Bir bayramı yalnız geçirmek sizce nasıl bir duygu?

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan Bir bayramı yalnız geçirmek sizce nasıl bir duygu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,239 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bir bayramı yalnız geçirmek sizce nasıl bir duygu?
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GÜLSÜM03
A

ayben

anlıyorum tabi ki de insanın bazen önüne geçemediği durumlar olaylar oluyor ama sonuçlarrına katlanmayı da bilmek gerek bence yani demek ki bu durumda sen bu bayram özlem çekmek durumundasın :)
o yüzden bence bunun da güzel yanını yakalamaya çalış. evet zordur bu belki ama inan eminim ki bununda en güzel yanını yakalarsın özlem duymakta güzel bir histir. yalnızlığına bu bayram anlaşılan mecburen katlanmak durumundasın...
ama unut gitsin bu sene sana bayram uğramadı ;D ;D

T

tnctrkcell

ama ben hüzünlenmek istemiyorum...hüzünlenebildiğimi zaten biliyorum :-[ :'( :-[ :'(

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Kötü ya bayramda yalnızlık helede kalabalıklar içinde yalnız kalıosan o dahada kötü

Umarım bu durumda hiç kimse kalmaz

T

tnctrkcell

Yalnız kalmak o kadar da kötü birşey değilmiş kafamı dinliyorum ohhh gel keyfim gel(baktım bunalımdan bana hayır yok :))Hem telefon var kimi istersem
anında bağlar gsm amcalar.Evimizin kapı zili hiç çalmasada(ki zil bozuk değil defalarca kontrol ettim :)),yanımda bayramını tebrik edecek kimse bulamasam da(ev sahibimiz gelip kirayı istesede onunla bayramlaşsam bari diye dua ediyorum)
,üst kattan küçük harflerle konuşmayı unutan çok değerli komşumuz ve onun misafirlerinden rahatsız olsamda(yahu o kadar misafir geldi bir tanesi yanlışlıkla bizim zile basmadıı :-[),ben hayatı,yaşamayı,üst kat komşumuzu,kapı zilini,ev sahibini,bu siteyi,bayramı,(bayram da yalnız kalmak hariç :)) kısacası ben herşeyi seviyorum...İNADINA GÜLÜMSÜYORUM,İNADINA GÜLÜMSEYİN,İNADINA GÜLÜMSESİNLER...  ;D :D ;D :D :) :D ;D
(NOT:BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN :))

G

greta

bayramları seviorumm. :-*
beni deli eden akrabalarımı bile seviorum.  :D
insanların koşuşturmasını izlemeyi seviorum.  ;)
ama bayramlarda hasta olmayı sevmiorumm :mad:

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tnctrkcell' Alıntı:
Yalnız kalmak o kadar da kötü birşey değilmiş kafamı dinliyorum ohhh gel keyfim gel(baktım bunalımdan bana hayır yok :))Hem telefon var kimi istersem
anında bağlar gsm amcalar.Evimizin kapı zili hiç çalmasada(ki zil bozuk değil defalarca kontrol ettim :)),yanımda bayramını tebrik edecek kimse bulamasam da(ev sahibimiz gelip kirayı istesede onunla bayramlaşsam bari diye dua ediyorum)
,üst kattan küçük harflerle konuşmayı unutan çok değerli komşumuz ve onun misafirlerinden rahatsız olsamda(yahu o kadar misafir geldi bir tanesi yanlışlıkla bizim zile basmadıı :-[),ben hayatı,yaşamayı,üst kat komşumuzu,kapı zilini,ev sahibini,bu siteyi,bayramı,(bayram da yalnız kalmak hariç :)) kısacası ben herşeyi seviyorum...İNADINA GÜLÜMSÜYORUM,İNADINA GÜLÜMSEYİN,İNADINA GÜLÜMSESİNLER...  ;D :D ;D :D :) :D ;D
(NOT:BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN :))
işte olay budur ... ;)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ne güzell herşeye rağmen mutlu olabilmendir güzell olan.. :) seninde bayramın kutlu olsun..kapını çalıp bayramlaşmasalar da bak forumdakiler biz hepimiz senin bayramını kutluyoruz..mutlu bayramlar bayramın kutlu olsun tnctrkcell :)

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
yalnızlık sadece birgün ise, cok üzülmem heralde..Allah uzun vadeli yalnız bırakmasın...

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
esranur' Alıntı:
yalnızlık sadece birgün ise, cok üzülmem heralde..Allah uzun vadeli yalnız bırakmasın...
valla beni önümüzdeki 5 sene yalnız bıraksın  ;D

Y

yarence

Kullanıcı
28 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
YANLIZLIK ÇOGU ZAMAN İYİ GELİR İNSANA EN AZINDAN BANA ÖYLE GELİYOR.AMA BAYRAMI YANLIZ GEÇİRMEK BANA İYİ GELMEYECEĞİNİ BİLİYORUM.ÇÜNKÜ BEN HER BAYRAMDA SABAH KALKIP ANNEM BABAMLA BAYRAMLAŞMAYI,SONRA AİLECE ÇIKIP AKRABA ZİYARETİNE ÇIKMAYI ÇOK SEVİYORUM.ZİYARETE GİTTİĞİN O GÜZEL İNSANLARIN GÖZLRİNDEKİ MUTLULUK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR.SANIRIM BAYRAMIMI YANLIZ GEÇİRECEĞİMİ BİLSEM AİLEMDEN DOSTLARIMDAN ÇOK UZAK OLSAM BİR HUZUR EVİNE GİDER TÜM GÜNÜMÜ ORADA GEÇİRİRDİM.YANİ YİNEDE YALNIZ GEÇİRMEZDİM.

YALNIZLIK GÜZEL ŞEY ÇOGU ZAMAN AMA BAYRAMDA DEĞİL...ALLAHIM BANA HİÇBİR BAYRAMI YANLIZ GEÇİRTMESİN(AMİN) :)

BU ARADA SİTEYE ANCAK GİREBİLDİM.ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN :)

K

Kristal

biraz yalnız kalmakta fena olmazdı ???
bunu bayram sonrası yazmak daha doğru oldu... ;)

A

ayben

sevindim hayata barışık kalman adına tnctrkcell  :)
bazen yalnızlık insanı hüzülendirsede hayatın bir parçası zevk almaya bakıcaksın evet bir bayram için bu kötü bir durum olsada sonuçta yaşanması gereknler ve sende hayattan  zevk almaya bak üzülmeye gerek yoktu yanbi canım en başından beri  ;)