğu gibi buraya kopyalıyorum;

Kaynaklarınızı belirtmekten çekinmeyin: Pek çoğumuz yazı yazarken bir takım kaynaklar kullanırız. İnternette yazan pek çok kişi kullandığı kaynakları kendi emeğini değersizleştireceğini düşündüğünden saklar. Bu başkasının emeğini çalmak anlamına gelir. Başkalarının yazdıklarından yararlanmak emeğinizin değerini düşürmez. Ünlü yazarların hepsi başkalarının yazdıklarından yararlanmışlardır. Yazılarınızın sonunda yararlandığınız kaynakları belirtmeniz şartıyla bu çok doğal bir durumdur. Aynı kural kullandığınız görsel malzemelerle ilgili olarak da geçerlidir. Eğer bulabilirseniz yazınızın altına, kullandığımız görselin kime ait olduğunu da yazmalısınız. Kaynakça vermek yazdığınız yazının güvenirliliğini ve forumun değerini artıracaktır.



 
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Öncelikle teşekkürler Harun.
Zeynep'in yazdıklarına katılmamak mümkün değil.
Ama bazen bizlerinde ( aynı zamanda çalışmamız nedeni ile ) gözümüzden kaçabiliyor.Farkına vardıklarımız bazen daha hiç yorum yapılmadan ya siliniyor yada konu kilitleniyor.

Yani sende gariplik yok Harun. :)
 
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bari bir teşekkürde benden gelsin:)
Harun siteye uğramaz oldun  nerelerdesinnnn? Didemde kayıp..Özledik yaw ..
Ha bu arada kaynak belirtmeyi bende unuturum hep...
Hatta bazı sitelerde bazı işgüzarlar tarafından eleştri almışlığım vardır :)
Bilgi hırsızı falan olduğumu iddia etmişlerdi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst